mam taky shitny fotak, olympus C-150, a este k tomu mi dosly nab. baterky.Citace:
Původně odeslal PeterM
takze to skusim vycistit, inak jak, mam to dat nad umyvadlo a normalne naliat na tie SMD odpory benzin???
Printable View
mam taky shitny fotak, olympus C-150, a este k tomu mi dosly nab. baterky.Citace:
Původně odeslal PeterM
takze to skusim vycistit, inak jak, mam to dat nad umyvadlo a normalne naliat na tie SMD odpory benzin???
Ak máš injekčnú striekačku (prosím žiadne poznámky!) tak to bude ideálne - proste to vyplaviť... Ak nie, tak namočiť do nádobky a poriadne s tým hýbať - "vyprať to" v benzíne - ale bacha na nožičky procesora :!: Nie že sa prídeš sťažovať, že si si ich pritom pokrivil :!:Citace:
Původně odeslal sharky
a nebude mu vadit, ked ho surovo hodim do benzinu?
akoze ho tam ponorim?
Keď tam nebude hodinu - tak nevadí. Môj s tým nemal problém. Akurát sa ti zrejme odlepia tie gumené štople.Citace:
Původně odeslal sharky
Ak to nechceš riskovať, tak to vykúpaj v liehu - to je bezpečnejšie... (ale menej účinné)
dobre urobim mu vodny kupel.
a vsak tie gumene stople su na hovno, to je asi kvoli chladicu, tak to je jedno.
asi zoberem slamku a budem pod to fukat, a asi este dakou jehlou pod to stuchat, snad to pomuze, aspon bude pekne vonat, a treba ho nejako potom dokladne nechat par hodin oddychnut(kvoli h2o) ale staci velmi dokladne osusit uterakom?
alebo co takto fen, nebude mu vadit ked ho vyfenujem?(asi ne, tak to skusim)
to berte vazne,
ja fakt nevim,
Neštvi ma. :evil: Dal som ti na výber benzín a lieh. O vode reč nebola. A na šťuchanie ihlou zabudni. Maximálne stará zubná kefka. Nič ostré.Citace:
Původně odeslal sharky
sorry, ja som myslel h20 akoze tu kvapalinum to bol preklep, tak z´oberem bratovu ZK pokial je v nemecku ;D
huh, tak me jeste napadlo, jestli jsi pred zmenou nasobice taky nastavil jinou sadu nasobicu ???Citace:
Původně odeslal sharky
vdaka tomu ze som lama ti moc nerozumim.Citace:
Původně odeslal riksa
ono vim ze existuji 2, hej, to su velka a mala(ci jake)
a mala je od dakyh 9-13 a velka je 14-xx.
hej?
a kde sa to da zmenit?
myslis premapovanie nasobica?
Vycisti to TECHNICKYM benzinem a pouzij na to jemny stetec na vodovky. Naprosto skvele to vycisti a zaroven ty chloupky na stetci jsou tak jemne, ze nic neposkrabes nebo neorves. BTW, doted mi vrta hlavou, jak jsi na ten procak dokazal dostat tolik pasty. :mweheh:
no , ja som tam stale tu teplovodivu pastu stale pridaval, ale nikdo ju necistil a pak som mal zababrane prsty, a tak som na to sra* a ted to tak aj dopadlo.
v zasade DO 12,5 vcetne a 13+. jak se to premapuje atd. si precti sam ve FAQ a jim podobny thready :roll: :roll:Citace:
Původně odeslal sharky
tak som ho zmenil na 12*133, a nic, ulozil som nastavenia, ale PCD uz nenabehol, tak ja neviem, skusim to jedine zajtra v tej inej doske a sam vam vediet
ano, uz to facha 12,5*155, teda boli zasrate tie odpory od bielej pasty.Citace:
Původně odeslal PeterM
ale nasobic stale menit nejde.
inak som to vycistil starou zubnou kefkou
inak verzia biosu je 5.7
mam tam 5,6, novsiu som na www.msi.com.tw nenasel, tento 5,6 podporuje semprony, a este nieco ine.Citace:
Původně odeslal port777
inak taky dotaz, kebyze mi na inej doske ide menit nasobic s tymto procikom, tak tu moju mozem ist reklamovat?
ked sa m opytaju ze preco, a ja im poviem ze na OC, tak mi co mozu, mozu povedat, ze tato doska na to nie je, a ze tato chyba(ze nejde menit nasobic), nie je k spravnemu fungovaniu Pc potrebna, tak ze vam to nezreklamujeme, co ked mi toto povedia?