Ta tvoja GF to je vlastne co 4200...4600 ??? podla toho asosackeho nazvu viem prd :?Citace:
Původně odeslal Voky
Printable View
Ta tvoja GF to je vlastne co 4200...4600 ??? podla toho asosackeho nazvu viem prd :?Citace:
Původně odeslal Voky
Jeste k tomu UT2003. Presne todle mi to dela taky kdyz ji mam pretaktovanou skoro k maximu tak se mi UT2003 po chvilce hrani kousne, ale jiny hry bezej v pohode.
Vokyho asus ja fakt hodne dobrej jestli je to TI4200. To je hodne slusnej kousek!
Ak je to 4200 tak si ta s dizajnom 4600 s BGA pametami co...
Vokyho asus je proste delux Ti4200 s 3.3ns BGA pametma ;)
dost tuhe,drahe .... ale jadro treba aj tak viac chladit nie ???
Ja mam MSI 64 MB na 594/310 a ide to stabilne. Pripevnil som Pasivne na ramky z hlinika a ide mi v pohode aj na 621/310 pamate mam HYNIXi
tak jsem se dostal zatim na 306/630 cerstve jsem podmazal chladice AS3 a jede jedna basen a zadna chyba 8) hynix 4ns
Áááá, takže sem nekecal!!! :wink: To potěší, takováhle paměť v tomhle věku... :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal zap
na to ze jsou to 4ns tak jedou suprove 8) ale pred tim to na 620 delalo chyby tak jsem kartu dal ven a proti svetlu jsem se kouk jestli chladice dolehaj na paneti a asi dve nedolehaly :( tak jsem to rozebral chladice naohejbal ;D nekam jsem dal hodne AS3 nekam mene a ted to supr jede a mozna jeste pudou ale dneska uz nemam chut jo a to mam chapat jak to s tou pameti v tomhle veku ??? ;DCitace:
Původně odeslal Darth Maul
ja sa chystam tiez uchladit tie moje samsung 4.0ns ale nemaju teraz pasivy a nerobia chyby skoro vobec na 590, aj na 600 idu bez chyb az ked sa prehreju po case sem tam ciarka, takze neviem kde mozu s pasivami a medenymi vzadu karty a hlinikovymi v predu na karte bezat,
;D urcite su tie Hynixy lepsie, takze typujem do tych 610 ze???tie samsungy su neni tak dobre taktovatelne sa mi zda :roll: :( ???
netypuj jedou 630 v pohode i po case zadna carka ;D ;)Citace:
Původně odeslal MK2
no otázka je,v čem testujete paměti? :)
teď mě grafika jede 295/615 ale v UT2003 se mě přehřívá jádro takže tam šupnu nějakej pořádnej chladič.
Jinak v UT2003 se pozná jestli je karta stabilní - hlavně jádro
No ja som chcel povedat ze moje samsungy 4.0ns asi nedaju viac ako 610mhz, neviem teda,, ??? :wink:
2 Zap:
630Mhz na 4ns Samsungy je velmi pekny vysledok !!! Hlavne ak je to bez artefaktov
Moje paměť - vždyť jsem tu kartu viděl bez chladiče před půl rokem a jsou tam přesně ty paměti, které jsem Ti říkal... V tomhle mým věku už někteří mí vrstevníci neudrží moč ani myšlenku!!! :wink: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal zap
Tahle zapova karta má paměti Hynix a udělala v mém kompu výsledek 315/645 bez artefaktů při chlazení přenosnou klimatizační jednotkou - to ale bylo před půl rokem a od té doby se mohl ten plechový chladič teplem trochu zdeformovat...Citace:
Původně odeslal Deviant
v cem asi gamesky parit celou noc 8) pak poznas vsechnoCitace:
Původně odeslal Over
Citace:
Původně odeslal zap
..no někdo paří 3D Tetris a někdo UT2003 ;D
samozrejme ze 3D Tetris :wink:Citace:
Původně odeslal Over
to se pak nediv ze to nedela artefakty ;D ;DCitace:
Původně odeslal zap