hm, no to je mi fakt zahada,ted sem to stopoval nabeh do xp mi trva neco kolem 70s:-(Citace:
Původně odeslal mISHA
Printable View
hm, no to je mi fakt zahada,ted sem to stopoval nabeh do xp mi trva neco kolem 70s:-(Citace:
Původně odeslal mISHA
no jeste me napadla jedna vec > problem se zdrojem ( neschopnost utahnout dva disky pri startu ).
co ten bios?
no co zkusit ty dva disky v jinem pocitaci?
detekuje ti to okamzite a pak to ceka mezi druhou obrazovkou biosu ( vypis zarizeni ) a nabehem oken?
mas spravne nastavenou sekvenci bootovani? ( mohla se zmenit pripojenim druheho disku )
zdroj mam 350w,bios je taky nejnovejsi.Citace:
Původně odeslal mISHA
no normalne nabehne kontrola ramky,disky +mechanika (vsechno rychle)a pak to stoji tech 50sekund, cerna obrazovka.Co je to ta sekvence bootovani?(promin) mam nastaveno jenom bootovani z hdd-0-.
hehe neni 350W jako 350W ( zvlast pokud mas zdroj dodavany spolecne s case znacky ec, l&c, morex atd )Citace:
Původně odeslal Gomeznuno
ad bootsekvence > no ja ted nevim jak to je na rdacku ( mel sem tu jenom dve a to pred par mesici ) ale normalne ja si nastavim bootovani z disku a pak nastavim v jine polozce poradi disku, ktere bude pri bootovani pouzito.
az to vyzkousis i v jinem poci atd tak uz nezbyva nez konstatovat, ze ten se ty disky proste nesnasi ( na tve desce ). take tu jednu ( kra2i ) mam. uplne stejny problem > jedine reseni je odpojeni dvdromky.
Citace:
Původně odeslal mISHA
je to zdroj l&c :-) ale kdyz tam mam jen ten jeden diskm+ dvd tak je vse v poho,ale jakmile pridam ten druhej de to do kytek.
zkusim jeste pripojit disk od kamose,jestli to bude to samy nebo ne.
no tak ten zdroj nebudu komentovat. tehle uz sem par vyhodil ( ackoliv dle reklamace fungovaly ).
kdyz odpojis mechaniku tak to dela to same... hmmm a behem te cerne obrazovky blika vlevo nahore kurzor ze?
a co kdyz zkusis ten druhej disk samostatne s mechanikou. take to stoji? ( teda kdyz tam nemas system, tak nez to hodi hlasku ze neni system ).
tohle zkus a pak ty dva disky do jineho poce a dal uz jen asi zkousnout toto...
a na ten zdroj bacha. fakt.
no u zdroje mi kolisa napeti to je fakt, zejtra kamos prinese svuj disk tak to vyzkousim, a kdyztak asi koupim novej zdroj. protoze to snad uz nicim jinym nemuze bejt.je pravda ze sem tam uz dva disky jednou mel, ikdyz to byla misto ty 160 jen 20-ka. taky to nabihalo pomalejc ale normalne s logem win xp bez ty cerny obrazovky,jinak bilej kurzor tam zadnej nevidim,akorat pak na konci dole bilej pruh jakoby nahravani.Co bys doporucoval za optimal zdroj?
no na zdroje je tu tusim v ostatnim hw cely thread. tam si vyberes. ale cokoliv je lepsi nez tyhle zdroje, ktere pridavaji k case.
vyzkousej i ty dva disky v cizim poci. pripadne samotny ten disk datovy jestli jede bez problemu. vsak uz si poradis. vicemene stale opakuju to co jsem psal na zacatku.
ted uz dobrou ( jsem nemocny, tak si zase jdu lehnout ).
jo diky moc,nejak to vsechno jeste dovyzkousim a pripadne dam vedet,co sem vytvoril.dik a dobrou a brzky uzdraveni..