snad uz nezijeme 100let za opicema, sehnat se dneska da vsecko akorat na to mit ty love. Ale mas pravdu, ja taky radsi poradnou bednuCitace:
Původně odeslal Neller
Printable View
snad uz nezijeme 100let za opicema, sehnat se dneska da vsecko akorat na to mit ty love. Ale mas pravdu, ja taky radsi poradnou bednuCitace:
Původně odeslal Neller
Casetek je jedna z mála beden, která má větší rozměry než jiný pěkný MiddleTowery (CoolerMaster, Chieftec, Thermaltake).
Většina má výšku 450-490mm. Casetek má výšku 540mm a je to dost znát :-)
Přemýšlel jsem o změně bedny, ale nenašel jsem jí dobrýho konkurenta. Jen Lian Li, ale to je zase o větší ceně.
No jestli si myslite ze kdyz si koupite AL skrin ze si nejak ulehcite praci pri prenaseni ale bohuzel ani moc ne. Protoze ve finale kdyz tam nacpete zdroj, grafiku s modnutym chlazenim par disku atd.. tak ta case ztezkne uplne stejne a to jestli ma o 8kg mene je uz pomalu zanedbatelny.
To ja obcas premyslim o tom UFU, je ot fakt extremni bedna , nejenom rozmerama. Zas se ale cl nemusi bat ze semu tam neco nevleze.Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
Tak me napada ze by caseking mohl zas trochu rozsirit sortiment >:} :drool:
BTW mam jeste orig plexi z caseteka, uplne novy nikdy nepouzity, je lisovany tak tvori s bocnici jednolitou plochu.
Ja uz ho jaksi ve sve skrini nepouziju :wink:
Cus. Chci si objednat 1018 a potrebuju vedet, jestli se do ni daj namontovat ventilatory Arctic Cooling Arctic Fan Pro 2 Lightning. Jde o tu jejich sirku 34,5mm. Prosim poradte.
vzhledem k tomu ze je to staveny na zakladu Tt tak bych si to nekoupil.. ale to je jen muj nazor... vsecko se da vyresit kot. bruskou ze :D
BTw ja mam Sunbeam transformer => neni to alu a ma jen 8kg :)
Ze ma Casetek 15kg mi vubec nevadi, nikam to netaham... Ale tech pozic na ventilatory je tam 7. Arcticy muzu mit cca za 110Kc kus, na nejnizsi otacky jsou tichy a navic se mi libi, ze svitej. Kdybych mel kupovat treba 7 sviticich coolermasteru, tak by me vysly draz nez ten case... :wink: Ale fakt je nehodlam nijak rezat... Proste bych jen potreboval vedet, jestli se nekomu povedlo je tam napasovat...
CM(cooler master)???? nemyslis Tt vetrone? ty stojej 500/kus :) CMka sou tak za 200.- naka chybka ne?
btw no ten muj case je jeste vyssi nyz to tvoje :) a ja ot navic taham takze mi na vaze docela zalezi :)
No to ze by to bylo drazsi byla tak trochu nadsazka. Mawa je ma za 271 Kc a kdyz si vypoctes, kolik by stalo 7 ks, tak jsem ale nebyl daleko od pravdy... Ja jen doufam, ze se najde nekdo, kdo mi odpovi... :?
jo jako kuli tomuhle sme taky premejslel o nakym Tt nebo skrini postveny na zakladu Tt ale kyz sem to videl v relau... :arrow: :evil:
Co to tady pořád kecáš o základech Tt? Prosim tě, když už chceš něco srozumitelnýho napsat, tak si zjisti, kdo první měl základ vnitřku těchto skříní. Tt to nebyl. :lol: Jestli jde o váhu, tak Casetek 1019 ALU, 7kg ;D :lol:Citace:
Původně odeslal master88
No dobre no.... sice to newim to mas pravdu ale to nic nemeni na tom ze sou to podle miho nazoru vyhozeny prachy :DCitace:
Původně odeslal Pinďoureček
btw: jestli de o cenu :D tak Sunbeam Transformer plech 8kg! :D
Mam tam fany arctic cooling Pro2L a pred disky se nevejdou a vtech drzacich drzi, ale nesmi se moc hybat casem.Citace:
Původně odeslal Hrady
Stačí sundat v zádu ty plastový držáky. Nevím jak u ostatních beden, ale Casetek 1018/1019 má díry pro klasické přišroubování.
no já j mám taky :-) sem do ní dal jen 3 AC PRO TC (vzadu a nahoře) - case sem prohnal lehčím (pro stoobiho a XPM - hodně lehkým) moddingem - Commander snad odpustí , ale vycházel jsem z jeho sqělého modu. Vzadu zničit mřížku za fanama , pak tu mřížku nahoře ( no to byl brutál)
by mě zajímal o- má cenu dávat dopředu ty 2 fany - podle mě jsou to jen vyhozený prachy- přece ten vzduch tam pude tak jako tak --> blua rula
Já tam mám jednoho Arctica, kterej ofukuje Maxtora, disk je pěkně vlažnej, oproti tý hrůze, když jsem tam fan neměl žádnej. (HDD byl lepší než sporák)Citace:
Původně odeslal Erda
Stačí je do těch umělohmotnejch sráču pořádně narvat,pak to drží,nechápu jak to někomu může při manipulaci s kysnou vypadnout :roll: - mluvim o Arctic Fanu Pro 2L. Jinak mám vepředu dva Arctic Fany Pro 2L,trošku sem prořezal předek case a nasávaj mi jen přes tu přední mřížku na kejsu,disku to pomohlo o dost,teplota v kejsu šla taky mega dolu..jen mě štve ta mřížka..když jí dám pryč teplota v kejsu jde ještě o 2 stupně dolu a hluk je taky menší...
nechápu, že vám de ta teplota tak dolů, dyt přece ten větrák vepředu nemá vliv na to kolik vzduchu počítačem proudí, na to mají vliv ty vzadu .... :idea:
Nějak nechápu cos chtěl říct? Mně ty dva vpředu nasáváj studenej vzduch,vzadu mi ho táhnou ven taky 2 větroně + 120tka ve zdroji a tim je ve skříni příjemnej průvan.Citace:
Původně odeslal Erda
no jo, ale ty větráky co máš vzadu ten vzduch zapředu natahujou taky - takže předkem ti proudí vzduch at tam ty fany sou, nebo ne... přeceCitace:
Původně odeslal SPYKER
Takže chceš říct,že když dozadu vrazim dvě osmdesátky @ 1500toček,že budou schopný natáhnout DOSTATEK studenýho vzduchu skrz celej kejs? To co by zmohly ty dvě osmdesátky vzadu bez dvou vpředu by fakt na hezkej průvan nestačilo :wink: Krom toho ty vpředu krásně chladěj hadr
7X arcticfan pro2l na low z toho 5x outtake a 2x intake.
Samsung Spinpoint 160GB - 23 stupnu, parada.
pochop , že ten průvan musí bejt furt stejnej ( za předpokladu, že tam nemáš někdo díru , ze který to může taky tahat - a tato podmínka je splněná)Citace:
Původně odeslal SPYKER
Je lepsi tam ten vzduch vhanet, kolem pameti jsem mel horky vzduch, ktery se nehybal a teplo se kumulovalo.Citace:
Původně odeslal Erda
jo musim se hosi přidat měl sem vzadu 2*80 + 80 ve zroji, a žádnej intake.... po přidání intake stoupli vseho o 3 stupně.... teď mam casetek ale do toho příde vodárna :wink: