hehe :idea: no to taky, a jeste treba v noci kdyz makam na kompu, aby mi to tak nevypalovalo oci... ikdyz to bude mozna lepsi tlumene klasicke bile/zlutobile svetlo ???Citace:
Původně odeslal lol555
Printable View
hehe :idea: no to taky, a jeste treba v noci kdyz makam na kompu, aby mi to tak nevypalovalo oci... ikdyz to bude mozna lepsi tlumene klasicke bile/zlutobile svetlo ???Citace:
Původně odeslal lol555
No tie svetelné hadice tiež nie sú márne... Máme ich doma v niekoľkých farbách - červenú, modrú a žltú... :wink:
Nevýhoda je, že to musí byť na celé metre, výhoda, že sa do tej hadice len pichne koncovka a šup ho do zásuvky - žiadne medzičlánky okrem vypínača...
Nehreje to, dá sa to takmer ľubovoľne ohýbať, čo nechceš aby svietilo, oblepíš čiarnou izloačkou...
Metrový kus modrej osvetlí na intímčo v pohode izbu 3x3 metre... Ale izba vyzerá ako v ľadovni...
Ostatné 2 farby sú asi 3 metrové - brácho to má naťahané na protiľahlých stranách izby. Operovať, ani veľmi čítať sa s tým nedá (ono sa tie oči pri takom malom svetle dosť namáhajú), ale napr. ku kompu / TV / sexu je to paráda... :wink:
žjova, přesně to jsem myslel :D nedá se to trošku vyfotit?? alespon? jak to mate zapracovane? v listach jako chci ja?? diky za info!Citace:
Původně odeslal LtK
no tak zatim vyhravaji ty "hadice" s diodama uvnitr. Ted je maji v makru 15 metru za 444.- a 15 m presne potrebuju kdyz je dam dokola po obvodu. Dam tam bezbarvou (cirou) + cervenou nebo modrou jeste nevim a budu zapinat podle nalady. Myslite ze treba ta bila dokaze nasvitit pokoj? kdyz to bude zakryty tou listou? vidam to jenom ve vylohah a tam je to do prostoru a moc to neni videt..
LtK: asi nic co :?
pochybujem.. pozerat sa pri tom neda, to by som od toho fakt necakal :|Citace:
Původně odeslal Commander