A nebo lamy jako já, který ještě po letech focení s digitálem neumějí pracovat s Photoshopem a snaží se to zamaskovat tvrzením o přirozenosti originálního materiálu... :wink: ;D :lol:Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
Printable View
A nebo lamy jako já, který ještě po letech focení s digitálem neumějí pracovat s Photoshopem a snaží se to zamaskovat tvrzením o přirozenosti originálního materiálu... :wink: ;D :lol:Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
Tak ta louka je vážně dost dobrá!!! Musím sebou vzít CDčka a něco postnu taky. Za těch pár let by se pár lepších "úlovků" našlo...
Urcite jo :) Az budou digitaly fotit tak, ze nebude potreba upravit kontrast a doladit barvy a doostrit... tak jo ;D Jinak osobne upravuju skoro vsechny fotky (vice ci mene), nejde mi o zachyceni syrove reality (ktera je v pripade makra, krajinek atd.) pro me nepodstatna, radsi udelam fotku, na kterou se podivam a bude se mi libit. Neco jineho je samozrejme repo...Citace:
Původně odeslal jan555
OK. Jenom bych to k tomu prostě doporučoval psát, to je vše. btw: žádná z fotek, kterou jsem sem hodil (a pravděpodobně ani žádná další) není nijak upravovaná. Já bojuju s tím, jak to vyfotit tak, aby to vypadalo, jak chci (což je složitější, než to pak dorazit ve Photoshopu). Jinak proti tomu nic.Citace:
Původně odeslal Asahi
No ja bych rekl, ze o to se snazi kazdej, ale vetsina lidi ma dnes kompakty a tam se toho nekdy moc nastavit neda, takze je nekdy (vetsinou) lepsi fotku upravit v Photoshopu apod. Vzdycky s tim dasahnete lepsich vysledku :!:Citace:
Původně odeslal jan555
podla mna pri foteni ide hlavne o to, aby ta fotka mala "dusu" a samozrejme az potom to technicke spracovanie, ale je jasne, ze daleko viac povie a uputa fotka s napadom, ja davam prednost cistej fotke, maximalne jemnemu upravu kontrastu, ale to je vsetko
No sorry, za trochu odboceni od tematu thredu:
samozrejme ze myslim pouze doladeni kontrastu a barevnou korekci. Kdyz si nekdo dela fotomontaze a pod, tak to uz nema s focenim moc do cineni.
Ta loka je jak screen ze STALKERa super atmosfera.