No, v baleni je takovy plisek kterym spojis ten velkej pasiv se zaslepkou na karte, tudiz i s kostrou casu. Ohledne toho napajeni je to myslim jedno...ja ho mam na karte uz pul roku a zatim v poho ;D klep klep...
Printable View
No, v baleni je takovy plisek kterym spojis ten velkej pasiv se zaslepkou na karte, tudiz i s kostrou casu. Ohledne toho napajeni je to myslim jedno...ja ho mam na karte uz pul roku a zatim v poho ;D klep klep...
Mne sa vcera stalo to iste co Hyrimu...a tiez som mal tu sapphirku a silencer :-(
tak mi přišla jedna z reklamace co sem posílal díky silencru a neska sem to zkoušel znovu s napájením na desce a během sekundy zapnutí zhořelo todle...... http://www.sweb.cz/tom-host/modding.jpg btw ten modding sem nedělal...nenašel sem lepší obrázek....;)
avg silencer sucks....:(
Kua taky sem uz skrz silencer dvakrat reklamoval myho Saphire R9600XT 128MB....prvni reklamace : s orig. chlad. asi 3/4 roku ok ,pak sem podle navodu s velkou peclivosti namontoval vga silencer rev.3 a po 3 dnech blik! a konec K.O.! nic se nemel nataktovanyho ,nejela zadna 3d aplik. nebo tak, proste sem jen cetl postu....Pak mi dali kartu novou ,dokonce i novejsi revizi (jiny pamet.cipy jinak usporadany kondiky a min jich) a asi po 5ti hodinach zase blik!!!!! taxem reklamoval podruhe : zase mi dali,ted uz uuuplne novou v nove krabici zabalenou a zatim valim s orig. chlad. a je to ok! bojim se tam silencera dat zpet...pujcil sem ten chladak kamosovi co ma R9800se aiw a u neho valil bez problemu... Mam Eurocase zdroj 350W, Gigabyte K8NS-PRO,AMD 64 2800+,2x 256DDR400,Saphire R9600XT 128MB atd atd atd....zdrojem to byt nemuze ten je ok,meril sem ho...ve skrini taky vse ok zapojene....nevite teda uz nekdo v cem je ta chyba???? zapojit ho primo na zdroj? nebo zkusit to co ,,tom-host'' ? a cekat tu sekundu nez to zhasne??mam strach jak malej...nevim co bych jim po treti rikal na reklamacce... ???
odsrana sapphire 9800pro na ktorej bol vga silencer rev.3, vyreklamovana a nastastie s hynix 2.5ns 8-)
karta uz slape cca 3 roky skoro nonstop a ok :D lol taka spetna vazba na kvalitu :D