nj jenze to musim nejdriv zapnout psa a pak az komp :) to je nahouby......
ok a dodavam ze chci All-in-one :)))
Printable View
nj jenze to musim nejdriv zapnout psa a pak az komp :) to je nahouby......
ok a dodavam ze chci All-in-one :)))
ja mam takovou zastrcku, ktera ma pozici master a dalsi jsou slave, kdyz zapnu PC zapojeny v masterovi tak se sepnou vsechny v slave, staci nekde sehnat neco podobnyho
Deekay chce aby prselo bez vody, holt to proste nejde, vis? ;)
tedka mam AQUACOOL na AXP2400+ @ 11.5x200=2.3GHz, slape to jak hodinky, ale opet mi to bubla, i kdyz sem to podle myho dost dobre odvzdusnil, jenze to byla ta voda studena, jak se postupne ohrala, zacalo to delat zase bordel.. maybe bych mel plnit/odvzdusnovat s vlaznou vodou ???
Glassman: jakto ze nejde? Dyz umi Thermaltake udelat cerpadylko z nadrzkou na 12V proc to neumi nikdo jinej? ;D
Waterblok si nekupuj ten si uplne jenoducho urobis plat medi stoji do 300 ale cerpala nemam ani sucha po kolko to u vas frci(Ja som daco nasiel u starych rodicou tak si to zobral a mam cerpadlo), ale ak mas ponorne potrebujes vacsiu nadobku(1/2-2litre) a nepotrebujes chladit aj vodu staci kazdy druhy tyzden menit vodu. S tym co liat a kolko, s tym si nerob starosti niesom narocny 1/2 deci borovicky postaci ;D
erty>
Muzes to trosku vic popsat s tim rele pripojenym pres 12V na cerpadlo pro nektere mene elektro-bastlive jedince - videl jsem to onehda na nejakym webu ale bylo to pridelany k nejakymu divnymu cerpadlu (ne k eheimu) ..
Pes a podobny efekty nepadaj v uvahu, kdyz vypinas poc dalkove ;D
ozvi se mi na icq, ti pošlu schema a řeknu co a jak (138669502 sem online skoro 20hodin denně) :roll:Citace:
Původně odeslal mesuge
To Mesuge : Jak už jsem psal do témata Spínání čerpadla tak stačí napojit cívku relé na 12V výstup ze zdroje a kontakty spínat fázy čerpadla :-)