2PiT: Uvidíme za rok. Já už ji sice mít nebudu, ale určitě budu vědět kdo ji má :wink:
Jinak podle mě je SA6 to samé jako ST6. Pouze s jinačím chipsetem....
Printable View
2PiT: Uvidíme za rok. Já už ji sice mít nebudu, ale určitě budu vědět kdo ji má :wink:
Jinak podle mě je SA6 to samé jako ST6. Pouze s jinačím chipsetem....
SA6 ma 4 DIMM sloty, ST6 ma uz len tri (aj tak su nahovno, pri takom chipsete stacia dva ;D ). A ma tiez inak rozmiestnene kondenzatory. ST6 som na vlastne oci nevidel takze neviem ci su tam rovnake shity alebo nejake ine.
Až vypnu PC tak se ti na označení těch koďanů podívám...
Tie co sa nafukuju su zelene Jackcon 1500uF/6.3V a 1000uF/6.3V do 105 stupnov (PiT si u mna jeden zabudol ;D )
Tak ty větší jsou 2200uF/6.3V 105st a ty menší pravděpodobně 1500uF(moc dobře na to nevidím)...
Takže by teoreticky měli vydržet více...
mno tak tusl2 ja na nas moc drahej :(
bud si koupi to samy msi co mam ja nebo si v ceniku nasel jakesi
QDI-Advance 10T-A, Via694T+686B stoji s dani neco malo pres 2000kc
co je zac?
de vo to aby nemusel zbytecne moc investovat do 370, dyby bylo vic penez samozrejme se vyplati radejc novej komp treba na p4 ale fakt je penez minimum. S hard oc nepocitam takze ani v tom ta deska supr byt nemusi.
dikec
Desku s Via chipsetem bych pro Intel radej nebral, pro Intely je lepsi intel chciipset.Citace:
Původně odeslal newHrochoslon
VIA nie a QDI uz vobec.
Ja mam na desce kondiky 1000 micro 10V -40-+105 a 1500 micro 6.3V -40-+105. Oboje zeleny. Jsou tam jeste nejaky dalsi, ale nemuzu na nich presne precist oznaceni (jeste nejaky mensi cerny, vypadaj na 100 micro), mrknu sa na ne az budu davat desku do novyho casu (ve stredu).
Snad vydrzej ;D
TUSL netřeba,viděl jsem v Alzáči AOpen AX3SP-U za asi 2.500,-.Superdeska,napětí přes 2.0V,krasavec.Pak MSI 815EPT ale to napětí moc zvednout nejde,taky asi za tolik.Víc bych do zombie necpal.
čárku pro TUSL2 C. ;D ;D ;D
MSi 6337 taky ujde, ale nejdou na ní nastavit asymetické režimy.
A dělitele pro PCI to ovládá samo, takže OC pouze 100=>133 a Tual 1000 popř 1100.
papa
A co tohle? ASUS TUSL-L, S370, i815,VGA,AGP,ZK,SDR, umi Tualatin ... Je to stejny? Videl jsem to v computereden ceniku za 1000,-
...mam ASUS CUSL2-C a chtel bych se zeptat, jestli moznost zabranit desce, ze kdyz pri bootu dam tvrdej restart, tak skoci do biosu
ja ma ECS P6S5AT
-SiS635T
-AGP 4* (verze 2.0)
-PCI (verze 2,2)
-SDRAM a DDR RAM (max. 1GB a jen jeden druh)
http://www.mustardseed.co.jp/ecs/motherjpg/p6s5at.gif
hlasuji pro TUSL-2C, měl jsem a lepší desku už asi nikdy mít nebudu :) imho ST kvetla stejně jako SA6 pokud si dobře pamatuji....možná záleží na revizi,třeba je časem začali osazovat jinejma kondíkama :)
TUSL2-C... mam je 2... akorat na jedny jsem nejak odpalil vetraky :( mel jsem vsechno mozny, ale tusl2-c rulezz
Vsimnite si datumy postov...
... no co reinkarnace .. ja myslim ze je to jen ku prospechu