jj..... a právě tady damian mi tu přijde jako nějaka reklama na MSI tady na foru :lol: přiznej se kolik ti dávaj :lol:
Printable View
jj..... a právě tady damian mi tu přijde jako nějaka reklama na MSI tady na foru :lol: přiznej se kolik ti dávaj :lol:
Jednou za rok novej MB a jednou za dva mesicni vylet na Taiwan :wink: Mimochodem maj fabriku hned vedle Epoxu a ECS ;DCitace:
Původně odeslal Hambas
Tvrdit o ku.revsky dobrejch deskach, ze jsou to shity mi preci jen prijde trochu vysinuty, ale budiz, kdyz te to bavi :-D
2Damian:
Moc hezky řečeno. ;D
Stejně je to všechno "made in ting-ťong", jenom polepené jinýma nálepkama. S MSI jsem zatím neměl žádný problém (3xgrafika, 2xMB).
Takze skusim zmenit ten bios, a ked nepojde skusim vymenit zdroj. A ked nepojde tak sa od*****m. Robil som pokusi ako ste mi poradili z FSB a nic. Proste CPU ide presne rovnako na vsetkych frekveniciach 12.5 * 133FSB, 11 * 166FSB, 9.5 * 200FSB. Najstabilnejsie to bolo na 200FSB. Ale este furt neviem pochopit preco nedokazem resetnut PC vzdy ked stlacim tvrdy tak to kusne a led diody su vsetky cervene.PC nabehne az po vypnuti a zapnuti. Ked tak by som kupil ten EPOX ale neviem kde ho na slovensku zozeniem....
Inac dik za vsetky odpovede :)
Ozaj viete co je srandovne?? Ked zvisim napetie z 1.75 na 1.825 alebo 1.850 tak to zacne padat a mrznut a hadzat modru smrt.... Mam CoolerMaster DP5-7JD1B-0L AMD certifikovaný /O / - tichý - je tam dobre pripevneny takze teplom to urcite nebude. Keby som dal tych 1.85 tak by som mal stabilne 200FSB. Myslite ze to predsa bude F tej doske??
no mozna by to fosna bejt mohla :roll:Citace:
Původně odeslal b3nco
Navrhujem zmazat tento thread :evil: :evil:
Kedze sem 1. neparti 2.si tu len nadavate a hadate sa :|
hele kdyz ti sviti ty ledky vzadu cele cervene,tak to znamena neco s procem. pokud mas moznost, vyskousej jiny. jo a odemknul jsi to vubec dobre?
Benco na tvojom mieste bisom predal cely komp a odjebal sa stadialto co najdalej. Sak sa uvedom!!! 8) Kup si Inela ty kar jeden skarady! :wink: A zisti ci bude ta lanka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??? :o :evil: :oops: :roll:
2Fortune: moj zlaty este raz tu taky thread napises a poletis ty to mi ver. Takych ako ty tu uz bolo ze. Takze si skludni hormony , alebo sa pripadne chod vykricat na namestie ak mas nejaky problem.
Thread nezamykam...len prosim ziadne nadavky a presuvam ho do VIA Sekcie.
2Simon Nytra : Na tej deske som skusal XP 2000+ a tu moju 2100+ a furt to iste
2Fortune : Neviem ci bude ta lanka ale asi nie lebo modo sa nikomu neozval a ani nejde jeho page.
hmm, zajimavy problem, chtelo by tu desku dat nekomu na vyskouseni, nebo na ni vyskouset vsechny komponenty jine, pokud jsi toto udelal, a deska zlobi dal a reklamaci nevezmou, tak to skusit poslat nekam vys, treba k dealerovi, at se on k tomu vyjadri...
Pokud je to solidní firma tak Ti pomůžou, pokud ne, tak fakt zkus jejich dodavatele(pokud ho zjistíš)
AAAUUUDDDIIIGGGYYY
Jestli ji tam mas, hned s ni pryč. Ja jsem mel na desce MSI strašny problemy a vyndal jsem audugy a je to ok, doufejme. Na hotline MSI mi to potvrdili, tj. ze je to problem konfliktu s audigy a ze maj hodne hlasek z celeho sveta.
Jestli audugy nemas, tak neporadim
Jucha
Jucha : Nemam AAAUUUDDDIIIGGGYYY. Mal som sietovku ktoru som vytiahol takze neviem. Skusim este vymenit ten zdroj ale pochybujem ze to pojde lebo teraz ficim na doske MSI 745. Ked mam podtaktovane CPU tak je to lepsie.
Drak : Ine som mal iba pamete TwinMos 512M TMD7608F8E50B ale to absolutne nepomohlo. V grafickej to nemoze byt takze fakt neviem ??? :( ???
To b3nco:
Po precitani odpovede od Loki12-ho, podozrievam napajaci zdroj. Myslim, ze by to malo byt po tolkych pokusoch so vsetkym moznym to prve, co by si mal urobit. Tak to skus ! Vsak staci poprosit dobreho kamosa, poodpajat kable v jeho kompe, pripojit do tvojho a ide sa. Netreba ani behat do obchodu. Som velmi zvedavy, kde bude nakoniec chyba ...
Dnes som ju dal reklamovat dufam ze ju vymenia.