fyi: ficim na 5.03 bez akychkolvek problemov
Printable View
fyi: ficim na 5.03 bez akychkolvek problemov
No ja nevim ja delal kejkle se systemem a driv bych rekl ze sse mi to NIKDY nestvalo takze zase za to muzou MS WINshitKy.Citace:
Původně odeslal Jsykora
Mno, tak se resetl pri hrani komp a od ty doby to bootovalo o pul minuty vic, navic zamrzalo Call of Duty, tak jsem tam hodil zpatky 2.45 a vse ok.
Hmm po nejake dobe jsem formatoval c: a instaloval nove xp. Pri instalaci nforce 2.45 se mi hodil disk i dvd mechanika jako SCSI, cdrw zmizela uplne, trvalo pul minuty nez mi nabehl spravce zarizeni atd. Proto jsem radeji dal standardni IDE radic. Za to bych hochum z nvidie opravdu moc nepodekoval.
Ted sem na novy install nahodil svoje oblibeny 2.03 a hodilo mi to disk jako SCSI coz driv nedelalo takze uz fakt nevim ;D
VITEJ DO KLUBU ;D . Btw zkousel jsi pak manualne updatovat ide driver z rozbalenych 2.3?Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
Ne ja to neupdatuju ale snazim se udelat vlasni MIX ze pred instalaci jeste pridam nakej IDE+LAN driver do baliku... a pak to installnu...
Mnel jsem vzdy 3.13 WHQL kromne IDE, ktery byl puvodni od M$, vse bylo nacisto naistalovane na nove Win2k SP4 Eng. Pote jsem nainstaloval IDE 4.12 a vykon IDE radice se zvetsil, vse jede uz pul roku naprosto korektne bez sebemensich problemu. Mozna je to i tim ze nepouzivam S-ATA (ani ho nemam) anebo RAID (totez).
Nemam SATA ani RAID a stejne mi pri instalaci na cisty system hodily nforce disk i mechaniky jako SCSI. Ze to delalo problemy asi netreba dodavat.Citace:
Původně odeslal Vegan