souhlas, po mesici sem ted logitecha capnul a nesel seridit a je celej divnej, skoda tohodle, je to jinak super joy (na to ze stoji litr).Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
Printable View
souhlas, po mesici sem ted logitecha capnul a nesel seridit a je celej divnej, skoda tohodle, je to jinak super joy (na to ze stoji litr).Citace:
Jde seřídit normálně.
Věř tomu, že nejde. Za rok jsem vystřídal 2 joye od Logitechu. Třetí jsem radši prodal.Citace:
Původně odeslal Koudy
Nepřekvapili mě vůbec ničím.
1x Logitech Extreme 3D Pro (zlikvidovanej po 3 měsících normálního používání, špatná geometrie)
2x ten samej + FF .Jeden zlikvidovanej po měsíci - špatná kalibrace + geometrie, druhej joy z reklamace jsem hned prodal a po půl roce mi volal známej, že má v pr**** kalibraci.
Pokud je tady možnost sehnání (o pár postů výš) Microsoft Sidewinder FF2, tak ho vemu všema deseti a doporučuju to i dalším zájemcům o koupi joye. Tenhle joy jsem měl pučenej a je to špička.
Tak to je těžká volba...mým favoritem byl Thrustmaster, ale ty dva ostatní jsou taky hodně dobré.Citace:
Původně odeslal krata
Nejlepší by asi bylo počkat ještě pár dní a snad sem MadCap napíše zkušenosti s testovanými joyi. :idea:
Saitek Cyborg 3D USB Rumble ale nema plnohodnotnej FF, je to jenom takovy jako.
Plnej FF ma Joystick Cyborg 3D Force Stick
http://shop.saitek.cz/scripts/detail...40&rnd=3754137
Tak ty věř tomu, že jde seřídit úplně normálně. Mám to vyzkoušený.Citace:
No tak poraď.Citace:
Tak ty věř tomu, že jde seřídit úplně normálně. Mám to vyzkoušený.
Zkus vymazat kalibrace z registrů. www.sfteam.wz.cz/osobni/koudy/lws_clrc.exeCitace:
Původně odeslal Yarmil
To znam :? Nepomaha.
Jeden typek to rozebral a zjistil, ze potenciometry jsou bez krytu. A kdyz se tam casem dostane naky to mazadlo na odporovou drahu, tak zadnej software nepomuze.
Mně to pomáhá.Citace:
Původně odeslal Yarmil
Mlátit o zem s ním nechci,ale vim ze tyhle joye nejsou tak dobře udelany jako ty od Msoftu. Jo a k produktum Logitech Taky něco: mel jsem pucenej Logitech Wingman rumblepad - dost pokulhavajici ergonomie (pokud ji srovnam s mojim nekolik let starym MS Sidewinderem,kterej ma jenom 8 buttonů,ale jinak bych ho neměnil),ale jinak vcelku OK dal mam Attack3,ten mi nesedi (po pul roce uz to neni "ono")ale je fakt ze je to jeden z nejlevnejsich Logitechů,jedina jeho vyhoda je softwarova podpora,ale nekomu kdo ma mensi naroky muze vyhovovat.No a nakonec MOMO racing: mam ho skoro rok a je trochu vyviklanej v ose cca tak 3mm (tohle se u volantu MS nestavalo) pedaly jsou OK,jenom mi vadi jejich vzdalenost.Ovsem za jeho nejvetsi slabinu povazuji uchyceni k desce stolu to je fakt odbyte a kazi to dojem z jinak celkově velmi doberho volantu.Citace:
Původně odeslal Koudy
Takze kdybych to mel z hodnotit: joy od Logitechu-ne
gamepad bych si jeste rozmyslel,
ale spis bych bral nejakej Thurstmaster.
Naopak Momo racing je povedenej v volant teda az na to uchyceni.
MadCape! Kde jsi! Čekám na tvoje dojmy z testování joyů jako na smilování!! :wink: ;D
No jasně, každej má radši něco jinýho. Já mám od Logitechu všechno a rozhodně bych neměnil. Rumblepad má teda podle mě dobrou ergonomii. Teda aspoň mně sedl nejlíp ze všech. No volant nemám žádnej a tam fakt nevim co bych bral. No tak myš tu mám napsanou v podpisu a bylo celkem těžký ju sehnat. Klávesku mám taky by Logitech a rozhodně nechci měnit. S joyem jsem spokojenej taky. Takže radím brát Logitech. Záleží jenom na zkušenostech no.Citace:
Původně odeslal karel
No ja sem bohuzel vlastnikem logitech wingman force 3d a je to bes.Celej ten joy je v klidu ale ma malej odpor a je OPRAVDU ZNACNE citlivej ve stredu.
btw vsichni co chtej koupit nejakej joy : kaslete na ff je to celkem k nicemu !! Je to fajn tak prvnich 20 minut pak uz se s tim pekne blbe trefuje.Napriklad v tom strumovikovi to je akorat k vzteku protoze pri strelbe z vetsich razi to hazi fakt slusne. (mozna je to realisticky ale je to vo nervy)
Dle meho nazoru nejdulezitejsi je aby ten joy mel pevny stred s primerenym odoporem.FF je fakt jen tak neco navic a ani to za to nestoji.
Proti Logitechu nic nemam,ale nektery veci od nich mi proste nesednou,jo a klavesnici mam internet navigator od Logitechu ;D ;DCitace:
Původně odeslal Koudy
No ale u FF joysticků jde FF vypnout, nebo se mýlím? Mým favoritem i nadále zůstává Thrustmaster Top Gun Fox 2 Pro Shock - ForceFeedback. Doufám, že se MadCap co nejdřív ozve s podnětnými připomínkami :!: ;DCitace:
Původně odeslal Silent
Citace:
Původně odeslal Ondrowicz
Tak co uz toho Thrustmastera mas...? Jaky jsou dojmy?
hmm tak dojmy ...
zrovna ten top gun 2 respektive vsetky thrustmastery okrem hotasu my prisli nic moc .. mala a kratka paka a divny odpor paky, rozlozenie buttonov atd. .. FF v teste mal cyborg rumble, ten bol dost v pohode a este afterburner thrustmaster, co malo uz spomenute muchy plus cenu 4k :-O mne sa najviac pozdavali saiteky vseobecne a extreme 3d pro (napr maxik ho ma rok a v klude)
Divny odpor paky... me se na tom libi prave ze ten odpor paky je stavitelny.Citace:
Původně odeslal MadCap
Jinak existuje teda nejakej Joy do 2000,- kterej ma opticky senzory a ne potenciometry?
Zrovna ale Maxik napsal:
coz mi teda v pohode nepripadaCitace:
souhlas, po mesici sem ted logitecha capnul a nesel seridit a je celej divnej, skoda tohodle, je to jinak super joy (na to ze stoji litr).
A nejen Maxik. Ja taky a spousta dalsich. Doporucuju precist diskuzi na Czechcompu k tomu Extreme 3DPro
No tak meli smulu na kus, ale podle mne zalezi jak se ktomu kdo chová.
Tu sem prave cetl, dost lidi si s tim nevi rady.Citace:
Původně odeslal Yarmil
A kdyz to pouziti te clearovaci utilitky pomuze pouze docasne (v radu hodin) tak je to spatne.
By the way, jak je to ted obecne z kompatibilitou Saiteku (ruznych zde uvadenych typu) s Windows XP a jaka je uroven jejich ovladacu...
Protoze treba v tech testech na Tomshardware (i kdyz z roku 2001) a nejen tam je uvadeno ze se Seitekem ve Windows XP jsou problemy ohledne nastaveni, automaticke kalibrace a ovladacu.
Vim ze dokonce existuje 3rd party utilita, ktera cast problemu resi (co si vzpominam tak se to tyka prirazeni tlacitek). Ale u joystiku za 1500 bych takovyhle problemy nerad resil.