hmm, to mas XP2600+ ?Citace:
Původně odeslal VikX
...este nikto nekupil v Ageme XP-M 2200+ ???
...ozaj ked mas porovnat to "kurenie" pri 1,7V a teraz ked mas 1,5V - ako to vyzera?
Printable View
hmm, to mas XP2600+ ?Citace:
Původně odeslal VikX
...este nikto nekupil v Ageme XP-M 2200+ ???
...ozaj ked mas porovnat to "kurenie" pri 1,7V a teraz ked mas 1,5V - ako to vyzera?
inak som pisal do agemu a ze maju len 2000+ a 2400+ teda mobilne..
Ja kcem tiez tu 2200 sak 2600 je zbytocne draha a ja to xcem hlavne koli tomu ze to bude krasne tiche lebo ticho mi trochu udrelo do hlavy cize o vykon ani tak neide... a agem ma uz fakt sere!
Mam 2600+. Rozdil mezi 1,7V a 1,5V je pomerne dost velkej, zkousel sem na frek. 2080 (160x13) a na 1,5V ma teplotu max. 60°C a na stejne frekvenci s 1,7V to vylitlo pres 70°C a to sem to uz radeji ani dele nezkousel. Mozna je to tim ze nemam zatim dobrou pastu, mam nejakou starou od Titana a ta neni uplne to nejlepsi... Ale rozdil je dost znat, proto vsem radim nezvysujte zbytecne napeti kdyz nemusite...Citace:
Původně odeslal Marcelino
PS: Ted zkousim 166x13 = 2158 Mhz na 1,5V a zatim v poho :) Takze zatim sem stastny majitel Athlona XP-M 2600+
ja som si kúpil 2 procáky z viedne, a včera som jednu otestoval
max som dosiahil 2580 pri 1,7V s 7000B AlCu po 3h StabTest 49 stupnov ;D
dnes by som išiel testovať druhý kúsok, ale cez týžden pracujem v BA, a ja som nechal PC doma :-(
ináč fakt super...
zistil som FSB limit dosky - 213 Mhz aspoň to viem 8-)
prosiim poradte ak viete kde je skladom,lebo ma to uz zacina dost mrziet ak sa uz nebude dat zohnat
NIKDE HO NEMAJU !!!Citace:
Původně odeslal QuikSilverG
Vsade len naslubuju, objednas, zaplatis a h...o dostanes. :evil:
Potom ti poslu ospravedlnujuce maily...ze sorry...bla,bla,bla... :roll:
Takze jedina moznost je z CZ alebo niekde z EU.
Ja som kupil teraz jeden od Lord_Skullhead a ten ho mal niekde z Rakuska.
Slovenski obchodnici - HANBITE SA!!! :evil:
Ach yo.... :-(
100 k...tov do riti a kotva do chrbta ;D
Vcera mi volali z imperka ze ci nechcem tie XP-M 2600+ co som mal objednane povodne!!!! Asi ma porazi - keby som minuly tyzden nehral na istotu a nevzal od nich jednu 2500+, mohlol som mat teraz doma 2600+. Ale kto to mohol tusit... Som samozrejme uz zrusil objednavku. Takze volali nasledujucemu (mali 2 ks). :-(
Nebol to niekto z OC fora? Len pre zaujimavost, ze ake to boli kusky...
No aby ma je.lo uz urcite tak mi volali dnes z jednoho nasho obchodiku ze v Ageme urcite maju XP-M. Jeden kus ??? ale proste ze ci ho chcem... No tak som to zrusil. Fakt uz neviem co si o tom do prdele mysliet - samozrejme ze to mala byt 2600+ a stala by ma len o 3kila viac ako ta 2500+ z imperka. Ja sa asi picnem. :-( :lol: :oops:
kamarád má obchod na slovensku a má ho :) tak jestli chcete tak mě napiště na ICQ a já vám dám kontakt
Keby som vzal vsetky co mi vcera a dnes ponukli (po dlhych dnoch cakania) tak si ten obchod mozem otvorit aj ja :lol:Citace:
Původně odeslal Ladron
jsem si toho threadu nevšiml on už je má skladem dlouho :¨)