Chapu to dobre, ze ho nedostanu na Abit NF7S? ???Citace:
Původně odeslal Buddha
Pokud ano tak je mi docela na h.... a ja uz ho objednal... :evil: :evil:
Printable View
Chapu to dobre, ze ho nedostanu na Abit NF7S? ???Citace:
Původně odeslal Buddha
Pokud ano tak je mi docela na h.... a ja uz ho objednal... :evil: :evil:
Nezni spatne, pockam az ho nekde budou mit a dojdu se mrknout, diky za report.Citace:
Původně odeslal M.K.
to tictac: Jediný co na tý Abitce může vadit, je výška kondenrátorů v řadě nalevo od socketu. Kdybys je změřil, tak já poměřím výšku spony a budeš vědět hned najisto.
takovymuhle mereni se moc verit neda, nejlepsi je to vyzkouset, kamos takhle meril na zalmana 7000 jestli se mu vejde do skrine - ma zdroj nalepenej na horni okraj desky, a uz mel plany jak to bude zvedat o dobrej centak a tak, a nakonec ho stacilo vypodlozit 3mm tlustym korkem, a i bez toho by se tam vesel, takze ja tomuhle mereni skratka neverim :wink:Citace:
Původně odeslal M.K.
Sice je to trochu OT ale nechci kvuli tomu zakladat novy thread :-)
Jaky si myslite ze je rozdil v hlucnosti mezi:
AC CopperSilent 2M (riditelny) 1500ot a Zalmanem CNPS7000B-AlCu (na standartnich ted nevim ??? 1325ot)?
Pokud nebudu uvazovat vrneni lozisek u AC...
@2300 (200x11.5 Vcore 1.62)
min (1690)
54/31
max (2909)
48/30
@2400 (1.71)
min
61/34
max
53/33
@2500 ( Vcore 1.85)
max
60/36
* všechny hodnoty jsou při PRIME95, Vcore a otáčky jsou opsány z MBM
hosdne slusnej vysledek, ale mzes prosim pro zajimavost zkusit te burnK7 ;DCitace:
Původně odeslal M.K.
edit: ten z cpuburn 1.4 ;D
Kdyz nebudes uvazovat lozisko tak vyloucis jednu z hlavnich veci :roll:Citace:
Původně odeslal NightKing
A jinak, rozdil tam je, ale bohuzel ani jedno neni nijak extremne tiche....
2MK: Takze chces rict, ze minimalni otacky jsou 1600RPM ? No nazdar.... Zkusis ho na 5V ?
@2310 210x11 (1.62V)Citace:
Původně odeslal vogo
asi 20min. CPUburn 1.4 test-K7 teplota 57/31 při minimálních otáčkách
No tvrdí to MBM i bios, takže asi jo (teda bios to na minimum ani nedeteguje, ale max. ukazuje podobný jako MBM)Citace:
Původně odeslal Dawe
Zkusit bych to mohl ale nevim jakej z toho budeš mít užitek. Krom toho, že ti řeknu, že se roztočil. :-) Já ho neslyšim už takhle - zdroj a HDD ???
No dobre koncim s dotazama, budu si ho muset vyzkouset sam koukam.
Nebo pockat nez ho dostane do drapu nakej netopejr....... :-)
V hlučnosti určitě nebude lepší jak Zalman. Řekl bych, že je to tak na stejno (možná o chlup "slyšitelnější" - nevim) - a Zalman je dost profláklej, takže si můžeš udělat obrázek o hlučnosti podle něj. Co čtu, tak nic pro tebe. :lol:
http://www.hartware.net/review_383_6.html
takze se potvrzuje ze je to nejlepsi programek na zatapeni Athlonu :wink: je to ten nejvetsi extrem co se da sehnat :!:Citace:
Původně odeslal M.K.
He he no to je trapas, sem elektrikar, takze vim o cem mluvim, ale nevim na co sem pri psani myslel, ze mi to takhle uletlo :oops: :lol:Citace:
Původně odeslal vogo