Tak jsem tam zase šoupnul ten Intel Cooler a má to cca 45,5°C v klidu. Do zdroje jsem udělal díru směrem na procesor - tím jsem získal -1°C. Až budou prachy, tak koupím case.
Printable View
Tak jsem tam zase šoupnul ten Intel Cooler a má to cca 45,5°C v klidu. Do zdroje jsem udělal díru směrem na procesor - tím jsem získal -1°C. Až budou prachy, tak koupím case.
Ja když jsem měl CASE Morex 916 se stojatym zdrojem tak teplota CPU po hodinove pařbě byla 58-61°C :oops: :oops: :oops: Když jsem si potom koupil CASE Eurocase ML5410 se zdrojem na ležato tak teplota po hodinove pařbě je 49-50°C. U te stare CASE byl větrák u chladiče CPU vzdálen asi 1 cm od zdroje zož bylo na ho..o
Jo, to je presne muj pripad :) Fuck Morex 916! Eurocase ML5410, rikas, jo? :)Citace:
Původně odeslal Adrenix
Jojo, vypada to fakt good, a koukal jsem i na Monimu, na ceny, vypadaji VELMI PRIZNIVE :) Az nebude cvokarna jmenem zkousky, tak ji asi koupim a mileho compa premontuju :)
Eurocase ma jenom hodne blby plechy. Takovy gumovy. Ver mi, mam ho.Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
2 Predator:Citace:
Původně odeslal Predator
Pisal si, ze mas Volcano 9S a ze chces kupit teplotne cidlo. Ktore cidlo si myslel ? To, ktore je dodavane s Volcano 9S ? Mas problem, ze pouzivas riadenie otacok ventilatora pomocou tohto cidla a ide Ti vetrak na vysoke otacky ? Ak ano tak si mozno dal cidlo zrejme na CPU. V navode dodavanom s vetrakom je sice obrazok, kde davaju cidlo pod CPU, ale na dalsom obr. je naznacene, ze sa cidlo dava medzi rebra pasivu Volcana 9S. Ja osobne regulaciu cez teplotne cidlo nepouzivam, ale reguloval som to cez dalsi dodavany manualny regulator otacok. Viem ze to nie je presne to, co si myslel, ale chcel som len popisat moju skusenost s tymto cidlom. Potom to povazuj za irrelevantne... :wink:
To, ze vetrak potrebuje cerstvy vzduch je fakt a zrejme najlepsim riesenim je priamy privod vzduchu z vonku case. Bud priamo cez bocnu stenu case, alebo nejakym tunelom z ineho miesta :?
No ja som myslel teplotne cidlo na doske...na volcane pouzivam manualu regulaciu otacok...moj problem je v tom ze CPU od zdroja je asi 2-3 cm :oops: :oops: :oops: ale rozmyslam o tom tuneli nemate nahodou nejake fotky ? (Z coho to mam vyrobit atd.) ale teraz rozmyslam o dvoch veciach a neviem sa rozhodnut :
1.XASER II case 8000 SK (Tym sa vyriesia problemy so zdrojom)
http://www.chladice.sk/article.php?sid=321
2.AquariusII asi 6000-8000 (Vodnemu chladeniu CPU je asi jedno ako je daleko zdroj)
http://www.thermaltake.com/products/...aquariusII.htm
Co by ste si vybrali vy ???
Citace:
Původně odeslal BDs
Takovy gumovy? Jak to myslis??? A jinak je to v poho kejs???
EuroCase maju tenke srackove plechy (skoro ako alobal :lol: ), cele je to krive, nikdy to nepasuje do seba. Zavity sa strhnu pri prvom pouziti (ak neboli strhnute uz od vyroby ;D ), pri montazi treba pouzivat klieste a obcas aj kladivo ;D Cele to rezonuje od disku a CD-ROMky a zdroje su maximalne shitove. Inak su v pohode ;D
Naposledy ma dozral ten moj ATckovy shit. Do karty v poslednom slote nemozem zapojit kabel lebo je tam kus plechu ktory tomu brani - chcelo by to pouzit noznice na plech ;D
2 Predator:Citace:
Původně odeslal Predator
Páni, to fakt chces dat tolko prachov za case ? :o No ked ich mas vela tak nic ... 8)
Dnes sa mi podarilo vyriesit problem s tepolotou...(Docasne)odobral som obidva bocne kryty otvoril som ok+chladil som aj Softwarovo a teplota klesla z 52 na 32 8-) 8-) 8-) ....Docasne si idem kupit tento nadmerne vykonny vetrak http://www.chladice.sk/article.php?sid=247 ktory bude presne fukat cerstvy vzduch z bocnice na CPU COOLER