tákže vrátil jsem z dovolený a vyzkoušel jsem to teda
a nevyšlo..to ten soubor BAT mi ty soubory neotevře...pouze vyje příkazová řádka to je celý
Printable View
tákže vrátil jsem z dovolený a vyzkoušel jsem to teda
a nevyšlo..to ten soubor BAT mi ty soubory neotevře...pouze vyje příkazová řádka to je celý
co jsem udělal:
zapackoval Instal creatorem soubory XviD-1.0.1-05062004.exe a 39s-Nation Rail.wmv a index.BAT (v tom jsem napsal start /w "XviD-1.0.1-05062004.exe"
start "39s-Nation Rail.wmv" ) instalace to rozbalila do c:/Program Files/video/ .... tak a ted proč to nejde :?:
Vono taky zalezi na tom, ve kterym adresari se ten .BAT spusti. Jestli totiz je aktualni adresar pri provadeni prikazu napr. D:\HRY, tak ti tezko provede prikaz
start "XVid... " protoze se v aktual. adresari nenachazi. Takze, v jakym adresari probiha ten .BAT soubor po nainstalovani? Zjistis to v prik.radce vlevo vedle tech prikazu. Nebo dej do BATu prikaz ' cd ' na prvni radek a napis mi, co to vypise.
počkat...trochu si to srovnam ale soubor BAT mam ve stejný složce jako ty ostatní soubory...musim ted na chvilinku ven pak to udělám a díky moc....zachraníš mi možná job:) neco asi dostaneš:D
c:\Program Files\video>
s tim cd:
c:\Program Files\video>cd
c:\Program Files\video
cd:\Program Files\video>start /w "Xvid...
a jestli narážíš na to že tam má bejt cesta ktomu souboru (což je program files\video) tak to jsem taky zkoušel a nešlo to
To vypada dobre, a co vlastne pise za chybu prikaz start /w "Xvid... ?
Hele, nedavej ani jedno do uvozovek, takze v BATu bude
Zkus to.Kód:start /w XviD-1.0.1-05062004.exe
start 39s-Nation Rail.wmv
Sorry, minulej tejden sem ti to napsal blbe.
EDIT: Do uvozovek se to dava, pokud k tomu souboru uvadis i cestu, ktera obsahuje mezery, je to logicke, protoze mezery jsou oddelovace parametru a on by to nepochopil. Bohuzel v tom prikladu, ktery jsem si vymyslel minuly tyden, se vyskytovali i cesty a proto jsem ti to pak spatne napsal. Prikaz start jak tak koukam blbe pochopi, kdyz napises pouze jmeno exe do uvozovek.
jo super jde to!díky moc..jenom to nebre nazvy s mezrama diky moc!!!
ach jo :-)
ja uz asi spim, hlavne ze ti pisu o mezerach a uvozovkach, ...
takze ten druhy prikaz bude nejspis:
start "39s-Nation Rail.wmv"
to je v pho sem to napsal bez uvozovek.) a já jsem taky nepozornej strašně:) díky moc a sry že jsem otrvoval napiš mi na sz číslo učtu:)