TADY ... jinak k tem testum ... na netu jdou najit ruzne testy, ale co jsem zatim videl ja, tak v 90% vyhral slk
TADY se resi silentboost a lepsi nez slk podle ohlasu(BeachKen) neni :wink:
Printable View
Zde píšou o omezení hmotnosti chladiče:
http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=394
300g pro AMD 32bit, 450g pro P4 a AMD 64bit.
Jinak myslím, že to srovnání vždy bude záležet na tom, jaký větrák na SLK900a použiješ. Pokud 80mm, asi bude lepší SilentBoost, protože pro SLK doporučují 92mm. Zde budeš muset rozhodnout sám (já jsem koupil SilentBoost a bude na něm 92mm fan a tunel).
2jaluvkap : No to je jasny,to uz mi doslo podle tech roztodivnejch vysledku...nektere ty teploty jsou nedosazitelne...
Jo,tak toho jsem si predtim nevsiml...ma tech 530g a leo prave pise o omezeni hmotnosti chladice...ale kupa lidi to tam ma ;D
Tu diskuzi jsem v noci cetl,BeachKen psal,ze teploty mu zustaly stejny,ale je to tizsi nez TT SB...navic ja bych tam asi 92cm FAN nenarval,moc mista ke zdroji nezbyva...nevim nevim...
2leo : Mno asi pujdu do toho SB.To se tam ten 92cm FAN vejde nebo jak to pridelas?Windtunnel planuju,musim ty teploty dostat dolu,takhle se neda rozumne taktit ;D
Samozřejmě mám z hliníku 0.5mm vyrobenou redukci z 80mm na 92mm. Plánuji ještě úpravu, pak to možná nafotím.
To by bylo super .-)