Nemůžu si na Saphire stěžovat, hlavně když jsem sundal ten šílenej chladič a dal Silencera.(CLUB 3D jsem měl 9600 Pro, ale moc mě nenadchla - přetaktit šla jen minimálně oproti Saphiru)
Printable View
Nemůžu si na Saphire stěžovat, hlavně když jsem sundal ten šílenej chladič a dal Silencera.(CLUB 3D jsem měl 9600 Pro, ale moc mě nenadchla - přetaktit šla jen minimálně oproti Saphiru)
Teď testuji známému novou Saph. R9600Pro 128MB. Artefakty v 3DM2003 na default téměř neustále. Někdy po najetí systém hlásí, že grafika není nainstalovaná (vypadá to, jako by se přehříval čip, protože čím-déle jede, tím je to horší, ale teplota chladiče je OK). Podle mě je totálně v pr-de-li. Následuje reklamace.
Přesto zastávám názor, že je to prostě jen trefa na zmetek, jinak Sapphire je na slušné úrovni/ceně.
ja mam uz treti kartu od saphire a nemuzu rict pul slova
mel jsem 8500LE, R9700Pro, R9800Pro(mam ted)
taktovatelnost a stabilita byly vzdycky v pohode(aspon u me)
Saphire neni takovej shit
Pri tech rabatech v prodeji IT ti muzu na rovinu rict ze prodejci je uplne nekde jestli proda za 2400 nebo 2700,- tech par drobnych navic neznamena vubec nic.Citace:
Původně odeslal EjO
btw. mam Sapphire9200 a slape jako hodinky... opravdu nemuzu rici ani slovo. Je to opravdu hodne o tom na jaky kus natrefite. I kdyz budete kupovat sebelepsi znacku, klidne i lety proverenou stejne casem narazite na blbej kousek. To se proste pri tak objemne vyrobe stava.
Hmmm, by me zajimalo v jakem bohatem svete ty zijes......Citace:
Původně odeslal ALFik
ted nevim esli jsem pochopil jak tu vetu myslis ale ja to myslel tak ze rabaty v IT jsou tak mizerny ze rozdil 300,- je absolutne o nicem. tech 30,- co vydela navic ho fakt porazi.Citace:
Původně odeslal Dawe
Tak ja som mal mat najrpv Powercolor ale teraz ma Saphire a som spokojny zatial ziadny problem.
A ceny vo velkoskladoch su dost odlisne od maloobchodnych co ma stve lebo ak ja kupujem kartu za 6500SKK a diler ju kupi za 3500 a este si odrata aj DHP tak to je sila.
a to jsi slyšel proboha kde ??? naše firma třeba bere zboží z velkoskladu (typicky LEVI, SWS...) za cenu xxxx a prodává za xxxx + 5-20%, přičemž 5% je na sestavy, monitory a většinu komponent, 20% je na média, kabeláž a spotřebák... Myslím, že v tomto se nijak neodlišujeme od dalších maloprodejců... jinak bychom šli asi pěkným fofrem ke dnu...Citace:
Původně odeslal ShanDo
Jinak osobně proti Sapphiru nemohu říci jediné slovo špatné... měl jsem od nich R9600Pro Fireblade a byla to moc fajnová kartička... Teď se chystám na X800Pro nebo XT a uvažuju Sapphire, MSI a Gigabyte...
Koupit kartu za 3500 a prodavat za 6500 tak uz jsem milionar.. Nevim kde berete tu jistotu ze podnikatele a firmy v IT z normalnich lidi rvou prachy horem dolem... Vzdy me dostane kdyz prijde manik chce komp za 15litru a mysli si jakou mi dela sluzbu. Protoze on vidi tech 15tisic ale uz nevidi kolik z toho mam.Citace:
Původně odeslal ShanDo
jestli te karta stala 6500 s DPH tak ver ze ten obchodnik ji koupil tak za 5900 - 6200.
Nekdy si to zkus sam a uvidis jaka to je tragedie, hovno vydelas, skubou te ze vsech stran... podpora zadna.
Kazdy kdo neveri at si to jde zkusit sam.
konec OT forever
Já mám druhou kartu od Sapphire a zatím žádný problém. Pár mi jich prošlo rukama a taky v pohodě. :-)
Mel jsem karty od MSI(MX440) , 3DClub R9100 a ted Sapphire 9500@9700PRO a VSECHNY slapaly perfektne. MSI ma uzasny bundle, 3D Club byl laciny a sel pekne taktovat a jedinou vytku bych mel k Sapphire (nebo mozna spis k referencni ATI) - na karty jsou davany ZOUFALE slabe chladice GPU. Jiste, R9500 na defaultu bez otevrenych pipelines ten shit chladic uchladi, ale Pitro ma R9800PRO od Sapphire a ten referencni chladic podle me proste nedokaze tu kartu radne uchladit ani na defaultu. Silencer je super reseni nebo jako jsem to provedl ja - koupil jsem AC slim silent pro Athlony do XP2800+ a karta nepreleze na jadre 45 stupnu (odhadem) at uz mam jadro 300,350 nebo 400MHz. ;D
Tak sorry ze som urazil dakych predajcov no ale aspon ste mi to vysvetlili ako to chodi.
Nazoru tady je dost, jinak to tady zamykam protoze se to tady pomalu ale jiste zvrhava v debatu uplne o necem jinem.
2EjO: pro priste az budes zakladat thread, tak do nazvu dej neco smysluplnejsiho a nebylo by od veci i ty probelmy formulovat jinak.