Ja kdysy davno zkousel na AMD K6III 450@266MHz s ATI AiW Rage 128GL ,RAM PC133 128MB a Toshiba M1212 6x/32x pres Ati prehravac a naprosta pohoda.
Printable View
Ja kdysy davno zkousel na AMD K6III 450@266MHz s ATI AiW Rage 128GL ,RAM PC133 128MB a Toshiba M1212 6x/32x pres Ati prehravac a naprosta pohoda.
...taxem si koupil Combo Toshibu SD-R1312.... dneska to zkusím pod w98 i pod w2k .... dám vědět, co a jak .....
Pujcil jsem si DVD-ROM Toshiba SD-M1612 a pripojil ji k memu PC.Zkousel jsem prehravat DVD Spidermana a NAPROSTO PLYNULE. Sestava viz nize. Zapojeno jako master a DMA. Tak jsem to s tou moji sunkou zvladnul. :-D
A muj komp bi asi nestačil co??????
co by ne :lol:Citace:
Původně odeslal rehor1
Myslim ze by ti to mnelo chodit, 400Mhz a TNT2 to snad zvladne :wink:Citace:
A muj komp bi asi nestačil co???
Nevim, nevim. S touto grafikou...
Jojo TNT2 si s tim hrave poradi. Kamos ji ma a v pohode.
TNT2 tomu rozhodne nepomoze..
Takže si nejspíš pučim v prúběhu tejdne DVD a skusim to.... Jinak se to nejspíš nedozvim :(
jj skus toCitace:
Původně odeslal rehor1
Jak uz sem psal, ja to zkousel na Pentium II 266MHz,96MB RAM, grafika ATI ALL IN WONDER 128 16MB, WIN98 SE, zvuk Sound Blaster Live a pujcena DVD ROM Toshiba M1612 a CHODILO MI TO NAPROSTO PLYNULE ! (prehravani DVD filmu)
takze si myslim, ze jakykoliv pocitac s timto nebo lepsim procesorem a hlavne s grafickou kartou, ktera podporuje hardwarove prehravani DVD by to melo chodit v pohode. ;D
Ja som to skusal na nasledujucej zostave a bolo to 100% plynule.
MB: Via MVP3, CPU AMD K6-2 300@366, 64MB RAM, Sound Aureal Vortex2, DVD Pioneer 106S, Voodoo3 3000 AGP, W98SE
Voodoo3 ma tiez plnu podporu DVD, ako Rage 128. nVidia to nema ani v GeForce 4, len v GeForce 4MX.
Taky hodne zalezi na pouzitem prehravaci DVD. Osobne jsem zkousel prehravat DVD a tady jsou moje poznatky:
ATI DVD player - vytizeni CPU kolem 50% - obraz plynule :-D
Power DVD 4 - vytizeni CPU 100% - obraz trhane :-(
MSI DVD - vytizeni CPU 100% - obraz trhane :-(
Tak bud PowerDVD a MSI DVD jsou narocnejsi na hardware anebo neumi vyuzit moji grafiku a dekodovani DVD provadi pouze CPU.(to pak samozrejme nestiha)
sestava viz. nize
Jasne ze s kartou ATI je najlepsi ATI DVD Player :wink:
A neznas jeste nejakej jinej soft na prehravani DVD, kterej by vyuzil moji hardwarovou podporu DVD na grafice? Preci jenom ATI DVD player nema moc funkci.
Najnovsie verzie ostatnych DVD prehravacov (napriklad PowerDVD) by to mohli podporovat ale naposledy co som PowerDVD videl tak to bolo cele hrozne prebugovane - nestabilne, pomale a hrozne velke.
Inak ja pouzivam tiez ATI DVD Player. Ziadne funkcie mi nechybaju - DVDcka prehrava, jazyk, titulky a kamery sa daju menit.
No me treba chybi v ATI DVD playeru moznost libovolne rychlosti prehravani. Jde to jen 8x anebo normalne. Dale moznost tipat obrazky z filmu nebo pripadne zvetseni urcite casti obrazu.
Takže aj mne by to išlo plynule? :lol:
A ja hlupák som si myslel že je zbytočné kupovať DVD-ROM ;D
Mě to prostě chodí na G2 MX bez problémů, mám 1Ghz duron.
GeForce4MX má VIDEO PROCESING ENGINE - pri prehrávní akceleruje DVD - má na to aj vlastný engine - teda tak to písali v nvidii :wink:
ale ak ho klokneš na cpu na 333MHZ a dáš tú 4MX, bude dobre :arrow:
MHZ neexistuje, only MHz :wink:Citace:
Původně odeslal eraser007
detailista :evil:
Tak dnes som si kúpil LG 4081 a som prekvapený, ako pekne to ide vo WinDVD. Nie je to úplne plynulé, možno tak 90 percent, ale zvuk ide geniálne ;D