Tak mi v BGS objednali 9800Pro s 256MB RAM..ktovie či príde na budúci week...
Printable View
Tak mi v BGS objednali 9800Pro s 256MB RAM..ktovie či príde na budúci week...
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=63784
takze kto by mal zaujem... ;D
ja som R9800Pro 128MB 256bit kupoval koncom juna(cerven), a cakal som asi 2 tyzdne!!! Bol som z toho dost prekvapeny,ale ako vidite, asi to nieje az take neobvykle
To sa ti neoplati....radsej chvilku (cca3/4 roka) vydrz s R9600 a potom kup nejaku NV40 (ale vizera ze fajn pomer cena/vykon bude na 6600GT)...celkovo mi pripada byt tato generacia podarenejsia ako R400. Neze bych bol priaznivcom nVidie ale teraz treba uznat ze urobili kus roboty.Citace:
Původně odeslal Hezo
Takze predal som Hercuels ATI Radeon 9600 Pro 128 MB za 5500 sk a kupil Hercules ATI Radeon 9800 NP 128 MB @ 9800 XT za 8500 sk. Co vy nato ??? :roll:
Dobre si pocal :wink:Citace:
Původně odeslal Hezo
najviac som sa bal tej ceny, ale myslis si ze je to akurat. je to predsa hercules , ten bol vzdy drahsi a inak je to este v zaruke, len neviem ako sa to potom riesi zo zarukou, lebo v bgs uz herculov a vobec zadnbe 9800 - ovky nemaju, ale sak dufam ze sa nic nestane.
No neviem jak moc dobre si pocal lebo ja som kupil 9800pro za 6200 sice gigabyte a nie herkul ale itak a tiez este v zaruke ale je trochu problemova ohladne pregrievania pameti no gigabyte to nedomyslel. ale to som uz pisal.
Teda celkovy vas nazor [alias pls radu] netaktovane pamete mi pri drsnejsej zatazi [no konkretne Doom3 1600x1200 Ultra detaily a 4x AA (len koli testu ale i tak to davalo 2fps :) )] robia artefakty a su mrte mrte mrte horuce. moznost:
A: reklamovat? (za co mi ju asi tak vymenia?)
B: zohnat dake poriadne pasivy na pamete? (dalsia investicia ma nelaka)
diq za rady.
TITANacky VGA cooler (presne taky, ako ma na svojich kartach Hercules) stoji okolo 250,- SKK. Mas tam 8 stvorcovych pasivkov (modrych) a ten medeny kruhovy á Hercules (su aj svietiace) - to je vela?Citace:
Původně odeslal Arius
a kuvaaaa, dufam ze som nejako neprehlupil s tou cenou 8500
Podla mna ano 8500 je strasne moc. Presne za 7378 si mohol mat Radeon 9800 PRO, to ze ho Rado kupoval tak draho neznamena ze ho musi predrazit... :-(Citace:
Původně odeslal Hezo
Ti tu nariekaš a co mam povedat ja ked som v decembry kupil 9800NP za 14500 sk .. Tak bud len rad !!Citace:
Původně odeslal Hezo
vychadzajme z toho ze radeon 9800 na slovensku je teraz zohnat problem, a za 7378 od akej firmy a odkial?
Oki diq tak to zbehnem kupit a snad to pomozeCitace:
Původně odeslal Wuuduu