Citace:
Původně odeslal tiktak
Citace:
Původně odeslal Commander
Citace:
Původně odeslal antonio
minidisk nechci, chtel by to totiz vyuzit i jako prenosny USB disk
jenze pozor! nove minidisky Hi-MD muzou byt pouzity i jako disk! normalne tam pres USBcko narves cokoliv :!: :idea:
EDIT: a koukni 1 GB te stoji asi 200kč (myslim) a to je už neco, kolik te to vyjde na pametovy karte?? proste ja to rikam porad, ze MD je nepravem opomijena technologie :-( Levne, hraje to X krat lepe nez MP3, skvele to vypada...
...hraje to X krat lip nez MP3?
To by mne moc zajimalo, kolikrat, pokud si sam nagrebnu MP3 v maximalnim bitrate, pres Lame, nevim, jestli bys ten rozdil pak poznal, to jenom k technologii.... ;D ;D
kdyz jsem se o tu technologii zajimal, tak ti to reknu takhle - tak ze to proste poznas.
Videl jsem zaznam zvuku, (delany na profi aparature) kde vzali skladbu a urcite vysky/hloubky na ruznych frekvencich a tento original komprimovali do MP3 a Atrac. Vysledny graf byl teda pro me zcela dostatecnym dukazem. MP3 straci naprosto nehorazne, a proste kdyz me nekdo ve tride MuvoNX a ja Mz-N1 a zabira nam to stejne a do obojich pichnu kosse tak z ty mp3 me zacne okamzite bolet hlava, ne ze bych byl audiofil, to NE, ale IMHO je to skoro neposlouchatelny. (relativne oproti atracu samozrejme)
vzdyt koukni do ruznych studii, radii a zvukarum.. ma nekdo mp3? nevidel jsem ... minidisku je tam hafec - asi vi proc :roll: