Gainwardka je ajtak krajsia :DCitace:
Původně odeslal lmarky
Printable View
Gainwardka je ajtak krajsia :DCitace:
Původně odeslal lmarky
no ten její mega chladič mě spíš odrazuje... to bude fukar.. i když joo je hezčí.. a má chlazený paměti.. ale ten Leadtek je tak jako tak lepší :)Citace:
Původně odeslal Yogi_1
jeste k tem MSI sice na taktovani nejsou nejlepsi ale co jsem videl tak par lidi na MSI melo pameti 2.5 ns a tyhle karty taky sli hodne taktovat.Ale neni to zaruceny ze ty pameti tam budou :?
primo NVIDIA zakazuje vyrobcum davat na karty s FX5900XT rychlejsi pameti nez jsou 2.8ns ... zalezi na vyrobci, ale co vim, tak to uz vsichni dodrzuji
Citace:
Původně odeslal Radar
nic sem nemenil, ale plech sundat urcite de [cetl sem to v nejaky recenzi tusim na pretaktovani.cz] jinak sem si na ni dal takovy ty medeni pasivky co se prodavaj a ofukuje ji 92x92 vetrak z bocnice.. zkousel si ji uz preflashovavat na 5950ultra? nevim jakej bios, ale otestuju a myslim, ze to jadro by mohlo bejt jeste vic taktable
Jo plech sundat jde.Citace:
Původně odeslal Octopussy
Flashovat jsem ji nezkousel i kdyz se to prej dela,ale kamos mi rikal ze nekde cetl,ze prej po flashnuti na FX5950 jsou tam nastavene pameti na mene agresivni casovani...Takze nevim,asi to delat nebudu. I tak je vykon v pohode 8-)
jo to je fakt, docela sem o tom neco precetl a v podstate to nema smysl, navic odpadne tv-out
Uz delsi dobu mam na ni zalusk asi si ji koupim premyslel jsem se vezmu nejdriv 9800SE 256bit ze bych ji odemknul ale co kdyz zrovna nepujde tak asi nejspis vezmu 5900 koukam ze je tu kazdy spokojeny.
no mam dilema Leadtek-Prolink-Leadtek-Prolink a nebo si na chvili pucit MXko kuupit si 6800 ???
c) je správně :wink:Citace:
Původně odeslal J!mmY
Prosim od radu rozhoduji se mezi temito kartami a nemuzu se nejak rozhodnout.
1.VGA PROLINK, FX 5900XT GOLD, 128MB DDR, 256bit., AGP8x, TVout,DVI: cena 6450kč : http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...l=80&zbo=28278
2.VGA ATI Sapphire RADEON 9800PRO,128MB DDR, 256bit, AGP 8x,TVoutDVI, Retail: cena 6750kč http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...l=80&zbo=28276
Diky za radu
rozhodne radeon 9800 PRO tady neni co resit :idea:Citace:
Původně odeslal Johnyy83