hezkej vykon ... ja mel 2.8 na 3.56GHz pri 1.65V, uz to dost topilo
Printable View
hezkej vykon ... ja mel 2.8 na 3.56GHz pri 1.65V, uz to dost topilo
No takze teraz idem na 3600 MHz pri 1.65V. Zatial mam BOX chladic .. to je celkom slusne nie ? ;D
pekny oc ale mam pocit ze ten box ti uz nestiha a mas duty cycles ... zozen si ten zalman :)
Já nevim ajk to říct ale oni ty BOX chladiče nejsou úplně na nic....Citace:
Původně odeslal Lord KUKO
Já mam na P4 box z Willamete a jak to pěkně šlape :-D
to mas samozrejme pravdu ale oc o 800mhz a pomerne dost velke zvysenie napetia....tak na to podla mna ani ten box uz nema... mozno nemam pravdu ale mam ten pocit ze to proste uz neustihaCitace:
Původně odeslal Hnoj
Jestli je to BOX (co davaji k Prescottu) nebal bych se i rict, ze to uchladi stejne jako ten ZALMAN. Nechci rikat ze i lip ..... Ja ho mel a se ZALMANEM mam tu samou teplotu, mozna o trochu vetsi. Ale co si budeme povidat, kdyz ten BOX toci 6000 otacek, kam se hrabe hluk vysavace. Doufam ze ten Zalman se bude dat i do socketu 775, snad na to neco udelaji.Citace:
no ale pokial viem tam box z prescotta neni...box z prescotta by to samozrejme uchladil ten je robeny na troska vacsie W :) ale so zalmanom by som si ho nedovolil porovnava ;-)
Samozrejme ZALMAN je proste ZALMAN :oops:Citace:
A sakra ja sem byl nucen koupit Prescott, protize northwood uz nemeli- uvideime ja pujde taktit.
já jak vidím ty testy na pctuning.cz s tím prescottem, ach jo :?
testy sou testy, ale jinak se mi Prescott celkem pozdava hlavne na praci. Ale ten chladic me moc nepotesil.
no windows reagují na vše citelně rychleji rozhodně ;D
Mne z nicoho nic vyskocila teplota na default 62C :-( :?
To je zvláštní :lol: Jasně, že jo, Intel prostě lepší je, no :wink:Citace:
Původně odeslal Spajdr
Ale co mě dostalo je to že měl procák trošku ohnuté 4 nožičky :roll:Citace:
Původně odeslal jan555
Odkuds ho kupoval? To bych jim dal slušnou čočku ...Citace:
Původně odeslal Spajdr
www.alfacomp.czCitace:
Původně odeslal jan555
Tak oni za to nemůžou, bylo to slité ve fólii, jak to u BOX verzí je. Stačilo průpiska a bylo to pořešené za chvíli. Mimochodem každý tady nadává jak Prescott topí, ale takový A64 2800+ na 2.3Ghz taky topí jak prase.
Ale vypadne to z Tebe až když máš PIVo :roll: :lol:Citace:
Původně odeslal Spajdr
Pravda, ale z toho nadšení z těch testů, jsem na to úplně zapomněl ;DCitace:
Původně odeslal jan555
Ten chladic k prescottu ma 6000 rpm??? To snad ne, me ukazuje speedfan 2600rpm, ale huci jak DVD-Toshiba :?
jo je to tak, termo přibylo, masox jak sviňa, kam se hrabe fén, tak všichni zákoší chtějí jinej chladič na P4, když prescotta kupujou, to se nedá vydržet... :evil: :evil:
6000rpm to není, je to fakt 2600rpm -+100, 6000rpm by znělo jinak ;D
OK, ale mě třeba ten boxák u 2.4 točí (teda už dotočil, letel do koše) od cca. 2400-3800, masox.....fukot
Ono to neni ani 2600rpm ale max 3800rpm, nevim proc speedfan ukazoval 100% pri 2600rpm.
Kdyz znizim otacky na 60% tak je to ok.