-
Ja mam 17" BENQ, myslim ze ta 19"-ka je z neho odvodena. Na hry je to super (v pohode zvlada Quake III arena) aj ked prve 2 dni som pozoroval mazanie, ale potom akoby sa monitor zabehal a zahrial a vravim, hram na tom Quakea a je to perfektne.
Filmy nemozem posudit, nepozeram ich na monitore, ale k farebnemu podaniu by som dodal toto (a je to napisane aj v recenzii na www.grafika.cz): Monitor ma pri tmavych scenach farby komprimovane, cize tazko odlisi farby napr. s takymito RGB hodnotami 5/5/5, 10/10/10, 15/15/15 atd. Vsetko je to cierna az po nejakych 60/60/60
A naopak jasne sceny su saturovane 240/240/240, 250/250/250, 255,255,255 vsetko je to biela bez poznatelneho rozdielu. Toto som sam pozoroval a dost mi to vadi a urcite to bude vadit filmom.
Taktiez pozorovaci uhol v hore-dole smere ma malu chybu. Ak si oci dam zarovno so spodnym okrajom displeja, hore dochadza k stmavovaniu. Ak oci zarovnam k hornemu okraju, obraz je perfektne homogenny.
-
Papierovych 8ms si chcel povedat... Ide hlavne o ten pomer cien... Momentalne je velmi zaujimava volba Philips 190S5FS ... 10000,- bez DPH (velkoobchod).. no nekup to!