Konečně nějaký tmavý skin. Mně se fakt móóóc líbí. :wink:
Printable View
Konečně nějaký tmavý skin. Mně se fakt móóóc líbí. :wink:
No fine, konecne zmena, je to moc pekny. Jen ti smileici jsou takovi divni.
Smajlici jsou takovi jako tu byli kdysi (defaultni v phpBB) ;)Citace:
Původně odeslal monsoon
OK tak ja zkusim SubBlack naladit do modra, sjednotit layout s blueOC a trosku to vyladit. Trosku to oci trha to je pravda, ale na noc clovek potrebuje neco co probere, ne uspi ;D
jasne ze jsou smajlici stejny a o to prave jde
Jeste bych dal nejakou barvu na odkazy v SubBlack. ;D
MNo prave ho mam nastaveny ten BLACK...a nie je to zle ale BLUE OC is da best. Akosi mi to taha oci..ale ze je to nenapadne ma Maul pravdu. Mno zostavam u klasiky co som mal doteraz...
Tak snad prva chybycka : v hornom page selecte neni vobec ziadno odlisena aktivna stranka, v dolnom page selecte ma odlisnu farbu.A v subsilveri su este aj podciarknute neaktivne.
A inac sublack je super konecne style co v noci neosvetluje celu miestnost.Aj ked ta seda by mohla byt trochu menej tmava aby boli vyraznesjie odlisene posty a smajle by mohli byt zlte-ale to su len take detaily.
A tiez niektore signatury vyzeraju na black pozadi desne(su necitatelne) napr moja bola cela blue som to musel zmenit na dodgerblue.
next - moderatory su v user liste oznaceny modrou zatial co napis moderators je zelenou-podobne to bude asi aj s admini, ale zrovna zjadny neni online.Ale to je tiez len taka blbost co ani nestoji za pozornost.
Hmm na chyby som ani nepozeral... :wink:
No, tak ono je toho tam víc - asi si nikdo nezkoušel měnit např. heslo v profilu? Ale to je jedno, pihy bych teď nehledal.
jedik: jestli to upravíš do modra a tak dále, tak by to mohlo být :drool: a zpříjemnil bys nám pěknou část života :wink: :lol:
peknu ci velku? ;) ja si predstavujem krasnu buducnost v ktorej si budem moct sam vybrat farbicky svojho skinu ;)
Ten nový černý skin je pěkný, ale asi se z5 vrátim k blue, protože nejsem několik hodin v kuse na OC4u, ale surfuji na více stránkách najednou ... a když to přepínám tak ten rozdíl kontrastů ( černá x světlá ) je fakt brutální.
koukněte se ale na http://www.phpbb.com/styles/forum/vi...?f=6&style=111 mě příjde docela good
Skyn chce poladit, ale vcelku je OK.
Osobne bych volil tmavsi pismo - moc velky kontrast.
Rozdil mezi ikonou z novym postem a bez u threadu je dost maly, svetlejsi by asi mel byt i ten krouzek.
Kdyz sme u toho, tohle bude na Foxe, v Blue OC je CSS primo v html, hod ho do extra souboru, melo by to usetrit nejakej traffic, paac by to melo zustat v cache a ne se nacitat z kazdou strankou.
Kód:<title>Overclocking -> Fórum</title>
<style type="text/css">
<!--
/*
NOTE: These CSS definitions are stored within the main page body so that you can use the phpBB2
theme administration centre. When you have finalised your style you could cut the final CSS code
and place it in an external file, deleting this section to save bandwidth.
*/
body {
background-color: #5E82AC;
scrollbar-face-color: #4A6B91;
scrollbar-highlight-color: #6288B3;
.
.
.
Huh, co se to děje? Teď je 4um modrý až dost! ;D
subBlack je fajn ale to písmo bych dal třeba jako to žlutá na odkazy a odkazy jinou tahle žlutá je ee
Vypadá to že se Fox rozhodl překopat CSS, ale nějak to hapruje.
Nahodte prosim do toho css barvu odkazu pro SubBlack. Ted to znacne splyva s textem.
ted jsi me teda dobre dostal ...Citace:
Původně odeslal Jezevec
mimo template fungovat nebude a toho je tam kvantum :-/Kód:body {^M
background-color: {T_BODY_BGCOLOR};^M
...
No ja som jeden z mala co pouziva Sub Silver. :roll:
V robote si teraz nastavujem Sub Black , ako pisal Darth Sidious je to viac nenapadne. ;D
Ale treba zmenit farbu odkazov , nedaju sa rozoznat.
Myslím že ta ikona by se měla udělat červená, aby to bylo pořádně vidět. Takhle je to zatím dost nepřehledný.Citace:
Původně odeslal Jezevec
BTW pokud k tomu muzu neco poznamenat - osobne preferuju subsilver, ale neco tmavyho jako subblasck by bylo taky dobry - ovsem v soucasny podobe je to hrozne neprehledny (napr. nejsou nijak zvyrazneni odkazy atd)
pekny skin... osobne by som ho viac uvital ako ten subblack... Btw. neviem co ja na tom subblack nenapadne ??? podla mna riadne svieti, ale to je vec nazoru :DCitace:
Původně odeslal Dolby_cz
BlueOC je fakt asi nejlepsi...
Chtelo by to fakt neco tmavsiho ale ten subBlack je zase tmavy az moc...
Myslim ze celkove by to chtelo pestrejsi vyber - treba ja rad kombinace cervena/cerna nebo zelena/zluta atd... :D
No...
Na chvili (par dnu) si subBlack necham a uvidime jestli si zvyknu :D
Ty voe... :-o
Ten subblack je pro me teda nepouzitelnej.... To chce tmavej OC.... :?
Svitivy barvicky na temnym pozadi ala devart.... Hmm neni muj salek kavy...
EDIT: a navic jsem zjistil ze muj avatar v nem vypada FAKT DESNE takze u me nema sanci... ;D :wink:
BlueOC jednoznacne lepsi nez zbyle dva. :-)
no já furt jedu na subSilver, myslíim, že pro LCD subBlack moc není kvůli jejich schopnosti zobrazovat černou barvu, ale možná to tak připadá jen mě.