za ten procák sem dal 2300 a ještě je 5měsíců v záruce a fakt ho prodávat nechci :-) a rozhodně né za 2500
Printable View
za ten procák sem dal 2300 a ještě je 5měsíců v záruce a fakt ho prodávat nechci :-) a rozhodně né za 2500
Ad OC database - IMHO je to znacne k nicemu. Kdyz se tam podivas na vysledky tak jsou tam dost nerealny bludy.. napr.
(vybiram z OC duronu 750)
Citace:
Cooled with -8 C water
2.9 voltu je imho dost nerealny protoze to nejspis zadnej regulator na duronovy desce neda ;) a navic - ty udaje co jsou k tomu..Citace:
1500 2.90 Extremely Cool !!!!!!!!!!!!! 13203
cekal bych, ze clovek kterej delal vmod tak nejspis bude vedet ze je vhodne udat revizi desky, a dalsi detaily.. a to tam skoro nikdo nema.
To je FAKE nebose CPU-Z docista pomatl? Nasobic 16x, FSB 199,3MHz, Name string Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 1,80GHz, technology 0,18mikronu ??Citace:
Původně odeslal wong
WCPUID vypisuje mnohem rozumnejsi cisla na screenu stejnyho desktopu.
nejvic me dostalo pusteny Malovani (bez nazvu) v liste. :mweheh:
to je zrejme proto, ze je to nejaka predpotopni verze. na dalsim obrazku uz ma novejsi cpu-z a je to tam pak v pohode :wink:Citace:
Původně odeslal Halen
no s tím souborem bez názvu sem měl připravený nový soubor na další screen ..dělal sem to všechno na ráz někdy v XX hodin ránoCitace:
Původně odeslal Halen
no kdyz to neni fake, je to krasny overclock. A o tojde predevsim. BTW, ja zkusil pustit starsi verzi CPU-Z a ta bez diskuzi rovnou resetla comp. ;D
ako je možné,ze ste mali nastavený multiplikátor pri P4 1,8 na 16x a dokonca 23x?? ved Pentiá vyrábané po roku 1998 majú všetky uzavreté násobiče ne? ja mám tiež Northwooda 1,8@2,4 ale nič okrem FSB nemôžem zvýšiť... násobič je blokovaný na 18x!
:?:
2Worko: Protože to bylo na jiném procesoru jd_oizo vs. MadCap.... :roll:
Jinak pěkný overclock, to už je pořádných procent nahoru...i když ale zaráží mě celkem nízký výkon v SuperPI i u MadCapa...
No to je normalni vykon P4. SuperPi nema optimalizace a proto jsou na tom lip athlony (vcera jsem to dal za 39 sec).Citace:
Původně odeslal Anduril
no ja to mam pomale lebo mam nizku fsb, napr 2,4 no OC to da za 58s takze keby som mal 3.2@800 tak to tych 40 tiez uvari ale je pravda ze to je hodne stare, takze ziadne HT ani sse2 sa nekona, je to o hrubom vykone, keby to bolo optimalizovane na zmienene veci tak .. je to ine kafe a nie objektivny bench ;)
tak jsem to dal na zatím na 3.41Ghz :)
FSB 190 ??? :-oCitace:
Původně odeslal jd_oizo
No tak to uz je mimo moje chapani..... :|
mám tam opravdu 190 .... a zkusím i více, můžu ti poslat screen z Wcpuidu a že by si to dal na ftp ?Citace:
Původně odeslal Dawe
si z kazdyho delas uschovnu ? ;D Zaloz si ucet na wz,cz (webzdarma) a mas to. Neni to nic slozityho.....Citace:
Původně odeslal jd_oizo
Z FSB 100 na 190.... Co tam mas za delicku sakra ? A ramky mas na kolika ? Na 200 ?
:o Nemáš náhodou Engineering Sample ???
tak toto FAKT nestiham :-O drsne ... OMFG to je kusok .. :roll: .. daj na to mrazak a 1,8V a .... omg ... skus dosiahnut 200 benchmarkovatelne ... uff to je hustota
a tím myslíš přesně co?
Jinak mohu potvrdit fakt mu to tak beha.... bydlim od nej asi tak 800m tak se tamzjdu obcas podivat a fakt to tak toci....:D meli sme lanparty a tak ten procak se asi good zahorel a ted nezna meze ;DCitace:
Původně odeslal jd_oizo
tak teďka bude delší odezva do té doby než udělám vodňase a přijedu , cca měsíc.
SCREEN http://jdoizo.webzdarma.cz/ ... bohůžel sem musel vrátit ddr 400 ä půjčil sem si 266ku apacera místo kingstouna a to moc taktíkovat nejde :(za měsíc půjdu doufám přez 190FSB držte palce :-)
Tohle už fakt né. Copak těm chudákum jako já, co to nejde tolik přetaktovat :?
neni tam treba lock pci/ago /treba ne ja nevim /Citace:
Původně odeslal Dawe
Mám skoro tu samou desku jen MAX a ne MAX2 a žádná možnost lockout AGP/PCI ani děličky tam nejsou. Vůbec nevim na kolik to běží, ale běží to dobře :-)
ty jo. to je nářez. pájo to jsi se zase předvedl.. ale tu ramku jsem potřeboval. je mi líto ti jí půjčim jindy... ale opravdu je to tak... čuměl jsem. a nechápal jsem... hodně štěstí při dalším OC
3Citace:
Původně odeslal kecinzer
Mohl by si prosímtě udělat testy na cpu,propustnost ramek v sandře? .... myslím že ta moje deska je nějaká "divná" ve výkonu i na deafult frekvenci :? :-)