Neuchladi 2300 MHz Barton na 1.725V pod 60 stupnu pri full load ....Citace:
Původně odeslal Opcom
Printable View
Neuchladi 2300 MHz Barton na 1.725V pod 60 stupnu pri full load ....Citace:
Původně odeslal Opcom
Mě to na 2200MHz / 1,7V při full load uchladí do 50 st. bez problému (pokud ovšem nebereš teplotu z diody). Na 2300 jsem to nezkoušel, ale myslím si že bych pod 60 stupni byl úplně v klidu. Záleží taky samozřejmě na tom, jak máš větranej caseCitace:
Původně odeslal svaca
Bok mam porad otevreny. Teplotu neberu z diody, ale z teplomeru, krety primo tlaci zespoda na jadro ....
A na netu nebyly tak dobry vyskedky jako mas ty, jinak ten chladic je super ....
Hm, tak to by neměl být problém. To je divný že ti to neuchladí.
On to uchladi, jen ne tak jak bych si predstavoval .... :-)))
Jsem proste narocny ....
Tak to ti bohužel nepomohu(jsem příznivcem SPIRE). Ale snad něco najdeš. 8-)
A co treba toto: Spire Skive Stream II
To by melo byt lepsi nez ten tvuj .... (myslim jako ucinosti chlazeni ...)
No nevím. Má jen sedmdesátkovej větrák a nižší průtok vzduchu. Navíc má vyšší otáčky (sice by měla být hladina zvuku stejná - podle specifikací, ale nevím nevím). Whisper Rock IV taky nevypadá špatně. Měl by mít stejnej průtok vzduchu jako Falcon rock II a má ještě nižší hlučnost.
Mrkněte tady:Citace:
Původně odeslal svaca
http://www.digit-life.com/articles2/...2k4-part2.html Je tam pěknej test, chybí tam akorát Arcticy ;)
To jsem prave videl, proto jsem zvolil jednoznacne TT Silent boost ... :-)))
EDIT: za ty penize .....
Me tam treba prekvapilo, ze Zalman 7000A Al-Cu je stejne ucinej, jako ten TT SB ;) A stejne tichej (hlucnej ?). Treba na PCTunignu to bylo "uplne" jinak. Zalmany mely 42/45 stupnu, ten TT SB 52 stupnu. Rozdil je rozdil, ze. Jak v chladicich, tak ve webech ;) Davat za toho Zalma ty tri sta navic, nevim, nevim, ten TT vyjde asi nakonec zrejme lip.Citace:
Původně odeslal svaca