pojedou a-dat 512mb 466mhz s cipi samsung na Asus A8V- deluxe(kt800)
Printable View
pojedou a-dat 512mb 466mhz s cipi samsung na Asus A8V- deluxe(kt800)
AMD 64 3200+ a Epox EP-8KDA3J,
jaké paměti do něj? co Kingston 533MHz???? Není zbytečné dávat je tam v páru, když amd64 754 má jen jednokanálový řadič?
diky za radu.
u jednokanaloveho radice samozrejme nevyuzijes dual. tam pocitis maximalne vyhodu dvojnasobne velke pameti.
A zvladne AMD64 (754) pameti na 533MHz????Citace:
Původně odeslal mISHA
frekvence u pameti neznamena to, na cem pameti bezi. znamena to, ze pameti by meli zvladat takt 533MHz ( a protoze je to DDR tak realne je pouze polovina ). tzn pameti 533DDR muze provozovat i jako 266DDR ( nikoliv obracene! ).Citace:
Původně odeslal djtomy
tolik uvod do sveta pameti ( viz faq ).
Nevite nekdo kde sehnat GEiL Golden dragon 2x 512MB DDR400 (466) za dobrou cenu (9000,-)? Na CZC je maj, ale jenom 2x256 a 2x512 nejsou schopni sehnat. Pujdou s MSI Neo2 Platinum (nF250Ultra)? Ma s nima nekdo zkusenosti?
Kdybvch je nesehnal levne, tak ktery z tehlech:
GeIL Ultra DIMM 1024MB DDR 400MHz Dual Channel Kit CL2
OCZ DIMM 1024MB DDR 400MHz Dual Channel CL2
Nebo neco jinyho? Podminky: 1024MB, Dual Channel, DDR400/nebo vyssi, cena +/- 8500Kc - max 9000,-
Poradte, ktery z nich je nejlepsi??
Hynix 512 mb ddr400 cL3
ty snesou pri 220 2,5-3-4-11
Canyon 512mb ddr400 cL2,5
GoodRam 512mb ddr400 cL3
ozančení GR400D64L3/512 - 184pin DDR 512MB PC3200 CL3
Diky moc :-)
Tezkej vyber, ale myslim ze nejlepsi asi budou ty prvni. Canyon ani Goodram sem jeste nezkousel. Hynixy by mohly byt good.Citace:
Původně odeslal Speed-y
co poviete na OCZ DIMM 512MB DDR 400MHz Performance Series CL2
zoberiem 2x do DCH do zostavy viz podpis
ake mate skusenosti s OCZ ? mam ich zobrat alebo radsej nejake ine do 10 000,- sk ?
Aku pamet mam zobrat pre moju dosku ABIT NF7-S2G??? APACER 1GB 400MHz cl2.5 ide iba na 166Mhz nad uz nechcu ist.
chtel bych se zeptat jestli nahodou nevite jaky cipy se davaji na A-DATA 566? tyhle ramky se me docela libi a jejich cena taky zacina byt velice prijemna!
ps:dival sem se na stranky A-data.com.tw (nekde tady je na ne link) a tam sem nic o cipech nenasel:-(
Ja mel doma chvili Geily Ultra CL2 a hazeli me chyby v memtestu pri 430DDR a 2 3 3 5.Nevim,asi se nemeli radi s RDA3+.Kdyz uz mas limit 9000,Tak prihod par stovek vem Kingston ULLCitace:
Původně odeslal Luge
Co su to za pamete pojdu aspon na Cl 2.5 4.4.8..... ??? DDRAM 1024MB PC400 A-DATA®( MERCURY )
docela peknej testik fakt vybornych ramek: http://www.insanetek.com/index.php?page=khx3200ul
A-DATA 566 jsou nadřený....čipy Samsung...ted mám konečně vysněnou desku Abit AS8 na ní jedou 274FSB 2.5,3,3,6 3.0V uplně v pohodě....super..zatím to testím na boxu až dodělám vodu, tak tomu vosolím... ;D ;D ;D
Ma dakto info o tom ci existukju problemy s funkcostou pameti A-DATA 512MB 500 MHz s doskou ASUS P4P800-E.
Vraj tam mozu existovat date "vypadky"????!
Moze to niekto potvrdit alebo vyvratit?
Jake pameti si mam koupit k memu Athlonu 64 3000+ s jadrem Winchester vyrabeneho 90nm?Chci koupit desku MSI K8N NEO2 Platinium a chci hodne taktit. Taktit budu muset pres fsb, kdyz nejde zvysovat multiplikator a chtel bych hodne vysoko a ted je otazka jake pameti mam koupit? Na cene nezalezi! Je lepsi nejake kvalitni OCZ nebo Kingston DDR400 nebo mam koupit rovnou DDR 500 treba Mushkin nebo dokonce DDR533, ktere maji,ale horsi casovani??? Zalezi mi, abych dosahl co nejvyssiho vykonu tak jestli je lepsi asynchrone taktovat pameti s lepsim casovanim a nebo si koupit DDR 500 a nechat je bezet stejne jako fsb,ale za cenu horsiho casovani? Co je pro Athlon 64 lepsi a hlavne jestli nebude problem s kompatibilitou hlavne u tech rychlejsich pameti, jestli si to bude rozumet s deskou, procesorem?
solidni jsou Buffalo Firestix DDR533 ktery jedou na CL2.5. Kdybys je chtel tak mi napis a ja ti je sezenu ;DCitace:
Původně odeslal Waki
Jinak z tech co jsi napsal tezko soudit - fajn jsou jakykoliv KHX nebo OCZ s BH-5 anebo pak Vitesty, ale zase to casovani neni moc OK. Jakou frekvenci vlastne hodlas provozovat?
Kup cokoliv se Samsung TCCD čipy třeba OCZ pc3200 platinum EL rev2 , nebo geil 3200 ultra-x http://www.anandtech.com/memory/show...px?i=2226&p=20Citace:
Původně odeslal Waki
horsi je že se u nas tyhle pameti nedaj moc sehnat ty ocz maj na mindfactory.de takze by je mohl snad dovist nugget za 299€ :-)
To Aless:Hele diky za radu dobrej clanek a ty OCZ pc3200 platinum EL rev2 se mi fakt moc libej,akorat ted je tu ten dalsi problem kde je sehnat:-(.Kdyby si nahodou vedel nebo nekdo tady dejte vedet, jo a co si myslel tim, ze by je mohl dovest nugget???
No že by se mohli nechat obednat s www.mindfactory.de stojej 299€ a může ti je dovýst MaWa nebo Nugget** koukni se do sekce BAzarCitace:
Původně odeslal Waki
ahoj,
potrebuju poradit. Chci si koupit desku s KT880 cili dual channel. Doma mam 1x256 OCZ Ramky. Jde mi o to, jestli budu moct pouzit dual channel kdyz jeste dokoupim 2x256 OCZ a tu co mam doma dam do 3. slotu jako single. Podle me je to dost normalni problem a divim se, ze jsem to tady nikde nenasel.
Dikes.
Swap
Ale riesilo... je to velmi jednoduche... jeden 256MB modul bude visiet na jednom memory controlleri a tie dalsie 2x256MB moduly budu visiet na druhom.
Nenasel jsem to:( Ale takhle jak pises jsem si to predstavoval. Slo mi jen to, jestli to pujde. Dik.Citace:
Původně odeslal sisi
dalsi links na best ramky:
http://www.pcstats.com/articleview.c...id=1668&page=7
http://www.gideontech.com/content/articles/255/1
jestli tady ty links uz sou, tak se omlouvam.