Lebo je to Agem :(. Reklamoval som tam raz nieco takmer 1.5 mesica a teraz sa tam chystam s mp3 prehravacom Xlcef hd-800. Za 2 mesiace uz 2. reklamacka.
Sa na to tesim :(.... .
Printable View
Lebo je to Agem :(. Reklamoval som tam raz nieco takmer 1.5 mesica a teraz sa tam chystam s mp3 prehravacom Xlcef hd-800. Za 2 mesiace uz 2. reklamacka.
Sa na to tesim :(.... .
Mtex, nehovorili v ageme o dako datume ?
Inu LE na slovensku prilis nevidim. V BGS preistou MSI LE uplne stiahli z predaja, tak neviem co kupit.
Ja mam vyhliadnutu Gainwardku za 6700 Kc s dph v infinetu....ale bojim sa ze vsetky 6800LE su vadne a nie len MSI...tak neviemCitace:
Původně odeslal Pato
Citace:
Původně odeslal cernobil
Nehovorili nic o nejakom datume ... oni ani sami nevedia ...alebo vedia a nechcu povedat .... v Ageme dokonca tvrdili, ze sa na to pytali MSI a tí im povedali, ze karty su v poriadku :?: :!:
tak ja tu LE skusim zobrat z BGS, maju tam torsku lepsi pristup k reklamaciam ako v ageme. Snad budem mat stastie.
Bud reste dal co zpusobuje ty problemy nebo presunte svoje dotazy do nakupni poradny ;)
Bych se na to vysr*l. Přišel mi Leadtek, ale vadnej, rozpadával se obraz už v BIOSu. :evil: Co to je za karty? MSI byl šmejd, teďka vadnej kus z výroby, jenom doufám, že druhej Leadtek bude už v pohodě a dalším problém je fakt, že ty karty nejsou zrovna dobře dostupný:(
Tomu se rika fakt smula :-(
Btw. vyhod toho smajla z podpisu ;)
zkousel sem drivery a:
omegy 61.77 -- ani do Win se nedostanou BD pri nabihani
MSI 66.72 -- pada to
66.81 -- pada to taky
co zkusit flash na 6800 kdo to zkusi? :-)
Ja sem nad tim uvazoval, ale radeji sem to nechal tak...skus ty :DCitace:
Původně odeslal deathkiller
Nechapu ceho se na tom bojite, flashoval jsem nekolik FX5900 a zadny problem, nedavno 6800LE od Gainwardu a zadny problem :wink:
Bojim se toho, ze kdyz to nepomuze a nepujde to flashnout zpet tak pri reklamaci to mozna nezjisti ale MSI by na to asi urcote doslo...pokud to kontroluji.Citace:
Původně odeslal Masster
neboj se toho a per je tam.Ja sem uz menil asi 6x a v poho,vsechny biosy 6800,az na bios 6800gt nvidia.Po restartech ok.Ale pak sem vypnul komp a kdyz sem to zap tak totalne rosypanej obraz.Tak sem to musel po slepu flashnout zpet.Asi nabehly zpatky pameti na 1GHz.Nevim proc.
Až jí budu mít doma (pokud vůbec), tak to pak prubnu. :wink:
co muze delat to padani? HW (zmetek) nebo SW (bug v driverech) a hlavne proc pada jenom neco a jiny hry sou ok? kdyz pada CS:Source tak asi na 100% bude padat i HL2 coz me nas.... a pujdu si koupit jinou kartu (kvuly nemu sem upgradoval :roll: )
Ja kdyz sem odemkl pipeline a vertexy a trochu ji potaktoval, tak to padlo v kazdej hre aj tej ktere bezeli zdanlivo dobre.
Tomu říkám "dostupnost" novej Leadtek bude až 4.11. takže na to má milá nVidie kašlu a přecházím zpět na bezproblémovou
ATI 9800. Mám toho experimentování už vážně dost.
ad MSI:
Spíš bych řekl, že problém bude v BIOSu karty, chtělo by to prubnout jinej, Radim říkal, že to ten problém vyřeší.
Ak by som kartu mal, tak uz davno by som skusil flash. No, skusim pozriet ine fora ci to vyriesilo ten problem ... .
Edit :
takze
Volny preklad : vyzera to tak, ze karta bezi na 350 mhz (700)a pocas chodu sa niekedy chybne nastavi ako 700 ( 1400 ) a samozrejeme sa vypne.Citace:
I got it figured out.
It seams that since the cards memory runs at 350MHz (700) that during operation it sometimes gets detected wrong as 700MHz (1400) and of course shuts off.
There is an option in Riva Tuner that makes memory clock rates get detected in diferent ways. Perhaps Unwinder may explain the details around it.
Anyway I had the same problem, and managed to fix it by playing with those options and memory clocks (a bit of downclock). Card is now running at 350/550 (can do more, but I haven`t had time to test further) with all pixel and vertex pipelines enabled, and scores about 8900 in 3dmark03.
Je nastavenie v Riva Tuneri, kt. nanuti karte nastavovat freq. inou cestou. Akokolvek, ja som mal rovnaky problem a vyriesil som ho tym, ze som sa hral s tymito nastaveniami. ( trosku podtaktoval ). Karta teraz bezi na 350/550 ( moze aj viac, ale nemal som cas ) zo vs. pixel a vrtex pipeli. zapnutymi, a dava cca 8900 bodov v 3dmarku 03 jke.
-----------
Taktiez som aj nasiel, ze to robi castejsie pri zapnutom AA/AF, tak ak ju niekto mate po ruke, skuste to. RAd by som uz konecne kupil novy kartu a kvoli tymto drbovinam cakam uz skoro 2 tyzdne.
THX cernobil :lol: :idea: podtaktoval sem grafiku pres powerstrip (coolbits ani rivatuner me to nechteli povolit) z 700mhz na 588mhz (min nejde) a zatim sem zkusil jen testik GL Excess a probehl ok (mam 16332bodu ale v plno testech se fps zarazely na 1000fps tak to muze byt test dost timhle zkresleny). zkuste to a hodte sem na jaky mhz muzou byt pameti aby to nepadalo ja mam 588mhz a jdu zkusit nastavit vic. jinak pipky i vertexy sem nechal pozapinane.ze by konecne vyreseny problem s LE.
EDIT. vyzkouseno i 650mhz a v pohode (17463b) ono teoreticky by melo jit i 699mhz (jdu zkusit)
EDIT2 tak 699mhz pada.
EDIT3: super kdyz jsou pameti na 650 tak se rozpada obraz v NFS:U (jako kdyby byli pipky poskozeny)chtelo by to radsi asi flash nez tohle podtaktovani. jaky by byl vhodny bios poradite please? kdyz sem hodite odkaz biosu + nejaky fleshak co jde pod win sem ochotny to prubnout 8-)
No parada,:) som rad ze som aspon ako tak helpol. Ale holt haluz je tato karta potom.
Napada ma jedno, preklep ( chyba ) v biose, kde je k danej freq. priradeny prilis agresivny timming. Ten flash by mohol pomoct ... .
Na druhej strana, je to jasne chyba vyrobcu a malo by to ist dako odstranit. ( novy bios ..)
Takze coskoro si idem pre MSI, ak nepojde full unlock, tak ju pekne pojdem reklamovat. :)
zevraj po dlehesej dobe to aj z podtaktovanimi pamatami padne :wink:Citace:
Původně odeslal deathkiller
co to tam pise Glennvidia? Nevim moc dobre english :roll:
http://forum.msi.com.tw/thread.php?threadid=64881
to sem nezkousel ja sem to zase vratil na default. takze si musime pockat jestli bude nejaky new bios od MSI nebo flash jinyCitace:
Původně odeslal Mtex
Sakra kdyby to bylo biosem tak by sem chtel tu prvou kartu co jesem mel ta sla 16/6 ve vsem bez chyby ...Doom3, farcry....3D marky ...atd.
to nas.... :? . ja radsi si pockam jestli se to vyresi (reklamovat ji muzu prece vzdycky)Citace:
Původně odeslal Mtex