dobre dik .. du stahovat ... a pak kupit nakeho vodnika :-D
no kurns tsk to ja sem uz asi svoji lhutu na vraceni propas
nevadi ... ale sere me to ze sem to nevedel driv
Printable View
dobre dik .. du stahovat ... a pak kupit nakeho vodnika :-D
no kurns tsk to ja sem uz asi svoji lhutu na vraceni propas
nevadi ... ale sere me to ze sem to nevedel driv
vodnika nekupuj nepomuzes si,zalman staci v pohode,na tehle desce to zkratka bez uplne nejlepsich pameti(Muschkin a podobne) nepretaktujes.
jo a ty mushkiny je lepsi koupit ddr400 nebo 433 nebo vic?
nevyplati se koupit muschkiny,pokud mas tolik prachu pockej si na desku bud MSI a nebo ASUS. S tou ti to pujde na 2200MHz i s tema co mas.
via sice ten lock nema ale vysla s novim chipsetem (800 pro) ve kterym uz je. a podle testu co jsem se dival to bylo vykonejsi nez nforce 250gb...Citace:
Původně odeslal OBR
a nejsou tu ty problemy + ma skvelej sata radic. jako jedinou nevihodu oproti nforce bych videl integrovanej firewall. A ohledne Asusu, fakt mrvi na co prijde ja jsem svoji desku rozchodil poradne az s biosem 1.6 po 1/4 roce a 2x jsem to musel reklamovat.
sectoid: nevíhoda :roll: :evil: :roll: ...
Doporučoval bych ti projít si
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.html?i=2063
Ten Abit má identické výsledky jako nF3 250Gb, takže je to jasné, jak to je s AMD64 chipsety momentálně. :wink: Škoda že netestovali i Soyo a víc desek založených na KT800PRO.
Me HyperX (nemyslim ty s BH5 chipy) nechodily v Abit, EPoX AMD64 deskach... taky ....Citace:
Původně odeslal OBR
EDIT: Coisairama sem to vyresil ... (temi co stoji stejne jako HyperX)
Naprosty souhlas se vsemi tvymi posty :)))Citace:
Původně odeslal BeachKEN
Myslim, ze OBR zbytecne vyhazuje prachy... Ted ne na www.hexus.net seznam novych recenzi a myslim, ze je to na tech report, tam maj ruzne procaky (XP 3200+, nove opertony, P43,4G a hlanve Barton 2400 Mhz) a ten pretaktovany barton se drzi KUREVSKY nahore !!! Pricteme-li k tomu cenu, neni o cem se bavit.... :-)))
K tomu enkodovani. V tom ma intel lepsi vysledky. tecka. V kazde recenzi, musel bys mit opertona + regitrovany pameti (rychly prenos po sbernici) a pak bys byl rychlejsi nez intel.... Tvoje masina (OBR masina) je rychlejsi ve hrach, matematice a tak, ale intel vede v celkove propustnosti ....
Nforce3 je paskvil, stejne jako nForce2. to taky neni o cem, pokud bys chtel spicku, tak K8T800pro.
no ja som cital velice zaujimave veci o funkcnosti agp/pci locku na via k8t800pro tu, vyzera to tak, ze via to tentoraz odflakla ale dost zle
http://www.anandtech.com/chipsets/sh...tml?i=2069&p=3
vis skore je toto:
XP-M -2400MHz - 45 snimku/sec
Pentium 4 -3375Mhz - 70 snimku/sec
A64 -2150Mhz- 110 snimku/sec
takze vitezi A64 i kdyz to podle vas chytraku nemuze byt pravda.
Vsechno v DrDivX 5.1.1.Vyzkouseno mnou osobne.
No, jenže zase někdo nečte dobře, že? Jelikož to byla ranná fáze Via KT800Pro, kdy to dělalo problémy, na nových deskách už nejsou, mě teda jako asi přijde velkej problém 248FSB stable na ABITu s tímhle chipsetem. ;DCitace:
Původně odeslal tehla
2OBR, no jak myslíš, ale mě se ty rozdíly zdají až moc velké, ale to stejně pořád nemění špatnou nF3 250Gb jako platformy pro AMD64, že?
BeachKEN ja som ten test videl, a nikto tam o problemoch nepisal, preco ale toto?
o tom ci su alebo nie su si pockame az ked to tu niekto bude mat, lebo super recenzii sme uz videli x a nie vzdy to bolo to prave
jj vyplatí se zábukáčství :o čekat čekat
podle vseho je nforce3 super vylepsenej chipset.Ja mu verim,a jdu pouze do nej.Via je sunt a vzdy byl.
no není to tak docela pravda, ale jsem s Nforce velice spokojen a opět půjdu do ní ;DCitace:
Původně odeslal OBR
PS: jestli máš tolik love, abys měl tak našláplej comp, tak ti fandim!
PROBUĎ SE!!!!rikat v dobe ,kdy kazdej taktuje jak o zivot ze nForce 2 je paskvil je trochu blby ne??Vzdyt se tady po foru porozhlidni vetsina lidi ma desku s nForce 2 a vetsina jich jsou spokojeny!A proc asi??Rozhodne ne protoze to je paskvil :!:Citace:
Původně odeslal svaca
sorry za OT :oops:
hmm ani 50% nema Nforce... a stoho ma podstatne mnozstvo nejaky problem :wink: (s Via to je podobne.. staci pozriet do prislusnych sekcii)Citace:
Původně odeslal Fleak
OT: Presne tak, Via - suxx, nForce - megaSUXX, vzdyt nVidii trvalo rok nez trochu vychytala ovladace :roll: a porad ma hafo lidi naky problemy s timhle nebo tam tim...Citace:
Původně odeslal Semik
Pro AMD proste neni zadna poradna cipova sada, zatim jen sotva nadprumerna. Uvidime co bude dal...
K tematu: imho na A64 je porad cea brzo. Prechod na novejsi A64 stoji cea dost a imho narust oproti nasim pretocenejm XP (T-bred bo Barton) nemuzu byt moc velkej ba mozna zatim i zadnej. Desky zatim nejsou nijak xtra vychytany, to samy plati pro cipsety...
pokud, ale uz muze prinest nekomu uzitek jako OBRovi, tak proc ne...
Ukludnit ten FLAME lebo to tu rovno ZMAZEM :evil:
PS: nikto z vas nemoze povedat ze je NVIDIA alebo VIA lepsia...obe spominane spolocnosti maju co sa tyka chipsetov svoje minusy alebo plusy - zalezi od cloveka co robi. Mne je napr. prednejsia VIA kvoli urcitym veciam...ktore mi na nVIDIa chipsetoch kvoli urcitym veciam nechodili...takze takto to je.
PS2: fakt koniec toho flame - pokracujete vo vysledkoch testov toho A64....
toz lidi neblbnete ... zadny intel nema na A64 (teda krome 3x tak draheho extreme edition ktery ma o 10% vetsi vykon 8-) .. tak klidek) tak kdyz na to nemate tak to neodsuzujte a nevysvihujte sve athlony XP a Intely ... btw ... nforce3 nebo via K8T800 nebo K8T800pro ... vysledky v rozdilech desetin procent ... talze taky jedno ... viz clanky na svethardware.cz ... tak chlapi klid ... A64 rulezz forever a kdo neveri at si ho koupi ... uvidi sam
Nie tak celkom. Itanium 2 je dobry 64bit procak.Citace:
Původně odeslal notimetodie
ale jak sem rikal s tema penezma ... za to co koupish A64 si muzesh s Itania2 koupit tak maximalne par pinu
Takze mam EPOX KDA3+ a AMD 64 2800+ s chladicem Nexus ® AOP-6400 SkiveTek AMD64 ( oproti boxovane verzi cca 6C min ). Momentalne system provozuji na 250x9 ( vice nepovoli BIOS desky :( ) Hledam jiny bios, protoze tady tvrdi, ze BIOS povoli 350Mhz FSB :evil:
moje deska podporuje 350