takze u me taky CC nejede, sice zadne BSOD, ale nelze CC vubec spustit...
Printable View
takze u me taky CC nejede, sice zadne BSOD, ale nelze CC vubec spustit...
Tak když to tady tak čtu, tak du sosnout tu verzi bez CC.
Škoda že tu ta diskuze nebyla dřív.
Právě mi přišlo nový radlo, tak to hned testnu :D
No je to už rychlejší to spouštění, ale pro lidi co nemají 1GB RAM to není moc dobré spouštět ;D
Ja v tom novym CC nejsem ani schopnej zapnout TV OUT :) Pokud ta funkce tam vubec je...
Máš nahratý dot.net runtime?Citace:
Původně odeslal malda
Este ma napadlo - nemali ste nahodou nainstalovane starsie verzie RadLinkeru (alebo RadClockeru)?Citace:
Původně odeslal PeterM
Mali (a máme ;D ) - akurát neviem, akú verziu - nikde to nevypisuje :? Je to ten z čiernym pozadím a bielym písmom (za tú čiernu farbu by som autora zavesil za **** do prievanu :evil: )Citace:
Původně odeslal sisi
No, to bude asi ono... treba mat najnovsiu verziu - tie starsie sposobovali v kombinacii s CCC tie BSODs.
Ja som si praveze stiahol este predtym RadLinker 1014, javi sa mi ako najnovsi, takze tudy cesta nevede.... cize tym to nebolo.
mě ten CCC nezpůsoboval žádné problémy, naštěstí nevím co to je BSOD, ale i tak jsem se vrátil ke klasice
Me to dela taky, na cistych oknech jsem mel 4.8 v normalnim provozu, pak jsem vse peclive odinstaloval s restarty, pak jsem nainstaloval ten vylagrovanej cajzlovskej bazmeg 4.9.Citace:
Původně odeslal sisi
CC z traye normalne chodi.
Kdyz kliknu na vlastnosti obrazovky tak BSOD (kterej uz jsem nevidel nejmin rok).
Kam ten svet speje.
Ked som si v tom clanku precital toto:
Terry Makedon wrote:
Actually we are trying to kill the old Control Panel as fast as possible and focus all our efforts on CCC. Our vision is to have CCC installed on every machine that is running ATI cards.
In the meantime old Control Panel will linger around but will not get any new features.
skoro ma kleplo. Okamzite som poslal mail do ATI :evil: ze o co im ide a ze v takom pripade mi neostane ine, ako prejst ku konkurencii, pretoze take smejdove drivery fakt nemusim...
Odpoved z Ati prisla behom jednej hodiny:
Dear Erik,
Thank you for contacting ATI Customer Care Canada.
Regarding your query:
This is totally incorrect news.
The Control Panel will always be available. In fact, if you uninstall the Control Center the Control Panel is automatically restored.
Regards,
Ray Menzies
Customer Care
ATI Technologies, Inc.
http://www.ati.com
Vazne behem hodiny ? To ve me vzbuzuje dojem, ze ATi tudle zpravu asi rozesilali masove ;D
Kazdopadne CC je hnus. Jsem rad, ze tydle problemy uz nebudu muset resit. Tech skoro 100MB v systemove pameti navrch a dlouhy nacitani + zpomaleny boot bych neprenesl.
Na ja ten CC skusam, zatial pohoda, a na tu pamet no, len neviem preco mi nejdte nastavovat theatre mode atd... neviete niekdo co stym?
ludia, to rozumiem spravne ze ak hravam hry tak to skratka mam menej pamete s novym CC pre zrutov pamete ako Far Cry , a podobne :evil: ???
este som to neinstaloval, ale ani sa mi nechce, chcem len funckiu Catalyst A.I je to super vychytavka, videl som testy, zrychluje o dost, len neviem ci ma cenu prist o kolko , o 100mb pamete ???
No AI je feature primo v driverech Cat 4.10. Takze zadny CC a ani CP by na to nemel mit vliv. Proste si prinejhorsim nenastavis jeslti ho chces na low/high nebo off. Ale mel by byt porad zapnuty na normal.Citace:
Původně odeslal MK2
btw. Vazne nevite jestli tu muznost nastaveni AIcka ATi do CP neda ? Preci jenom jim muselo dojit, ze CC je celkem k nicemu a ze potrva hodne dlouho nez si na to lidi zvyknou.
Ale kdeze... pokial nemas CCC aktivne, tak Ti na pozadi zerie tak mozno 10MB.Citace:
Původně odeslal MK2
Myslim ze sa vyjadrili jasne, ze vyvoj stareho CP bol uz zmrazeny. Ale ako som uz kdesi inde spominal - tieto nove funkcie (ako napr. AI) sa urcite rychlo ocitnu v popularnych tweakeroch.Citace:
Původně odeslal Haste
Je tu demo Psychotoxic, a zároveň hotfix od ATI.
http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-...ix-018185E.exe nebo taky snad CAT 4.91.
Mne ten Control Center ani nenabehne, chyba pri spusteni CLi, a tak podobne, :evil:
instalacia control center zo samostatneho suboru
moja chyba nenainstaloval som microsoft net framework 1.1 a na stranke Ati mali napisane ze to je potrebne :roll: ;D
som na to pozabudol
a to Catalyst A.I fakt bude len v Catalystoch 4.10 ???
Jenomže ten hotfix prý nikomu stejně nepomáhá.Citace:
Původně odeslal flash
Ovsem tento hotfix je daleko zaujimavejsi... (hint - Catalyst AI). Diskusie:
http://rage3d.com/board/showthread.php?t=33783475
http://www.beyond3d.com/forum/viewtopic.php?t=16580
Něco na tom bude, mám teď 73500 v Aquamark3 :-) navíc UT2004 jede svižněji, pro lidi co mají 256MB radeony, stahujte!Citace:
Původně odeslal sisi
Už jsi zkoušel Far Cry? Někdo tam psal že to není úplně ta nejlepší kombinace...Citace:
Původně odeslal Spajdr
V pohodě to šlape :-) ale více jak minutu jsem to nezkoušel, nebaví mě to :-)Citace:
Původně odeslal flash