.... chci ji vod doby co ji na czechcomputeru nahodili, tak ji drsne projed na gamesach a rekni, jak facha :wink: .... velkou krafu uz mam a tohle vypada ok 8-)Citace:
Původně odeslal dravgunov
Printable View
.... chci ji vod doby co ji na czechcomputeru nahodili, tak ji drsne projed na gamesach a rekni, jak facha :wink: .... velkou krafu uz mam a tohle vypada ok 8-)Citace:
Mě se líbí tahle, ale najít lepší fotku než má CC na webu je skutečně oříšek.
Jé to sem rád, že se tu najde někdo se stejným názorem jak já :-). Přesně tuhletu klávesnici mám doma a řek bych že tohle rozložení kláves je fakt nepřekonatelný ;DCitace:
Původně odeslal Rainbow
@ dravgunov: .... jo napis taky prosimte cece, esli se na ni necha stelovat zvuk .. dik :wink:
Ja jsem naprosto spokojenej s touhle Samsung SDM 4500P - Internet Keyboard
Stara klasika, s multimedailnima tlacitkama, ktery nikomu neprekazej, fungujou, slusnej zdvih (dost na ni pisu texty v praci), cena pohodova, mam je (celkem 4 v rodine) a zatim chodej vsechny OK...
2Rainbow:to je presne klavesnice,kterou sem mel na mysli.Ne konkretne tenhle typ ale ta tlacitka...
Takze jsem ji uz testnul halvne na UT2004 a nemuzu si stezovat. Spis jen chvalit. Vetsina klaves je oproti notasi o neco zvetsena a jenom ty klavesy okolo sipek jsou dost male. Na numerickou cast klavesnice si taky nemuzu stezovat, klavesy tam jsou sice dost rozlisne rozmistene a na to se proste bude muset zvyknout. Jelikoz napr. pri hrani vyuzivam vetsinu klaves, ktere jsou na leve casti tak mi to ze jsou nektere klavesy dost male nevadi, ale jiste si budu muset odpustit hrat na klasickych sipkach a pouzivat (ostatne jako vzdycky ASDW) Ohledne 19 multi. klaves tak tam je vse potrebne pro hudbu a prehravani je jich tam hned 8 a zbytek je vetsinou na internet + kalkulacka, tento PC a sleep. I kdyz je Enter dost malej tak jsem se jeste ani jednou nepreklepl a neomylne ho vyuzivam dal. A jeste bych ocekaval ze zespodu klavesnice budou nejaky nozicky, ale na ty se asi zapomelo (i kdyz co bych chtel od ultratenke klavesnice)
Pokud bych to mel shrnout tak je to perfektni klavesnice pro kancl a pri hrani her taky nijak nezaostava. A to hraju dene tak 12h. DOBREJ NAKUP musim se pochvalit ;D
.... tak to vidim jako pozitivni zpravu :-)
Muzes sem prosimte napsat rozmery ty klavesky?Citace:
Jo a este mi rekni jak moc je placata, neni moc neprijemny to ze nema nozicky?
Jak je to s tichosti psani?
OK rozměry jsou asi: délka 39cm
šířka 17cm
tlouš. 18mm :!:
Ty rozměry ber s rezervou je to měřeno pravítkem. Je dost krátká asi o 8cm oproti klacické klávesnici. S hlučnoostí při psaní by to mohlo bejt lepší, ale takový zvuky jde snadno ignorovat. Stěma nožičkama to zase tak moc neva a jestli ti to vadí tak není problém vzít např. gumy a přilepit kousek zespodu.
Tak dneska prošla ta klávesnice zátěžovým testem.... jen tak pařím UT2004 a pomalu dostávám žízeň. Tak si beru do jedné ruky 1,5l flašku se sodovkou a chystám se napít. Jenomže víčko od flašky bylo sundané. Láhev lehce vyklouzne z propocených pazour a elegantně dopadá na klávesnici, kde ochotně zanechá skoro 0,5l svého objemu. S udivením na to tak 2s hledím a popadám kabel USB a odpojuji klávesnici, obracím ji vzůru nohama aby voda vytekla a neuvěřitelně při tom nadávám...matka na to reaguje a ve 4h ráno přibíhá do pokoje s otázkou co se děje :-) jak zjistí co se stalo začne dělat chytrou a tak i na ni se snese pár pěkných slov. Na kláv. je stále několik kapek tak ji rozdělávám a vysušuji (i fénem) a za cca 10min ji opět připojuji k PC. FUNGUJE ;D
.... bozska zalezistost ;D .. ja rad na klavesnice vylejvam pivaky a kafaky, takze si me vopet utvrdil f presvedceni si ji vzit 8-)Citace:
v utorok si bezim po tu to klavesnicu :lol:
.... tak uz ji mam taky .. sice behem dne druhej kousek, pac na ty prvni nak nefachalo "á", ofsem tahle druha je uz ok a myslim ze je to dost pohodava zalezitost, sice si clovek musi trochu zvyknout na rozlozeni nekolika klaves, ale za ty kacky sem rozhodne spokojenej 8-)
už jsem po ni pokoukaval dost dolouho ... až jsem si ji taky koupil ... pise se na ni uplne bezvadne. Jen by me zajimalo jak zmenit funkci multimedialnich tlacitek???? pak bych jeste mozna dal kalvesu delete misto end a pravej alt bych posunul jeste kousek doprava ... jinak v pohode