Hm, ta teplota je už poměrně vysoko. Zkus koupit lepší chladič a pokud klesne, pak zkus zvýšit FSB i to Vcore.Citace:
Původně odeslal -martin-no když to mam na 3000+ a cca 1.7v tak pri prime max 54 a to mi jedou pridavny vetraky v case jen na 5v kdybych je pustil na 12v tak max 52 s tim sem docela spokojenej na to že to je box ;DCitace:
Původně odeslal MatioAha, v tom případě asi budeš muset. Mimochodem jakou máš teplotu při full load?Citace:
Původně odeslal -martin-1,9 na boxovaným :lol: to ne sem normální se spokojim se 3000+ na 1.7vCitace:
Původně odeslal MatioTak zkus ještě 1,9V a pokud ani potom nic, tak tu frekvenci tvůj procesor už prostě nedává...Citace:
Původně odeslal -martin-stejne nejde i když tam hodim 1.8v tak to nejde po 4 minutach p prime to napise 0 error, 100 warningCitace:
Původně odeslal MatioAsi je to být tím, že ten rozdíl 100MHz (2200 oproti 2100) Tvůj procesor při daném napětí už nezvládá. Zkus zvýšit Vcore. :idea:Citace:
Původně odeslal -martin-mam problém na mé sestavě se mi nedaří stabilně rozjet 11x200 ale 10.5x200 mi frčí stabilně otestováno na prime ???