s adobe to rvonou uloz jako VCD..to tam v exportu jeee...a pak uz nic nepotrebujes..
kdyby tam nebyla volba VD tak mpeg1 a zkontroluj nastaveni rozliseni 352x288 a bitrate 1150 kb/s
Printable View
s adobe to rvonou uloz jako VCD..to tam v exportu jeee...a pak uz nic nepotrebujes..
kdyby tam nebyla volba VD tak mpeg1 a zkontroluj nastaveni rozliseni 352x288 a bitrate 1150 kb/s
1 minuta má 10MB kua já potřebuju 5
pak jedine divx + poslat rovnou i kodek (napr. posledni xvid 1.0.1) tim prehraje vse
a kolik má ten kodek?
uloz to v xvidu 352x576 (1/2 PAL)
a posli k tomu xvid kodek 1.0.1 (600kb)
ok zkusim zatim diky
ja myslel že PAL je pro amíky....a co je ta jedna polovina:DCitace:
Původně odeslal Ganja-NIN
ty si strevo..PAL je evropska norma..oni maji NTSC
to neres..proste to zkus ulozit jako xvid v premiere v rozlisen napr. 352x288 a koukni na velikost/kvalita a uvidis jestli to bude vyhovovat
dyt řikám že je to promě španelská vesnice:D
mno tak jse otevřel novej projekt...dal kodek xvid-mpeg4 pak jsem tam hodil rychle 16s video a ted to mám uložit v čem?wmv?nebo v tom mpegu1?sorry sdorry fakt v tom mám zmatek
v mpeg1 to má 2.3MB...16s....ještě zkusim snížit kvalitu na uplny minimum
ve wmv to má 127kb....takže když tohle pošlu s tema kodekama tak jim to pujde:) :idea:
no a ted by to ještě chtelo aby se spustill exe soubor ve kterym se jim samy ty kodeky nahrajou a pak hend spustí video:D
prehravac kterej funguje bez instalace a instalace kodeku je treba mplayer. nebo mozna VLC player. (oboje wokenni porty).
bacha. mplayer mi shazuje pc kdyz mam pusteny SWG (nejakej bug ve woknech to je ale dela to :( )