Nemas prosimte navod na tu plechovku? Neco jsem precetl, ale jestli ji mas vyzkousenou na 4km, tak bych rad tuto konstrukci.Citace:
Původně odeslal proe
Dik :-)
Printable View
Nemas prosimte navod na tu plechovku? Neco jsem precetl, ale jestli ji mas vyzkousenou na 4km, tak bych rad tuto konstrukci.Citace:
Původně odeslal proe
Dik :-)
Tak s tim vlastni zkusenost nemam, ale asi bude v pohode. Ja mam Asus WL-500b a XI-325 v NB.Citace:
Původně odeslal Halen tech
Na ty strance mas odpoved presna na tvoji otazku :lol:Citace:
Původně odeslal Halen tech
Citace:
Ot:Chtel bych se zeptat, jestli by ten nosník sel vyrobit místo průřezu 10x10 tak 15x15? A dale jestli se musi nejak upravit délka prvků, pri pou�ití profilu 15x15.
Op: Sel, jak písu nahoře dělal sem tu anténu z jeklu 15 x 15 ale vetsi uz bych nepouzíval. Délka prvků zůstává stejná. (nedopuručuji pouzivat prvky o mensím průměru nez 5mm)
Jo uz jsem taky zjistil, jenomze ja to stavel podle jineho navodu a tam o tom nebyla ani zminka.Citace:
Původně odeslal CompCrasher
ja som ju pocital podla tohoto :arrow: http://www.saunalahti.fi/elepal/antenna2calc.phpCitace:
Původně odeslal Arg
ale ked to xces vediet narovinu :
plechovka d=100mm
vyska kolika = 31mm
vzdialenost od zadnej steny = 46mm
Aaaaa tak uz jsem na to asi prisel. Pry ma byt dipol anteny v ose ostatnich prvku. Kdyz je mimo osu, tak samozrejme ta antena nema takove parametry. Druhy poznatek je, ze dipol nema byt odizolovany.
Zkusim to opravit.
to Proe - Parada, dekuji ti :)