neee jsou to Papsty! mam je na 0-2050 RPM jak zrovna chci :PCitace:
Původně odeslal Vitus
EDIT: hlavne ze pisu k tomu nicku no flame co :roll: (no flame :-) )
Printable View
neee jsou to Papsty! mam je na 0-2050 RPM jak zrovna chci :PCitace:
Původně odeslal Vitus
EDIT: hlavne ze pisu k tomu nicku no flame co :roll: (no flame :-) )
Máš to opravdu nádherný. Ten modrej displej se vepředu opravdu vyjímá a celkově ten case působí tak něják celistvě a doladěně. Vim že ti to dalo dost práce a nervů a taky jsem s tebou celou tu dobu soucítil. Pohled na desku na stole pod tunou prachu je neopakovatelnej a je třeba vidět v reálu ;D . Jinak o tom foťáku, já ti říkal, že to nebude fotit nic moc ;D :roll:
Fakt bezvadné, škoda toho nicku v bočnici, tyhle věci tak trochu nemusím, ale to je každého věc...92% ;D
Fakt super, uz jsem dlouho nevidel tak nadherny case, mozna jeste nikdy.
Jen pises ze mas zaflexovano vse, ale nemas takove sedive kabely dole, rek bych ze je to usb, ale jistej si nejsem. Ale jinak celkove vazne uzasny. http://forum.pctuning.cz/images/smiles/worship.gif http://forum.pctuning.cz/images/smiles/inlove.gif
Diky Ti a všem! Na ty kabely jsem zapoměl :oops: - tam už došlo flexo, a kupoval jsem ho na 3x tak jsem už nechtěl v rierggru trapčit :lol:Citace:
Původně odeslal monsoon
nice clean decent .. pohoda .. jedine co mi chyba na cz/sk modding scene je trosku viac pozornosti paintjobu .. nemyslim tym prelakovanie celeho case ale rozumna farebna kombinacia
souhlas, poradnej airbrush aby clovek pohledal. Supr byl treba te nz LANka, tusim ze Lipa?Citace:
Původně odeslal SajmoN
celkove to vypada pekne, mozna je na muj vkus videt az moc kabelu, a nevim proc se mi nelibi flexo(myslim uplne vsechna flexa, ne tohle konkretni), vypada to jako tkanicky od bot, ale je to jen muj nazor.
A tet trochu kritiky: technicke zpracovani pokulhava, a to je videt jak na otvorech pro fany, vyriznute jemnejsi mtodou treba lupenkovou pilkou by urcite vypadaly lepe, sice by to trvalo dele, ale vysledek by za to urcite stal. Rovnez panel na regulaci mohl dopadnou lepe, je cely nejak namackany, obvzlast levy prepinac vypada ze se snim moc nepocitalo. A posledni vitka smeruje k hornimu oknu, je moc blizko vetraku vypada to divne.
Vsechnu kritikuberte jako muj osobni nazor :!:
No musim rict ze po vsech tech "Silver De*ilech" a podobnejch prisernostech konecne zase jeden decentni, po technicky strance suprove provedenej a funkcni case....
ocenuju hlavne pekne zpracovany odhlucneni
:wink:
Jednoduchý verdikt - je to fakt paráda :wink: Po dlouhé době vidím něco podle mého gusta - čisté, elegantní a přitom účelné, navíc mám rád modrou ;D Vytýkat nemám co, sám bych to nikdy takhle neudělal :oops: (a to ani vzdáleně :lol: :wink: )
btw: ten nick se mi taky dost líbí!
Standup ovations.....
Co dodat, snad jenom - az to budes prodavat a neozves se tak te budu chodit strasit ;D
airbrush bol Lopa :) hehe .. ale ja mam skor na mysli proste kombinaciu dvoch farieb .. hlavnu podkladovu a motivovu .. myslim ze jeden case som taky videl na pcarea sutazi .. cerveny a nie prilis originalne biele pasy dva ala sportak .. ale sag snad nahrabem cash a nako spravim svoj case a hodim fotoz :)Citace:
Původně odeslal Kazdic
Jo L0p0 mel uzasnej anime airbrush :) Nejhezci case brnensky lanparty diky tomu pro me :)
no Lopo ma vubec moc hezkej airbrush, i pro toho kdo anime moc neholduje.....Citace:
Původně odeslal DeeKay
Mas to velmi pekne. Nieco podobne by som chcel spravit aj na mojej starej 400Mhztke.
ještě jednou díky za ovace :!: (vazne ani nevite jak jsem rad ze se libi :!: )
to vogo: prosim čti... je jasně napsáno proc to okno je tak jak je. Dokonce jako druha vec vubec :!: Co se tyce der to uz jsme resili :roll:
EDIT: 2vogo: kdybych Ti rekl, co se stalo s tim levym vypinacem, tak mi nebudes veri :lol: . opravdu, memel tak byt:)
jo, klobouk dolu - fakt pekny ;) - musela byt s tim silena prace
Tak ještě já:
velmi povedená decentní vkusná kombinace na které možná na první pohled není vidět, kolik bylo na ní uděláno práce.
Malá výtka k drobným detailům na které by nikdo nepřišel, kdyby ses sám nepráskl :oops:
Větší výtka k tomu hornímu oknu, zvětšil bych ho a zrušil všechny ty šroubky a šroubečky, ventilátor bych dal přímo do plexi, ale to je jen můj názor ....
Velká pochvala za bočnici, ta je opravdu velmi povedená včetně nicku, protože to není jen nechat si ji vyřezat .... Je to o tom, si to dobře promyslet, nakreslit a dodělat detaily, jako třeba to madlo...Podsvícená bočnice dělá vždy největší část toho efektu na case ....
Všiml jsem si, že máš Hercula, takže máš moje sympatie ....
díky!Citace:
Původně odeslal Dudu
ještě se prostě musím vyjádřit k tomu oknu koukám :roll:
takze cely v plexi jsem to nechtel proto, protoze fan je na pruzinkach a to jsem nechtel, aby byly ty pruzinky pres plexi vydet. jeste jednou rikam, ze tam slo o to se zbavit toho panelu, a stejne me se tam ty sroubecky a sroubky libi :D
Mě se ty šroubky taky líběj ;D .
Jestli bych se k tomu mohl vyjádřit i já, tak bych souhlasil s těma šroubkama, ty jsou pěkný!, ale to plexi má blbej tvar a prostě to na mě působí designově tak nějak divně, já osobně, když tam nechceš vidět ty prižinky, bych to celý zakitoval a udělal jen díru na fan...a myslím, že by to vypadalo hodně dobře...třeba tam dát i 120...Citace:
Původně odeslal Commander
Mě se ty šroubky taky líběj ;D .
Sry za dva příspěvky, ale nejdou máznout :eek: ???
máš to holt vychytaný commandere..;)
good work m8. ;)
Mno koukam ze od toho co jsem to naposledy videl jsi to vyladil k dokonalosti :)
Doufam, ze takhle skvele bude jednou muj desktop taky vypadat :)
10/10 za funkcnost, provedeni a celkovy dojem!