To je právě to že ty omegy s jednou kartou jdou v poho a s jinou zase dělají kráviny, grafika nejde třeba moc taktovat, prostě zbytečnost stahovat.
Printable View
To je právě to že ty omegy s jednou kartou jdou v poho a s jinou zase dělají kráviny, grafika nejde třeba moc taktovat, prostě zbytečnost stahovat.
hmm, tak som ich nainstaloval natvrdo cez starsie (Omega_Cat4.6) a skore mi stuplo u 3DMk01 o 200bodov na necelych 13000 bodov a u 3DMk03 som prekrocil magicku hranicu 4000 bodov presne na 4008. na 3DMk05 som nemal cas. Ale mozem povedat, ze v tom 3DMk03 niektore sceny, ktore pred tym brutus trhali, isli teraz celkom "svizne" (aj ked stale cukali - predsa len R9600XT nestaci s dychom)
...zatial som skusal len jednu hru CMR04 a zatial pohoda... 8-)
si robis srandu ne? ja mam 9600pro a mam 4300 s rovnakym proc... ty na xt mas mat cca +500 bodov a sekat ti to bude len na par miestach...
hmm, tak potom mam na tom 3DMk03 nieco spatne... :oops:Citace:
Původně odeslal gremlin
Nemas nic spatne - 4300b s R9600Pro v 3DMk03 proste nejde udelat ...
Jedine HODNE pretaktovat :-)
tak můj výsledek na rad 9600pro
původně DNA na cat. 4,3 - 495/690 -> 3Dmark03 >cca 3850
na omegach - 490 / 680 -> 3Dmark -> 3995
nevím jestli nato má vliv to AI ale na původních ověřených taktech to hází artefakty ??? Ale zajímalo by mě třeba farcry a AI? přecejen člověk není živ jen z 3dmarků ;D
Nejlepší omegy od doby co jsem je začal používat. A to je už celej rok. Bezkonfliktu, plynule a rychlé.
Musim jenom souhlasit, zatim maximalni spokojenost... 2.5.90 jsou good :wink:
jj nezbívá než souhlasi! 2590 jsou good ted jsem si koupil Ati 9550 a začal je používat protože ta mrcha se nedá jinak taktovat!! VIVA OMEGA!
jeden cierny bodik - na tychto omegach sa mi sekal Armed & Dangerous, vzdy po cca 1 - 3 minutach. vyriesili to az ine ovladace, forsage 1.4.1.
inac isli dobre, tieto omegy
Co AGP 8x nepomohlo by to shodit na AGP 4x ????Citace:
Původně odeslal miro
musím taky přispět
jako šťastný majitel NB s mobilním R9700 můžu po několika hodinách testování říct, že lepší ovladače jsem neviděl!
tzn. doporučuji všem notebookářům ;D
no praveze nic nepomahalo, podtaktovanie, AGP 4x, nastavovanie grafiky, pamati, skratka nic...Citace:
Původně odeslal Gizmo_CZ
az ked som hodil tie forsage, ide to bez jedinej chyby
ale zasa na inych hrach (Doom 3, Far Cry 1.2 a ine) sli dobre, skratka Armed & Dangerous im nesadli do noty, no a pritom je to celkom fajn hra, sice same strielanice, ale tie videa medzi tym su bozie, konina na entu, cha cha ;D ;D ;D
sorry, ne forsage, ale spirit 1.4.1, uz sa mi tie rozne ovladace dakosi pletu
Tak jsem je taky zkusil a bohuzel mi s tim nefunguje NFSU2. Teda chvili to fungovalo, ale najednou z niceho nic se pri spusteni misto textu objevuje ten samej obrazek s tou zenskou, jakej je na pozadi menu. A misto kurzoru ten samej obrazek. Zkousel jsem preinstalit NFS, zkousel jsem preinstalit Omegy (s pouzitim Driver Cleaneru) a pomohlo az vraceni se k minulym Omegam.
Na druhou stranu musim rict, ze ty posledni mi nekostickovaly obraz v NFS. Teda dokud to slo.