No to vypadá zajímavě, teď je otázka, kdo jinej tyhle grafiky Canyon dodává. Protože já si já budu objednávat v jedný firmě, kde berou jen z určitejch velkoskladů.Citace:
Původně odeslal jaluvkap
Printable View
No to vypadá zajímavě, teď je otázka, kdo jinej tyhle grafiky Canyon dodává. Protože já si já budu objednávat v jedný firmě, kde berou jen z určitejch velkoskladů.Citace:
Původně odeslal jaluvkap
Nevite v jakem obchode sehnat tu canyonku r9800se? v nejakem v Ostrave nebo nejaky velkosklad. DIK moc
nahodou sa radeon 9600XT taktuje celkom dobre :|Citace:
Původně odeslal Boin
ale aj tak som rad, kupil som dobre a ma aspon 256bitov :mweheh:
Odpovi mi prosim nekdo?
Jo a jeste o kolik procent v dnesnih hrach je vykonejsi GF6800(tusim inno ta za 9300 v cc). Ma cenu neco takoveho kupovat?
Nvidia 6600GT rulezzzzzzzzz
Fakt nevies pouzivat INTERNET?Citace:
Původně odeslal Lukáš David
O KOLIK?Citace:
Původně odeslal TYMMY
9800SE Shit. pockaj kym bude v cenikoch 6600GT + OC = 6800Citace:
Původně odeslal Lukáš David
http://www.xbitlabs.com/articles/vid...00g-games.html
Kolik myslis ze bude cena tady a za jak dlouho budou i AGP verzeCitace:
Původně odeslal TYMMY
EDIT: Ted jsem se dival a ta G6600 je skoro ve vsech testech horsi nez 9800xt. Podobny vykon muzu mit kdyz odemku 4pipky na 9800se a poradne ji zahreju.
Prave vcera prisla objednana karta ATI Sapphire Radeon 9800SE 128MB s 256bit pamatovou zbernicou. Dodavatel AT Comp ( www.atcomp.sk ), moju poziadavku dodat 256bit verziu splnil, dakujem (su este skladom).
Par slov k odomknutiu pipelines. Je to uplne jednoduche, samozrejme musite mat stastie na dobry kusok. Ja som ho mal hned z voleja.
Pri instalacii Omega drivers (2.5.67) som zvolil soft mod pre 9800SE. Po nabehnuti Win XP uz bola karta uspesne odomknuta. Pocas benchmarkov ani test artefaktov v ATITool nepotvrdili chyby v obraze. Karta pracuje pri standardnych frekvenciach (350/290MHz)
Viac na:
www.sat-tv.wz.cz/9800se.JPG
www.sat-tv.wz.cz/9800SE-tuning1.JPG
www.sat-tv.wz.cz/9800se.rtr
Vysledok v 3D Marku 2003 > 4658 bodov, P4 2.0 Ghz, 512RAM
Predtym pouzivana G4 Ti4200 je predana, takze ma tento upgrade vysiel iba 1700,- Sk 8-)
Myslim, ze celkovo velmi velmi dobra kupa ;D :wink:
Btw, jedna vec mi vsak neda spavat, a to, ze v nastaveni nie je polozka Overdrive, chyba mi informacia o teplote (nepomohla ani komplet reinstalacia Omega vratane cistenia v Driver Cleaner) :? Vraj Overdrive podporuju iba XT modely. Je mozne nejakym sposobom ziskat info o teplote? Vdaka
Za tie prachy, som velmi spokojny :smoke:
2Dak : hod mi pls link na ten shop.
Inak gratulujem k super upgradu :)
EDIT : Ake tam mas pamete a na kolko idu pretocit ?
ta karta myslim nepodporuje meranie teploty.Aj ja cem dalsie pipenky :cry:
Ja te rovnici, teda nerovnici moc neverim...nemohl by někdo testnout v markach 9800SE/256bit/4pipky default a pak 9600XT default? Abych věděl co je lepší na hry
3dm2003 9600xt 3760Citace:
Původně odeslal faborsky
9800se4x1 3680
9800se8x1 5830
moja je canyonka 9800se 256bit 380/690 (takty ako pro)
Hmm tak už jsem v obraze... Přesně tu Canyon jsem taky chtěl koupit, ale ted fakt nevim zda je lepší 96XT nebo ta 98SE4x1...Citace:
Původně odeslal Mario74
Ono to bude asi jak v ktere aplikaci. Ale asi bude lepši koupě ta 9800SE nevim no. A jak jde taktit? nebo těch 380/690 už je po oc?
tie takty su original.Taktnut sa da 420/750 ale netestoval som to 3dm. :-)Citace:
Původně odeslal faborsky
Hmm to neni zase tak spatny OC... No uvidime pro co se rozhodnu...Citace:
Původně odeslal Mario74
Taky sem koupil Canyon a taky sem ho otevrel bez problemu ;D
Default takty ma 380/680 tak nechapu proc kupovat Sapphire.
Cekam na VGA silencera,dal sem na to o trosku lepsi chladic nez origo,ale nestiha takze takty zatim 400 jadro a cca 720 pameti bez pasivu.
Topi to jak ..... :roll:
ja mam odomknuteho Herculesa AIW 9800SE a doteraz som si myslel, ze mam uspesne odomknute pipky... DOOM3 ma vyviedol z omylu... :-o :-(
v zavislosti na zlozitosti sceny sem-tam zmrzne cely komp a na obrazovke mam sachovnicu :arrow: pomoze iba tvrdy reset... doteraz behalo vsetko OK... zeby nejaka nova feature? ??? :D
niesi jediny, aj u nas ma moj znamy 9500@9700 problem IBA V DOOM3, ale to znaci ze komplexnejsie sceny odomknutym pipelines nevonaju na vsetkych TZV. odomknutych 9500 alebo 9800SE, a majitelov tychto kvazi plnohodnotnych kariet to moze trosku dost zamrziet, co aj sa stalo.Citace:
Původně odeslal stanley
v dnesnej dobe by som to riesil ak sa da kupou x700xt alebo 6600GT, a basta :!:
horsia situacia nastane ked pridu stale narocnejsie 3d enginy tam sa tie pipelines mozu nechat zamknute na vecne casy(nie u vsetkych kariet jasne) :? :evil: