Včera jsem psal na CC, co mám za problémy, dneska mi odpověděli, že ji tam mám hodit na otestování, takže doufám, že zkusí taky nějakej test a případně mi jí vymění, jinak nevím, co bych s ní dělal...
Další medium se mi ničit nechce
Printable View
Včera jsem psal na CC, co mám za problémy, dneska mi odpověděli, že ji tam mám hodit na otestování, takže doufám, že zkusí taky nějakej test a případně mi jí vymění, jinak nevím, co bych s ní dělal...
Další medium se mi ničit nechce
Podívej se napřed třeba na tohle http://www.cdr.cz/a/11466/11 , "pověstné" asi není podstatné, že ...Citace:
Původně odeslal peta303
Až ji budeš posílat, dej jim k tomu i ta špatně vypálená média + screenshoty KProbe. Jako popis závady klidně udej "ničí všechna DVD-R média" :-/.
Já jsem v CC reklamoval DVD-R Toshiba a no problemo, snad jí ani nezkoušeli (ale tam byla trochu drsnější závada)
Tak na to jsem se díval, než jsem jí koupil - kdyby moje výsledky byly stejný, tak bych si nestěžoval :oops:Citace:
Původně odeslal jan555
Verbatimky jsou pekne na hovno. Vubec nepouzivat. Jdou schopny palit do 3.5 gb v pohode pak PIF roste exponencialne
No, když se koukneš na ty stránky CDR, tak podle toho to shit moc neni...
Tu recenzi jsem četl, dokonce dřív, než jsem ji přidával do databáze. Nicméně - nemůžu si pomoct, ale i tady zapisuje na +R o něco lépe než -. Ne o moc, ale přesto, navíc u dřívějších modelů je rozdíl výraznější. Nic to ovšem nemění na faktu, že mechaniky se liší kus od kusu a u některých výrobců jsou tolerance větší, na což jsem poukazoval.Citace:
Původně odeslal jan555
No na moji 812 nejely ani za prase. Tak jsem presel na Traxdaty a uplne v pohode. Bohuzel scany z tech verbatimek uz nemam ale vypadaly nejak podobne jako tvoje akorat ze zacatek byl cisty
No já mám taky menší problémy s -R médiama, např. na Princa se kvalita PI pohybuje kolem 500 (ty samé média paléné u kámošů max. do 100) nebo Imationy a Memorexy kolem PI 200. Není to moc? Palírnu mám Liteon 812S US0Q
Tohle ale není problém těch médií (ledaže by je skladovali na přímém slunci nebo ve skleníku) :-D, nýbrž vypalovačky. Snad žádná jiná s nimi nemá problémy, zkus flashnout novější firmware, pomáhá to LiteOnům (lze porovnat v recenzi 832S žalostný (na dnešní dobu, ale zase když se to porovná s P A05, vyjde to zhruba nastejno) stav před a téměř neuvěřitelné zlepšení po aplikaci posledního FW), LG, NECu, Plextoru a i Pioneer byl co do podpory nových médií činný, takže zkusit.Citace:
Původně odeslal Geeker
Nepsal jsi, která z tvých mechanik s nimi neporadí, u Pioneeru i LiteOnu by se ti vyplatilo flashnout. Mitsubishi má díky své pověsti u výrobců více než solidní podporu.
Tak mi miláčka v CC vyměnili :-) Dneska zkusím něco vypálit, doufam, že to bude lepší než posledně :-)
Tak ta vyreklamovaná je ještě horší než ta původní... i s VS0A má soubory, který vůbec nejdou přečíst...