nutno dodat, ze je s tebou docela sranda ;D hele, spust ty 3dmarky a uverejni ten vysledek na web (kdyz to dobehne, tak to tam nekde je) a pak sem hod odkaz :wink:Citace:
Původně odeslal nudulinek
Printable View
nutno dodat, ze je s tebou docela sranda ;D hele, spust ty 3dmarky a uverejni ten vysledek na web (kdyz to dobehne, tak to tam nekde je) a pak sem hod odkaz :wink:Citace:
o vodnim chlazeni sem uz slysel ale este sem to nevidel a muzu te ubezpecit ze znam par lidi ktery by na to cumeli jak vyvorana mysCitace:
Původně odeslal riksa
stejne jako ja-nekdo se zajima o pocitace,ja zas o neco jinyho
ty vysledky z tech 3dmarku sem prece uz psal,ne?
taky se docela bavím. Ještě se zeptám kolik je panu nudulínkovi let???
nechci vyrabet OT, ale myslim, ze se spis bavi "nudulinek", vzhledem k tomu, ze pise bez hacku a carek (coz je navykem nekoho, kdo uz nejakej patek v IT a hlavne na internetu je - kdysi servery neumely poradne prenaset ceskou diakritiku), ma hardware za nekolik desitek kk,-, neumi udajne snapnout ani obrazovku a zabloudi rovnou na server o O/C, na mne pusobi opravdu jako lehkej provokater, kterej se dobre bavi z nasich reakci a udivu, pokud tomu je jinak, predem se nudulinkovi omlouvam,
Zazil jsem podobnou diskuzi na jinym serveru, kdy podobny uzivatel, podobnymi dotazy na*ral celej server a teprve po nekolika dnech se pak jeden tyhle provokacce priznal..
Ale nechci soudit, je mi to vcelku jedno, jen mi to nejak "nesedi" ;D ;D ;D
no je videt ze nekdo ma hold stesti na bohatyho jeziska ;D
jinak testuj testuj zajimalo co takova sestava umi :-)
a jeste zkus opsat zbytek pc a napsat si ho do podpisu at muzem :drool: nad tvym PC :mweheh: :P
no ono vlastne kdyz nad tim tak premyslim neno co zavidet ...za 2 roky to stejne bude "sunka pomala " tak co :-)
EDIT: 2tiktak: no doufam ze nemas pravdu ..takovy lidi me serou ze vseho nejvic :roll: ...ale budeme doufat ze nam nudulinek nekdy poridi fotecky jako dukaz :wink:
...pak rikam, osobne se mu jeste znovu omluvim... ;D
psal, ale ve vysledcich na futuremarku mas i popis systemu, na kterym ten 3dmark probehl, takze se nemusis dal obtezovat zjistovanim parametru tveho pc ;DCitace:
Taky si ríkám že je to jenom těžkej provokatér. I tak je to příjemná změna. Si takhle poklábosit. Ta diakritika může bejt způsobená i tím že drží klávesnicu poprvé v ruce a háčky čárky ještě nezvládá. :wink:Citace:
Původně odeslal tiktak
nudulinku ty ses vemeno :arrow:
no ta sestava docela musela stat penizku...a kupovat pc a nevedet v nem co je..no comment :lol: