"BA" bude pravdepodobne Bratilsava ze? :) No ja pouze vim, kde ho maji v Praze => www.impactcomp.cz , netusim kolik muze stat postovne,..Citace:
Původně odeslal stano
Printable View
"BA" bude pravdepodobne Bratilsava ze? :) No ja pouze vim, kde ho maji v Praze => www.impactcomp.cz , netusim kolik muze stat postovne,..Citace:
Původně odeslal stano
Impact je aj v Brne...ked xces tak ti to kupim a donesem do BlavyCitace:
Původně odeslal Vegan
No ja niesom z Blavy ale mam znameho ktory tam chodu nakupovat.
Nuze, tak se nejak domluvte. :wink: Ale asi by to bylo lepsi prez SZ.
Ale asi zoberem ABIT takto by boli problemy aj zo zarukou a tak,radsej to zoberem tam od nas kde viem ze nemam problem z reklamaciami
abit je v pohode, nedavno som aj daval do kompu msi kt6v a taktiez bezproblemov, akurat ten komp som netaktil bolo to pre fotra, takze oc neviem.
A na toho ABITA vojde TT silent boost? alebo AC2?Lebo nevyzera ze tam je nejak moc miesta.
TT ano, AC2 nevim ...
No tak fakt neviem co mam kupit 1.ABIT KV7 2.MSI neviem jak sa vola s kt600 3. pockat ake budu kt880,CO sa mi nepaci ABIT malo miesta okolo socketu ale v poho bios,MSI v poho doska dobre vysledky v testoch ziadne problemy s pametami ,-nahovno bios AMI ked budem chcet prerobit procak na mobile tak to nenastartujem lebo AMI hadze najvyssi nasobic
No tak zoberem predsa asi toho ASUSA a7v600-x ma dost miesta okolo socketu ma tam diery ma award bios ,ma socket otoceny tak aby mi teply vzduch fukal rovno do mojho fortrona a von z bedne
No mozno aj bez toho x este uvidim ake budu financie,mozno ze na tom X su horsie niektore suciastky
mno mě odešla deska, a protože sem potřeboval narychlo komp, vzal jsem od asuse to x-ko. Docela mě tenhle thread vyděsil :-o Ale zatim bez problémů. Předtim jsem měl 2 desky od epox a obě po roce odešli
A si s nou spokojny?Ja zoberem asi klasicku A7V600,nema problem s pametami?
Ako to tu uz bolo spominane ASUS sa zhorsil....ale zalezi aj od vybavenicka dosky a tak ja som dal prednost ABIT KV7 aj pred overenou stabilnou doskou Epox KRA2+....som s nou spokojny. Potreboval som dosku s malou PCB a vela konektorov na FAN...Tak jednoznacne ABIT :wink:
No ja prave preto nechcem tu BIT je moc mala,a ten socket je nahovno otoceny,Ten asus sa mi paci a ta zaruka je super,3 roky to uz sa moznoi kt600 vyrabat nebudu "nahodou" sa jej nieco stane a daju mi nieco novsie ,lepsie :)
asus je v pohode, akorat nak neumi po resetu nabehnout s thoroughbredem na fsb > 166, u bartonu to de
jestli ten samy problem maji i posledni kusy nevim
A co třeba JW V600DAP (http://interlink.tsbohemia.cz/defaul...em&stiid=33173) za 1693,-. Jsem s ní naprosto spokojenej a dalších cca 20 lidí, kterejm jsem postavil kompy s touhle deskou, taky.
No ma nahovno otoceny socket,je tam mali obrazok ale ani som to necital ked som uvidel ten socket :),to by mi fukalo akurat na ramky a ako som pisal mam FORTRONA s 12cm fanom zo spodu a chcem to hned odsavat prec
Mám zdroj ve stejným provedení jako Fortron a nemám s tím žádné problémy. Mrkni na provedení chlazení: http://home.tiscali.cz:8080/cz349798/ a podívej se na kolik mi to jede (v podpisu) teplota CPU do 52st. při max zátěži teplota v kejsu 32st. a všechny ventilátory jedou na 6V.
Nechápu, proč lidi kupujou nesmyslně drahý chladiče, když se s mírně upraveným střičkým a levným TTC D5TB, dají dělat téměř zázraky. Párkrát jsem si vyzkoušel drahý chladiče, který jsem lidem montoval na jejich přání, ale výsledky byly velice žalostný. To že je socket otočenej, neznamená, že se ti budou hřát paměti. Tomuhle věří spousta lidí, ale zkoušel to někdo porovnat? Asi těžko, protože by musel dojít k stejnému výsledku jako já. U Paměti byla teplota vyšší o 1/2 stupně. Při pomalém průtoku vzduchu chladičem se proud vzduchu zvedá kousek od chladiče a je vysát zdrojem.
Aj tak ju u nas nezozeniem,a myslim ze ucinnejsie to bude tak ako to chcem ja este po mojej oprave chladica,ale asi pockam kym budu mat u nas asus A7V880
Jetway jsem delat a je to... no nic...Citace:
Původně odeslal stano
Otoceni socketu bych neresil (pokud nejde o prostor).
Treba u KRA2+ to kritizovali nekteri, ale ja si myslim, ze je to vyborny, studeny vzduch (diky soft. cooling by EPoX) mi fouka na kondiky a mosfety .....
Chipset me nezajima, ten je studeny jak psi cumak ....
Kup si KV7 nebo 8KRAI ....
Pokud chces IDE RAID + SATA RAID, existuje uz pouze jedina deska a to nForce2 od Gigabyte ....