-
si děláš srandu??? Neumíš řezat plexi?? :-) pájka je jedna možnost ale myslim že pilka na železo je daleko lepší a rychlejší :-) a líp to vypadá.
Normálně upneš ke stolu svěrákem to plexiklo (prkýnkem aby se jednak nepoškrábalo a jednak co nejblíže řezu(0,5cm stačí) a v pohodě bez otřepů (záleží jak kouříš a chlastáš :-) )plexi je krásně rovně nařezaný...
Jinak kupuju 2 a 4 mm Plexi 500x500 za 168,- a 235,- v Baumarktu a nikdy poškrábaný nebylo...
-
tesniaca guma
tesniacu gumu nepouživam ,skus telefonny kabel 8žilovy a stiahni bužírku .osvedčené
-
plexi
plexi režem na klasickej stolarskej píle s vidiovym kotučom a potom ho na hoblovačke/hrany/zhoblujem.sú čisté a hladké
-
jinak kdo pro rezani opravdu enma dobry podminky tak na http://www.az-plastik.cz/ sem psal za kolik by me urizli 30*35 cm a pak na strop 15*35 s dirou na 80mm vetrak a dohromady by to vyslo na 300,- coz neni spatny;-)...jo jeste oboje by bylo z 3 mm plexi...
Jeste se mrknu do toho sklenarstvi pac to me vubec nenapadlo a tam to bude urcite jeste levnejsi :idea:
-
Ve sklenářství to většinou prodávaj ve velkejch rozměrech. Viz. tady u mě v Práglu - "Máte plexi?" "Jistě, kolik toho potřebuješ?" "Asi tak pade na pade" "Jóóó tak to mi neděláme, ahoj" :wink:
-
Jak sem psal vejš tak sem měl plexi zadarmo-v prvním sklenářství mě poslal někam do vesnice,že tam dělaj s timhle a že to mit budou,tak pak fotra napadlo do druhýho sklenářství-ano máme-jakej rozměr?-to vám dám zadarmo a fik a měl sem to doma. ;D