ja som si ho kupil vcera a som celkom spokojny.
Je to taky velky problem ze som ho kupil, alebo co :!: :?:
mam v tom nejaky chaos.chladi celkom dobre, aspon podla mna, len tych 23 db je dost zaujimavych
Printable View
ja som si ho kupil vcera a som celkom spokojny.
Je to taky velky problem ze som ho kupil, alebo co :!: :?:
mam v tom nejaky chaos.chladi celkom dobre, aspon podla mna, len tych 23 db je dost zaujimavych
Mno ako to bude so zarukou -i kedze sice predajca koncovy s tym problem mat asi nebude (ak sa ti pokazi tak mu to jednoducho vratis), ale co velkoobchod a samotna firma ELKO :?:
cize ak ho dam reklamovat, tak problem mat nebudem?
Ide o to ze som ho kupil v maloobchode (imperio).
Ja som zatial celkom spokojny.Cize maloobchod my ho vyreklamuje bez problemov?
proc bys mel mit problem? tebe jako zakaznika nemusi trapit distribuce procesoru...Citace:
Původně odeslal pjongy
Nie ty a ani koncovy predajca s tym problem mat nebude - ale co velkoobchod :wink:
aha dakujem, uz som sa zacal nad tym trapit.Taky velkoobchod my je ukradnuty :D
nejako ich v BGSe nevidim? u vsetkych BOXprocakov maju zaruku 36mes. aby sa mi nestalo ze si objednam klasicky a pride +BOX ???
tak napis ku objednavke, ze chces ten barton s boxom pokial nieje plus :idea:
Asi to maju ako normal BOX. To ze su z BGS viem z dobreho zdroja, ktoremu mozem verit...takze :wink:
mna by potom zaujimalo ze ako to je z reklamaciou?lebo kupis to ako normal BOX s 36 mesacnou zarukou a oni na teba pri reklamacii vyhrknut ze to je len plus BOX a ma zaruku 12 mesiacov.ale na doklade budu mat urcite ako v cennikoch 36 mesiacov.hm to sa bude zase odbavovat obchodna inspekcia ;D
no ja to objednavam online tak ze niekomu nieco pisat sa mi velmi nechce a uz vobec nie telefonovat. okrem toho pri kazdom z tych BOXovanych AMDeciek maju 36mes. zaruku tak ze sa mi nezda zeby to boli tie +box...Citace:
Původně odeslal pjongy
ked pises objednavku, tak tam nemas kolonku poznamka, aleo niceo podobne?
ee je tam iba mnozstvo... nevadi ked to bude aktualne a budem nieco objednavat tak si tam pre istotu zavolam...
ja som teraz kupoval BOX v BGS a bol to ozaj ten Plus BOX
Vám to není jasné?
Holt už se i do Číny dostal 1. procesor typu Athlon XP,tak na to mrkli,okopčili CPU i chladič a teď to prodávají jako klasickou "levnou čínskou kopii" ;D
A pak že v Číně neumí dělat dobré kopie! :lol:
no dobre kua ale aspon by to mali rozlisovat ktory je original a ktory kopia, alebo v BGSe uz nepredavaju originalne BOXy? Ved je to jeden z najvacsich velkoskladov v SR...Citace:
Původně odeslal jozbull
nixc nove ohladom Plus Boxov? :|