Citace:
Původně odeslal Jan
Poobzeram sa okolo seba :wink: hadam nieco objavim.
Chcem hlavne ostrejsi obraz a plochu obr. nez ma moj Hansol to je dovod mojho zameru :lol: Cena monakov by mohla klesnut, hadam po znizeni DPH !! Nie? Potom sa to kapku oplati maybe ! :?
Psal jsi mi na mail, jak jsem spokojen se Samsungem 757DFX. Shrnu to v bodech, vše jsem nastavoval podle NOKIA testu.
1. Geometrie - dobrá až výborná, srovnávám s Hyundai Q790, který mám v práci
2. Ostrost obrazu - nenech se zmást předváděčkama v prodejnách! Záleží hodně na grafické kartě. Myslel jsem si, že můj Samsung není nic moc, ale teď už vím, že na vině je moje GF4 MX440. Na Radeonu 9000Pro je obraz jak břitva, pouze v rozích je mírná neostrost (ale to je asi vlastnost všech DynaFlat obrazovek)
3. Barvy - tady bys mohl být zklamán. Škoda. Jde to jakž-takž doladit, ale krásné barvy, které produkují Trinitron obrazovky, nečekej. Hlavně bílá není čistě bílá, bohužel.
4. Konverze - tady by se Samsung mohl trochu polepšit, v rozích to mírně ujíždí, tedy žádná katastrofa, opět o mnoho lepší než u Hyundai Q790
5. Pumpování obrazu - téměř nepostřehnutelné, s tím se Samsung vyrovnává dobře
6. Moire - naprosto v pohodě, 1024x768/100Hz nebo 1152x864/100Hz nepostřehnutelné
Takže to je asi tak vše, co jsem vypozoroval. Nevím, kolik teď stojí 757DFX, ale určitě šla cena výrazně dolů. Kdysi, když jsem ho kupoval, mi tenhle typ poradil DeeKay. Nelituju.