Že jo?Citace:
Původně odeslal Aliencz
Už ho jdu objednávat - nevíte, kde v Praze nejlevněji a nejrychleji?
Printable View
Že jo?Citace:
Původně odeslal Aliencz
Už ho jdu objednávat - nevíte, kde v Praze nejlevněji a nejrychleji?
S tím chladičem jsem uchladil i XP2000+ na 2300+, takže v pohodě... :wink: 8) ;DCitace:
Původně odeslal Deviant
zrovna se chystam do Monimy na reklamacku myho chudacka zdechly barracudy :roll: tak az se tam s nima budu hadat ;) tak se rovnou zeptam jestli uz maj B0..
Tobě zdechla barča? A prej že jenom IBM :roll:Citace:
Původně odeslal Glassman
hmm ...tak neviem co mate proti IBM ja mam doma 2 a jeden 15 gb uz nejde takmer vobec a 80gb piska :) inak v pohode disky :lol: .
? Maju uz vazne B0 ? na nete je okolo nich takmer uplne ticho...takze dost pochybujem ze by sa najprv objavili v CZ [monime] a az tak v Jap/Koreii[ alebo inde ].
mluvil sem s technikem monimy a rikal, ze uz jim par B0 prislo, ale ze chodi zamichane A0 i B0, ale proste da se vybrat, existujou a prochazej jim pod rukama :wink:
A jak se dají rozlišit? ???Citace:
Původně odeslal Glassman
Asi nějak jednoduše, když to sami tak rychle poznají...
no kdybys je mel oba moznost primo porovnat, tak ten s B0 jadrem bude mit to jadro vetsi, jinak se to pozna podle jednoho pismenka v oznaceni, ktery udava defaultni napeti.. u A0 je to snad 1.6V kdezto u B0 1.65V (ty hodnoty netvrdim na beton, ale proste to podle toho poznas :wink:)
Takze jestli dobre rozumim, mam si vzit do kapsy XP 1700+ A0, to bude mit nejmensi jadro a cernej stitek se serial numberem s mustky na vrchu, do druhy Palomino, to bude nejvetsi jadro a s.n. na jadre a mezi tim mi musi "zapadnout" stredni B0 taktez s cernym stitkem, mustky na vrchu a pripadne hledat rozdil VCore, je tak?Citace:
Původně odeslal Glassman
Ja abych to mel pripraveny... ;D ;D ;D
jezis to snad ne, nic se nema prehanet! :lol: ale jestli muzes, tak si toho tbreda A0 vem, ale Palomino nech klidne doma, to pozna i slepej ;D a nemysli si ze to bude o moc vetsi to jadro, proste bude o trosku vetsi, takze primym porovnanim s A0 poznas, ze je to B0 :wink:
No, nekde jsem precet todle:
Stará revize (A0) Nová revize (B0)
AMD AXDA1700DLT3C AMD AXDA1700DUT3C
AMD AXDA1800DLT3C AMD AXDA1800DUT3C
Tak jsme si v monime objednal 1700+ tak jsem zvadav, jestli prijde A0 nebo B0 :))
No jasne, ja si to jen tak sesumiroval ;D
Ale hlavni bude ten rozdil mezi A0 a B0, aby byl nejak "viditelnej" a slo alespon o nejakej milimetr, jestli to budou desetinky, tak to se svejma 1.5 dioptriema asi nezvladnu... ;D ;D
Dnes som bol v IMPERKU - po THB ani stopa :( . Uvidime co pride a kedy pride. TIE B0 su zaujimave ak vobec budu a tie 1700+ A0 idu tiez dobre taktnut - akurat mi pisal kamos SMS (vcera sa pytal ci zobrat 1800 Palomino alebo co - poradil som mu 1700 THB) ze ho dostal na 1.91 GHz zatial.
;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal tiktak
Kua tak jestli budou xp 1800 rev B povedený taky do toho pudu. Hned jak jí někdo budete mít koukejte sem hodit testík :-D :wink:
Citace:
Původně odeslal tiktak
Hochu ked sa tak pozeram na tvoje takti tak neviem ci prave nutne potrebujes T-Breda AO :wink: (to mas taktnute zhruba tak ako vychadzaju takntut tie AO..... (to uz fakt jedine BO) inac su to zbytocne vyhodene love.
kazdopadne vam muzu doporucit NEOBJEDNAVEJTE! BEZTE TAM SAMI A VYBERTE SI!! jinak vam zakonem schvalnosti poslou A0 :roll:
A nechají mi vybrat? :wink:Citace:
Původně odeslal Glassman
Když jsem tam před časem chtěl hnědý XP a oni mi cpali zelený, čuměli na mě jak na lamu, že ho nechci (to se ještě nevědělo, že i zelenáče jdou odemknout)
cumet muzou, ale lamy sou voni a ne ty.. kazdopadne technici o tom kupodivu vi (to me docela dostalo, myslel sem ze budou delat machry ze vubec poznaj tbred/palomino :lol:).. nejdriv zajdi do skladu a rekni jim at ti je ukazou, ze si vyberes a pokud ho uvidis, rekni jim, at ti ho daj stranou a bez ho koupit k obchodnikum :wink:
Pozeram ze mas podobnu taktiku boja ako jaCitace:
Původně odeslal Glassman
Takto to funguje skoro bezchybne :wink:
Kua tenhle měsíc musim připravit motorku na sezonu (pneu, olej atd..) takze nebudu mit money. Jinak už bych utíkal do Monimy. Bože ach ta závislost rulezzzzzzzzzzzzzzzzz ;D
A uz ma dakto ten B0 ?? ALebo ho uz aspon niekto videl ? Treba ho vyskusat ze co daa !! Mno tu fKosiciach maju len A0 a to tiez len v jednom obchodiku tak neviem ci si mam pockat (ci vobec budu aj s nizsimi frekv.) ale ci mam kupit toho 1700+ A0 !
ale opravdu doporucuju sehnat si nejaky obchod se slusnymi prodavaci protoze uz mi i ProCA potvrdila ze jim chodi A0 a B0 smichane. Lepsi nez VO bude mozna MO kde ti ho u pultu proste ukazat musi.Citace:
Původně odeslal cox
No jo ale nez se to nekam do M.O dostane tak to uz tady zesedivime :-)