Maji ho prece v caseking.de odkud bere nugget.
Stoji 89,90 EUR za 450W verzi..
Taky bych si dal rict :-)
Printable View
Maji ho prece v caseking.de odkud bere nugget.
Stoji 89,90 EUR za 450W verzi..
Taky bych si dal rict :-)
Mám jeho 350W verzi a je vcelku poznat - ještě po výměně box cooleru za TT101+1900rpm 92mm fan se mi stnížily full load teploty asi o 3C, což jaxi de poznat - a to ticho ...Citace:
Původně odeslal Don Carlos
Ja by som si na tvojom mieste ihned vybral enermax 460W, a este ti nejake drobne ostanu. :lol:
a co hlucnost? mas moznost to s necim porovnat? na LOW mod vetrak toci 1000rpm neni to moc hlucne?Citace:
Původně odeslal NMS
no yesico ... pekny shit imho, mal som to v kompe co som testoval (s939 3500+ a64 x800pro giga ram, 200gb disk, dve mechaniky) aj pri defaulte mal na 12tke furt 11,45 a ked som pretocil grafiku a procak tak 11,3 .. hroza a aj aj na defaulte v zatazi strasne piekol a furt si zapinal vetrak (ma special konektor na pripojenie vetraku ktory si zapina pri velkej teplote)
No, prijde na to, co je "moc hlucne" :?: . Dohromady mam v kejsu 4 ventilátory - 2x80 in/out take na 7 V, 1x92 1900rpm na CPU, no a 1x140 ve zdroji ... a slysim akorat takove to "huceni" vzduchu :DCitace:
Původně odeslal Prokop
jo ahaaa takze mas vrtulnik a je zbytocne aby si mal tichy zdroj :)Citace:
Původně odeslal NMS
Tak tomuto nějak špatně rozumím, :? cituji ze stránek Czechcomputer.cz:Citace:
Původně odeslal Stoobi
"Na rozdíl od běžných zdrojů nemá žádný větráček a o chlazení se stará pouze velký pasivní chladič.
Tento konkrétní model má kromě masivního pasivního chladiče (respektive dvou) navíc i tichý PAPST větráček (nepřekročí 12dBA)."
Tak nejdříve větráček nemá a potom zase větráček má... :?:
to je normalne, ono to ma spinanie na exhaust fan pod zdrojom ked sa zacne prehrievat cize pasivita je v zatazi v haji
hmm tak to je naprd.. asi tak jak rika MC.. nemohl by jsi prosim nechat zaply jen CPU fan na 5V a ten zdroj?Citace:
Původně odeslal NMS
ja mám enermax a som maximálne spokojený...a ani nestojí veľa ;D
a má aj manuálnu reguláciu otáčok zadného ventilátora...ja som ho kupoval v austrii za 3200SK
No, CPU FAN na 5 V bych dát MOHL, ale potom bych si musel prinest jako zalohu "feuerlöscher mit CO2" :D , ne fakt , tech 125 mil. trandaku proste ZERE a PECE, a kdyz jsem tam nemel ty 2x80 mm (jsou z nefunkcnich zdroju), tak jsem mel teploty v idle cca 52 CPU, 42 MB, ted je to tak 49 / 38 (a to ticho k tomu - boxcooler je strasny jecak ...)Citace:
Původně odeslal Prokop
Jinak SuperKytka ma jeste jedu fan funkci - po vypnuti jede fan jeste cca 10 min (tipoval bych ze je pichlej na 5 VSB).
Pěkný (pre-modded) PSU mají třeba tady http://www.performance-pcs.com :drool: , dělal jsem teď nějakou objednávku (ale ne psu, moje mi bohatě stačí) 8-)
co rikate na tohle? vypada dobre a cena do 5k Kc. http://www.aopen.nl/products/power/FSP530-60GN.htm
mam dojem ze Aopen jsou prevleceny Fortrony ne?Citace:
Původně odeslal Buddha
Sou, ale tenhle model sem u fortronu nenasel, asi ho delaj jen pro Aopen.
sorry, ale takhle dobry hodnoty a nabusena elaktronika mi k fotrum nesedi, nehlede na to, ze kratkodobe snese zatizeni 100%.Citace:
Původně odeslal Prokop
Fortrony nejsou spatne zdroje... uprimne receno, doma mam Fotra 350 (12cm fan) a jsem s nim mozna spokojenejsi jak s 465 Enermaxem co mam tu v Brne...
2 Chocen: tim jsem nechtel nejak pomlouvat fotry, jejich kvalita (hlavne so se tyka stability vetvi pri zatizeni) je velmi dobra. :wink: