;D ;D ;D ja bych taky pod 2V nesel. Idelani je to tak kolem 2.2V a vejs ;D ;D ;D A funguje to pak i jako varic - GRIL - trouba. ;DCitace:
Původně odeslal Fila
Printable View
;D ;D ;D ja bych taky pod 2V nesel. Idelani je to tak kolem 2.2V a vejs ;D ;D ;D A funguje to pak i jako varic - GRIL - trouba. ;DCitace:
Původně odeslal Fila
fsichni ste mekkejsi! ;) na 1,975V se da jet uplne v poho ;D
A poradis prosim jak presne tehle "peknejch" voltazi dosahnout?Citace:
Původně odeslal gl_st0rm
no jasne! Kup si desku s i440BX a nejakou dobrou redukci ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal BDs
Na mym prkne je to nemozny? Nekamenujte me, sem tulenar-junior.Citace:
Původně odeslal gl_st0rm
bohuzel... i815EP co mas neni tak dobra jako min 5let stare i440BX :o ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal BDs
2storm> hele zkus jet na ty voltazi 1.975 tak mesic a uvidime jak to bude ;D
heh, vis problem je v tom, ze ja kdyz budu chtit, tak ten PROC uchladim na 25°C pri FULL loadu a to mi s prehledem uchladi i tech 2,1V 8) ;DCitace:
Původně odeslal honzAK
25°C je cool ale co lokalni prehrivani uvnitr jadra?? Nemuze se u tulene pri tomhle napeti stavat neco podobneho jako u PIV?Citace:
Původně odeslal gl_st0rm
2Bds kdo dratuje ten jede..
neni to tak tezky musis se na ten navod jen poradne podivat trochu se zamyslet a de to ... ;)
podle te tabulky se podivaj jak sou piny propojeny pri def vcore,
potom se podivej kery budes muset propojit/zaizolovat abys dostal pozadovanou voltaz, a na konec se mrkni na tu mapku pinu abys vedel kde kery sou. a pak to prpojis/zaizolujes
Nazdar, zkoušel jsem svýho Tuleně 1,2GHz dostat aspoň na 1,5 a prdlajz. Při 125*12=1500 mi to najede v pohodě do windows, ale Quake2 se sekne při spouštění :o Snižoval jsem snižoval a nakonec je poslední stabilní 122*12=1464MHz (Zajímavé je, že Sandra 2000 ukazuje 1480MHz) při 1,625V! Možná by to šlo i při méně voltech, ale zkusím, jestli si to nějak nezvykne. Teplota nestoupne přes 45stupňů! Bojím se voltáž zvedat víc, protože mi to už u Tuleně přijde přinejmenším neobvyklé... I když ta teplota je zatím v pohodě.
Mám desku Abit ST6 a RAMky 133MHz, takže pamětí to podle mě nebude. Co myslíte mám smůlu na sérii?
Blba serie, pred 3/4 rokem byly k mani dve serie T1200 - boxovana z obchodu, nebo OEM z "letiste" za polovicni penize (dnes stale jeste k sehnani od cpu.man@). Boxovane sly do FSB140, OEM do FSB125 ...
.
JJ taky jsem jeden mel, stal me s postovnym 3200 a sel jen na tech 125mhz...na nestesti(mozna stesti) se mi ho podarilo vodrovnat a ted mam 1.1. Ale ne vsechny boxovane 1.2 sly na 133 a vejs, rek bych tak polovina kousku.Citace:
Původně odeslal Mac.42
PS: CPUMAN je ma jeste....dnesni cena 1100 a zaruka na odzkouseni :wink:
Tak jsem zkoušel sýho Tuleně zanýst do cpu database ale nic se nestalo.Formulář jsem vyplnil správně.Zkuste to taky někdo.Mně 1.0 chodí na 1660 ale chce to lepší paměť.Nevydrží.Teplota max.42, 1600 rock stable.
pridavajou to manualne, do tydne to tam je...Citace:
Původně odeslal chessman
2 gl_st0rm:
Průser je, že Tualatinový jádro má průrazný napětí někde na 1.8V... Tudíž můžeš chladit aji tekutým dusíkem - je to prostě fuk, tady nejde o teplotu, tady jde o to, že se ten procák v dohledné době prostě posere... :o Bezpečná voltáž na Tualatinech je cca 1.7V!!!
http://www.sweb.cz/gl_storm/pic/oc_1...uz%20kopie.gifCitace:
Původně odeslal Vykuk
staci??? 8)
hele to napětí máš ale podezřele vysoké! Chceš říct, že s nižším to vůbec nefunguje anebo to není stabilní?
Na jaké frekvenci ti to funguje např při napětí 1,6V?
Podle mnoha borců co tu o Tualatinech psali, jim jely při 1,6V na 1,6GHz, takže chceš říct, že máš sice taky tu méně dobrou sérii, ale vysokým napětím jsi to překouřil?
BTW To, že ti ten celer ještě funguje neznamená, že při tak obrovském napětí bude fungovat i mě...navíc mám desku I815EP, kde to ani nejde nastavit a na druhé desce FIC VB601 s I440BX mi jaxi nefungují ani copperminy natož nějakej Tualatin...
2 gl_st0rm:
Stačí ;D
Přeji tvému Tuleni, ať se mu v křemíkovém nebi líbí :o
nevim co by tam delal 8) ;DCitace:
Původně odeslal Vykuk
No nechci malovat čerta na zeď.... :wink:Citace:
Původně odeslal gl_st0rm
Ja som ho uz dostal na 148 MHz FSB, na 1632 MHz. Je to naozaj stabilne pri 1.675V.
Ja do neho od zaciatku kurim 1.8V a zatial s tym nema ziadne problemy ;D Pri najblizsom rozoberani PC vyskusam nastavit FSB na 150MHz ;)
...uz se tesim ;D @1650Mhz rulezz!Citace:
Původně odeslal Rainbow
:o :o :o
Vy jste silenci, ja se do toho sveho bojim trvale poustet 1.65V (100% stabilni na 1.47GHz) a vy tam cpete rovnou 2V. Ted uz na to pecu a necham ho smazit.
Jakou mate teplotu?
1.1 - 40 st. po zatezi 42
1.47 - 45 st. po zatezi 48