Ja momentalne lamem kolegu takze by nas bolo 10 , vecer dam vediet ako sa rozhodol.
Ako by to bolo s osobnym odberom ? Dal by sa ten procesor primo u teba vyskusat ?
Printable View
Ja momentalne lamem kolegu takze by nas bolo 10 , vecer dam vediet ako sa rozhodol.
Ako by to bolo s osobnym odberom ? Dal by sa ten procesor primo u teba vyskusat ?
Ja bych ho mozna taky vzal, ale musel bych se zbavit svyho nynejsiho milacka ... Muzes mi ho kdyz tak zarezervovat do vecera ? To bych uz mel vedet jestli by ta koupe byla realna :wink:
takže už zítra můžou být...takže kdo chtěl neoficiálně tak teďka už je to natvrdo, kdo řekne tak už neodstoupí, aby se to mohlo objednat...
nene tohle je cena při 10 lidech...slevy jsou ale asi až od 15 tuším...ale stoobi říkal něco že by vzal sám 10 kousků...zatím neví => kdyby vzal, všem nám to zlevní.Citace:
Původně odeslal Spajdr
Hmm, teda to je rychlovka :-) problém je že zítra večer odjíždím na dovču :-) bral bych to určitě, ale až pondělí 19.7.
ok, myslím, že každý uvítá trochu času, ale chtělo by to závazně objednat nebo zálohu nebo tak...Citace:
Původně odeslal Spajdr
právě jsem se dozvěděl, že tehle deset kousků je posledních!!!
Hele, tak o ten procak bych mel zajem, ale potrebuju nutne vedet, kdy bych ho mohl mit doma ?
beru
napiš kde a kdy budou k dispozici...
beru ... kdy a kde?
zítra by je dostal, já si je od něj vezmu, zkusim je (jestli fungujou) a pak bych je rozposlal...ten člověk říkal, že do prahy by je hodil kdyby tam bylo víc zájemců...ostatní pošta...a berte to tak že jsou svátky...
Předběžně se hlásím. Možná dneska prodám tu svojí sračku:D . Proto jen předběžně. :-)
Fyzicky ty procesory budeš mít u sebe kdy?
Je možná dobírka do Prahy?
kluku ty mě sereš:) přečti si to tady celý ok? mám co dělat...ne jen odpovídat na něco vícekrát:)Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
Uups :-o
Sorry :wink: Jdu si to pročíst. :-)
Ak je ten posledny este volny , tak ho berem.
Takze Richardus x2
Doufam, ze se mnou pocitas :-)
okCitace:
Původně odeslal howkey
pro pražáky:člověk od kterého je mám pro ně pojede do praglu...takže je tam zítra můžete převzít. ale nebudou prubnutý. nebo si počkáte, já je doma prubnu a pak je pošleme balíkem (peníze předem na účet)...
v tomhle případě bych ho bral v Praze - podmínkou je jen otestování v počítači na funkčnost - na Praze 4 - další upřesnění pře SZCitace:
Původně odeslal Likedi
takže pražáci...domluvte se, u kterého se to bude testovat všechny procály pro vás a tam se otestujou...žádný ježdění s každým domů...v praze by kámoš měl bejt v 18:30
Tak už se ví u koho v Praze se to bude testovat?
testovat se bude u měCitace:
Původně odeslal 3G@L
podrobnosti přes SZ
Super, v okamziku kdy to bude odzkouseny dejte vedet ... rozhodne ho beru ... s nejvetsi pravdepodobnosti poslat postou, i kdyz zavisi na tom jak rychle to bude bo kdyby se to stihlo do druhyho ci tretiho tak ma bracha prijet dom s prahy tak by mi to mohl vzit on ...
take bereš? jestli to nevezme zítra tak jedině pošta...a peníze předem an účet.Citace:
Původně odeslal Happy
jen pro info
u mě se budou testovat procáky pro mě, B41T, Overa, Happyho a 3G@La a pokud bude chtít ještě někdo v Praze, nechť mě kontaktuje :)
jestli ty procáky pojedou tak namístě hned závazně beru minimálně pro mě, B41T a Overa
a domluvte si ty objednávky u Likediho - nějak to tam na první stránce nesedí...
Můžeš testnout i ten můj kousek :-)Citace:
Původně odeslal DC