Co ze ja si nesiahnem na moju 9800pro ani ked je vypnuta ved ma asi 300% :eek: popali ma to a to sa jej ani nedotknem
Printable View
Co ze ja si nesiahnem na moju 9800pro ani ked je vypnuta ved ma asi 300% :eek: popali ma to a to sa jej ani nedotknem
AFAIK sa toto neda nijako spolahlivo zistit cez SW. Jedine sa naozaj priamo pozriet na markings na tych pamatovych moduloch...Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
Tak jsem si s ní dneska trochu pohrál :-) se standardním chlazením. Při taktování na rychlosti XTčka 412/365 slušný výkon v 3DMarku (5973), ale s artefaktama v obraze. Musel jsem snížit takt na 390/365 a bylo to OK.
Po flashnutí XT biosu na default rychlosti v 3DMarku 6150, ale nepatrné artefakty v obraze :-( takže jsem musel jádro snížti z 412 ma 400. Myslím, že při lepším chlazení (koupil jsem VGA silencer) by to mohla ustát na těch 412/365 a XT bios.
to RadimP: a to si taktoval 9500 PRO ??
hehe se trošku sekl chlapeC :D
Zdravim, Yomego
jestli ti mohu poradit, zkus jeste DNA drivery a pak to taktit pres ATI tool.
Mam tu samou kartu a bez problenu jedu 330/310 permanent, vejs sem jeste nezkousel. Mam tam DNA 5.4.5.3 nebo neco okolo.
Ty karty jsou zamceny, nevim jak v Omegach ale v DNA driverech je to vosefovany. Flashovat podle me nemusis, jak tady nekdo vehementne tvrdil ;D Je fakt ze bys to mel naporad, ale pokud se s tim nechces babrat, nemusis.
Jina vec je, kdybys chtel taktit a pouzivat vyhradne Catalysty, tak tam ti opravdu pomuze jen flash. :wink:
heh, trochu se mi pomotali cislicka u tech driveru :oops:
je to nak 2.5.x.x muhehe ;D
No já DNA drivery zkoušel a bohužel se stejným výsledkem jako u všeho ostatního...Asi záleží na to jaká je to série, nevím. Ale Sapphire dělal dvě druhy 9500 PRO, původní s červenou deskou a referenčním designem ATI a pak verzi ATLANTIS s modrou deskou a kulatým chladičem....nevím jaký je v tom rozdíl, ale já mám tu původní s červenou deskou...
preflashuj bios z odemcene verze to pomuze !
neni to zas takova prace stahnes flashrom, das za to par prikazu a je to :D
mas v zasobe nejakou PCI grafiku kdyby se nahodou neco nepovedlo ? :evil:
Můžete mě někdo poradit JAK flashnout bios? Rada flashni tam odemčenej bios mě fakt moc nepomůže...nevím kde mám sehnat jinej bios, nebo jestli mám upravit ten co tam mám...nevím čím to mám upravit a čím to mám flashnout a hlavně JAK....tak mě někdo prosím napište konkrétní radu...díky...
TO Pinďoureček - Tak mám infineony 3.3 jako ty...můžeš mě poradit co dál? Dík...
Tak už to mám nataktovaný. Na netu jsem si našel bios i návod. Bez artefaktů to jede max na 340/320. Možná jsem čekal trochu víc. Hlavně to jádro mě zklamalo. Na to ža mám AC VGA Silencer....No nic i tak jsem spokojen. Jinak všem moc dík za rady....
320 na pamětěch je fajn! a 340 není nic extra no
No právě a to jsem to ještě teď musel snížit na 335/315, protože ve Far Cry byly artefakty. Přemejšlím jestli jsem tam toho silencra nějak blbě nenasadil....někdo tady psal že se standartním chlazením tam měl 390 na jádře...tak fakt nevím...
Citace:
Původně odeslal Yomega
Mozny je ze by chtel silencer jeste trochu pritahnout, ale opatrne, muzes zkontrolovat jak je jadro obtiskle v paste.
Ale jadro neni to co tuhle kartu brzdi, jsou to pameti.
Ja se dostanu na 370 bez problemu (se SS, s original na 350) ale nema to velkej smysl, vis jsem to ani nezkousel, vykon uz pak roste jenom minimalne.
A na pametech je u verze s 3.3 tech 315 MHz celkem odpovidajicich, o moc vic to uz bez problemu nepujde at uz s chlazenim nebo bez.