Microstar® ATI RADEON X800PRO 256MB DDRAM RETAIL, TV DVI>13490Citace:
Původně odeslal WARLOCK
Microstar® ATI RADEON X800PRO 256MB DDRAM RETAIL, VIVO >14090
oby2 bez DPH...a čo sa týka mojich stikov >:}
Printable View
Microstar® ATI RADEON X800PRO 256MB DDRAM RETAIL, TV DVI>13490Citace:
Původně odeslal WARLOCK
Microstar® ATI RADEON X800PRO 256MB DDRAM RETAIL, VIVO >14090
oby2 bez DPH...a čo sa týka mojich stikov >:}
Tak už mám taky 16 pipek na Sapphire 800PRO, ale zatim tam stále mám bios verze r80x256v.f1 a karta se mi hlásí jako X800XT PLATINUM EDITION a zatim vše ok.
Proč tam mám zase dávat původní BIOS ?
orig.bios 3Dmark2001se 22609bodů
bios verze r80x256v.f1 3Dmark2001se 23985 bodů
nechceli by ste sem dať odkazy na všelijaké BIOSy a prográmky na upravovanie x800PRO kariet???
vdaka
P.S. lebo aj ja budem onedlho majitelom x800 a nechce sa my hladať ;D
ked sem hodite tie linky, hodte rovno aj mne, pretoze "coskoro" sa stanem vlastnikom X950XT Ultra 512MB PCI-E a "nechce sa mi hladat"... vole.
Tak jsem zjistil že u PRO biosu mám nižší pixel shader testy, přibližně o 20-30procent, po hození XT biosu je to hned vyšší, takže pro max rychlost si tam házejte XT bios ;D
Hej, X800Pro ma este evidentne driverove rezervy... tu je daka mensia diskusia: http://www.beyond3d.com/forum/viewtopic.php?t=14020.Citace:
Původně odeslal Spajdr
a čo by sa stalo, keby sem niekto hodil tie linky? vdaka... ;D
OMFG a co akoze sem mame hadzat? Linky na tweaking/OC tools, BIOS collections, a pod. su vo FAQu, mame tu jeden sticky thread tykajuci sa flashovania BIOSov, mame tu tento thread o X800Pro VIVO verziach, mame tu par threadov o X800Pro & hardmode na X800XT... nic viac sa s tou kartou robit neda.Citace:
Původně odeslal Skullhead
Ty sa nezmenis, ze?Citace:
Původně odeslal Skullhead
Neexistuje nekde originalni Sapphire XT PE Bios?
len škoda, že som to nepísal ja :roll:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
viem, je to moja vina, keď nechám PC len tak bez dozoru...ináč sa ospravedlnujem za ten príspevok pod mijím menom... :oops:
To Skullhead:
Dik za info o tej karte v Ageme.V cenniku,ktory som stiahol z netu nebola.Dobra vec mat styky ;D ;D ;D
sry za OT:
Ale kdyby se vam nekomu naka X800Pro@xt nepáčila :lol: Tak bych si ji koupil :)
Co to je za blbost to prece nema s BIOSem nic spolenyho. Natoz 30% vykonu, max. ze by ti ten stavajici nevyuzival ony 4 odblokovane pipky.Citace:
Původně odeslal Spajdr
Je to zvlastni, ale ma, staci si o tom neco precist :wink: Ja bych to tipoval, ze nekdo umele snizuje vykon, ale co ja vim :DCitace:
Původně odeslal Haste
To bych se na to pak vyprd uplne a koupil 6800GT :roll:Citace:
Původně odeslal Masster
V zivote nikdy :eek:Citace:
Původně odeslal Haste
No ja uplne klidne. Zvlast po tomdle testu PS2.0b, ktere sem doufal ze ATina ma dobre implementovane.
http://www.xbitlabs.com/articles/vid...rcry20b_7.html
Tak jo a prodas me toho tvyho Sapphira :wink:Citace:
Původně odeslal Haste
Heh az budu mit kde sehnat MSI nebo Asus 6800GT, tak velmi rad ...Citace:
Původně odeslal d00mgiv3r
Heh, a co je tam podla Teba zle implementovane? Je to len rozsirenie PS2.0 o dodatocne instruction sloty, registre, atd... a PS2.0 vykon R420 je dostatocny (treba si uvedomit, ze NV40 ma dve PS units per pipeline).Citace:
Původně odeslal Haste
Diky tomuto rozsireni je mozne provadet vice efektu najednou v 1 pruchodu. Napr pokud u PS2.0 potrebujes na efekt s 1 svetlem 1 pruchod -> objevi se ve scene 3 svetla = 3 pruchody, potom na PS2.0b je mozne tento efekt se tremi svetly provest v 1 pruchodu. Evidentne to ale ATi nikterak dobre nezvladla.Citace:
Původně odeslal sisi
A co se 2xPS per pipeline u NV tyce...jenom o duvod vic proc koupit 6800GT, navic cena je stejna.
Toto vsetko zavisi na konkretnej implementacii a v principe ide len o vyslednu dlzku shaderu, pocet inputov z vertex shaderov a pod...Citace:
Původně odeslal Haste
Akoto? Ved zisky su porovnatelne so ziskami NV40 pri "SM3.0" pathe... Mimochodom tie "pure" mody nie su bohvieako zaujimave pri kartach tohto rangu, tu je dake porovnanie s AA & AF: http://www.firingsquad.com/hardware/far_cry_ps2.0b/.Citace:
Evidentne to ale ATi nikterak dobre nezvladla.
Aby som to upresnil... NV40 ma dve full PS units, jedna z nich ma na starost aj texture address generation, R420 ma jednu full a jednu partial PS unit, texture address ALU je osobitne.Citace:
A co se 2xPS per pipeline u NV tyce...jenom o duvod vic proc koupit 6800GT, navic cena je stejna.
Sak prave o to jde. A bohuzel je evidentni, ze na nove enginy podporuciji (alespon z urcite casti) PS3.0 je nVidia lepsi. Uprimne jsem takovy boost necekal, zvlast, kdyz u X800XT a PS2.0b neni temer zadny.Citace:
Původně odeslal sisi
Zatial jedine o com mozme hovorit je Far Cry, pricom navyse aj tu sa nevyuziva nic PS3.0 exkluzivneho...Citace:
Původně odeslal Haste
Kolkokrat to mam este opakovat? Ziaden boost u R420? Pozrel si si aspon tie benchmarky na FiringSquade, co som postol minule? Ved tie zisky su absolutne porovnatelne so ziskami NV40. Napr.:Citace:
Uprimne jsem takovy boost necekal, zvlast, kdyz u X800XT a PS2.0b neni temer zadny.
http://www.firingsquad.com/hardware/....0b/page14.asp
http://www.firingsquad.com/hardware/....0b/page20.asp